Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Submission Wrestling vs Aikido

moriQ

Öne çıkan mesajlar

abi zaten ben de onu soruyorum aikido'ya giden arkadaşlara. lan videolarda vs karşısındaki hep böyle fufffff diyerekten yavaşcana geliyo yumrukla. "ahanda bak buraya vurcam" diyerekten slow motion adeta. karşına sporcu biri geldi mi ağız burun dağıtır diye düşünüyordum, sanırım haklıymışım.

Dipnot: ama güreş karşısında da çok az spor dayanır yahu. ilk yumrukta vs indiremezseniz adamlar her türlü alıyor. ki vücut da öküz gibi, tek vuruşta indirmek imkansız gibi bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl olur ya bu, hadi güreşçi iyidir süperdir belki ama adam göstere göstere grapple attack veriyor resmen, ulan bizim 1. Dan aikidocu arkadaş bize "BAK BAK BENİ BIÇAKLIYOMUŞ/VURYOMUŞ GİBİ YAPSANA BAK NAPICAM" diyip kılımızı kıpırdattığımız an inkapasite ediyodu. Anca saldırının nereden ne şekilde geleceğini bildiğin premeditated demonstrasyonlarda mı oluyor yani bu?

Aikidocu için 4. Dan yazıyor, 4. Dan biri için dandik denilmez heralde artık. Nezakaten falan mı kaybediyor yoksa gerçekten mümkün mü böyle birşey, forumun martial artistleri bir aydınlatıversin lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...