benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hakem yardım etmeyince olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 maalesef maçı seyredemiyorum, oyun hakkında yorum yapamaycağım ama kadrodan anladığım kadarıyla sağda engin baytar, solda yne çolak emre var sercanı niye transfer etti anlamış değilim, haftalardır söylüyoruz zorla şu adamı diye ama terim efendi yine bildiğini okuyor, devam etsin bakalım, nereye kadar kasacak kendini yorumlardan anladığım kadarıyla sağ kanatta sabri şov varmış, herhalde bu maçtan sonra yönetim de transfer rehavetinden bir an önce kurtulur ve yapması gerekeni yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Red said: abi işte böyle bireysel mallıktan gol yiyince bitiyor takım samsunda iyi otobüs çekiyor zaten sabrinin olayı yetenek falan değil aslında.adamın zekası yetersiz.düşünemiyor yani fifa bile oynayamaz bu zeka ile Ağzından bal damlıyor, gerçi kimsenin güvnei yokmuş sabriye bir kişi hariç, o kişi yorum yapmamış burda ama sabri fanatiği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 CthuLhu said: 4Ever said: Özgür yankayada bizim hiç faulleri vermiyor yalnız. engin'in pozisyonlardan bahsediyorsan hiçbiri faul değil.. Avuç acilen çıkması lazım engin'in maçı 2.golden itibaren izliyorum ve kesin fikrim engin EMRE olma yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sabonis said: şu engin'e bi tek benim mi kafa atasım geliyor. adam her pozisyonda öncelikli olarak yere düşüp faul/penaltı almayı düşünüyor ya... onun dışında sabri de rezalet oynuyor. şu ikisi değişsin çevirebiliriz. yoksa zor. Engin'in bence beyinle ayaklar senkronize degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya engin ortada iken daha faydalıydı.kanatta etkisiz baya bide samsun baya kapandıgından melo baros engin kalabalıga dogru ölüm koşusu yapıyorlar tabi çok top kaybı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 zaaaaaa yenilmez armada.Ayrıca red sana kırgınım öm'ye cevap atmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oha sabri > reira biraz intihar olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Rede bende kırgınım bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aa harir unuttum lan kore filmi.kapadıydım öyle sonra unuttum cevap atmayı sdfds maçtan sonra atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ha 2 sıfır ha 5 sıfır yani. Terim'in bu özelliğini seviyorum ama Fener maçında olmaz tabi bu. Sonra tarihi fark oluyor. Samsun'a olur ama bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ya hep ya hice dogru gidicek galiba bu mac, bir terim klasigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 gol olacak içime doğdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 urfali ya adam orta masteri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hll be semih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 4Ever said: hll be semih :) kafasına bile dokunmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Aliriz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Llama said: 4Ever said: hll be semih :) kafasına bile dokunmadı be pozisyonda olması yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bildiğin pas özürlüyüz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 golden sonra samsun pas yapmaya başladı gs duruldu gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 biz her golden sonra duruluyoruz ki, fark etmiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 samsun sert oynuyor çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya birde bu karadeniz tribünlerinden çığlık sesleri ne çok geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 engin çıktı servet girdi, sabri sağ kanat, urfalı sağ bek, servet ortaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 insan maçtan önce azıcik paticik okur ya,şu kadronun aynısını yazdık işte,2tane yemek mi gerekiyordu doğru kadro için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar