Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 of super yaratici son fikir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya haushauhsau benimle evlenmeyi hak ettin ne ya hala onu diyim diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi cidden cevap istiyo musun, yoksa kafamı buluyosun bizle, önce onu bi açıklığa kavuşturalım. Hani tamam farklı bişey istiyosun sanırım ama biraz saçma şeyler düşünüyosun, gayet klasik ama farklı şeylerde var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ya elbette benimle evlenmeyi hakettin gırgır onu dalga geçmek için söyluyorum fakat 9gag post ile bi ton videoyu bir araya getirme fikri ciddi. Ayrıca burdan da insanlar videolarını yaparlarsa 'canan mithatla evlenir misin' veya ayarında bir cümle olan bişiler göndersin öm ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi istersen numarasını ver arıyım ben, mithat'la evlenir misin diye.daha yaratıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 masaya vur denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leylanin_isigi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 öncelikle şu oyun düşüncesini kafandan çıkar bi kere. sonralıkla çok abartılı şeylere gerek yok (eğer ki kızın teklifine evet diyeceğinden eminsen.) sade ve samimi bir yemek ve iki üç güzel cümle yeterli olacaktır. yüzük almayı da unutma tabi. bir de sakin ol. bu kadar basit işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bugünü beklemiş arkadaş mesaj atmak için.mithat'ın sevgilisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi o tip şeyler var zaten ve epey çok, sana daha orjinal ve daha etkileyici bişey lazım.Hiç beklemediği bi anda en zayıf noktasından vur. Mesela herzaman gittiğiniz bi restoran veya fastfooda gittiniz diyelim. Önceden ordaki garsonlarla konuş mutlaka parçası olmak istiyeceklerdir. Sonra ordaki garsonlar diğer yemek yiyen müşterilere haber versin, herkesin haberi olsun kız hariç, şanslı masa programındaki gibi. Sonracığımaaa, gidin masanıza herşey normal şekilde isteyin menüleri muhabbet falan edin, derken hoooop kız menüsünü açınca bi tarafta yüzüğü diğer tarafta ise "Benimle evlenir misin?" yada "1000.ci kez buraya benimle geldiğin için benimle evlenmeyi hakettin" yazabilir etrafına beraber çekindiğiniz en güzel resimlerden yada kıza ait hatıralardan 1-2 bişey daha ekleyebilirsin. Bu sadece şimdi aklıma gelen bişey, daha farklı yaratıcı fikirlerde üretebilirim, tabi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mithat said: Diyorum acaba bütün arkadaşlarına haber vereyim diyeyim her biri canan mithatla evlenir misin falan bişiler desinler bana mail atsınlar sonra ben onları birbirine ekliim sonunda ben benimle evlenmeyi hakettin diim? 2 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yok benimki linguistic diye kayıtlı üye zaten. Mesajı da yok hatta :D girip begenmeyip çıkmıştı geri. En son çare bütün arkadaşlarına haber salıp videolarını birleştirip video yapıcam. Oyundan vazgeçtim bütün dünya genelinden bir video toplaması olsa bari 9gag pek iplemedi postumu ama hadi bakalım artık bulucaz bir yolunu. Yabancı arkadaşları olan falan varsa belirtip herkese yayarsanız çok süper olur beyler bayanlar herkese duyuruyorum video çekip ingilizce türkçe farketmez 'canan mithatla evlenir misin?' kıvamında bir cümlecik yeterli olucaktır gönderirseniz bana çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 İlla kız hakedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 toki'ye başvur da kıza hakediş ödesinler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mithat said: Yabancı arkadaşları olan falan varsa belirtip herkese yayarsanız çok süper olur beyler bayanlar herkese duyuruyorum video çekip ingilizce türkçe farketmez 'canan mithatla evlenir misin?' kıvamında bir cümlecik yeterli olucaktır gönderirseniz bana çok sevinirim. Tekrarlıyorum paticik community feeling olayı ha gayret bunu yapabiliriz hem o kadar kötü durmuyor yerli yabancı herkesin oldugu bir video olsun sadece arkadaşları olmasın hatta hiç arkadaşları olmasın tamamen tanımadıgımız ınsanlardan oluşan bir video olsun istiyorum bunu yapabiliriz paticik olarak bana bu konuda yardımcı olabilirsiniz hadi üşenmeyin yardımcı olun :D en azından kendınız bir video çekip gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi bu şiir senin mi? akroştiş. said: Canan'ın 'Mithat Can' şiiri Meleklerin gonderdigi asksın sen İnsanı en derinden etkileyen Tanrı bilir senin iyiligini Hayatımda tanıdıgım en tatlı sevgili Artık yapamam ki ben sensiz Tahammül edemem bu hayata Canımın taa içi olmussun sen Anladım ki yasamak olanaksız sen olmayınca Nasıl yasanır ki oyle bir hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 efendi gibi evlenme teklifi etsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benjani said: abi istersen numarasını ver arıyım ben, mithat'la evlenir misin diye.daha yaratıcı olur. yok, "iyi günler canan hanım, Mithat ile evlenmeyi hak eden şanslı kız sizsiniz, tebrik ederim" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Abi kocaman yazıyor Cananın mithat can şiiri diye demek ki neymiş o bana yazmış. Biriniz söylesin bana kız bana akrostiş şiir yazarken benim ona 'hakettin evlenmeyi köfte senii' tavrıyla takılıyor olmama ragmen nasıl böyle bir sevgiliye sahip olup üstüne evlenmeye gidicek kadar ilerlettim lan ben bu ilişkiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 HAH HAH HAH hakettin dedi evlenmeyi dedi HAHAHAHAHHAHAHAHAH :D p.s abi sakın deme öyle birşey amannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hakettin ne ya haha.Hadi yine iyisin de bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Lan yeter tamam trollemeyin gırgır dedik yok öyle bir olay dedik makarasına söyluyorum dedim burda yok öyle hakettin falan espri de mi yapmiim ne anlamıyorum ki . Video diyorum lütfen diyorum biraz çeneler degil videolar çalışsın artık diyorum. Fikir bulmaya yardımcı olan az var bari video konusunda yardımcı olun. Birde sorunlarım var yol ile ilgili anlattım daha önceleri günlükte o yüzden çok yol git gel yapmamaya özen gösteriyorum evimden ona teklif edebilecegim bir yöntem arıyorum kısacası oyundu videoydu evde koltugumdan yapabılecegım teklifler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 malum cümle biraz hanzoca olmuş tamam ama kızı tanıo musunuz ki? adam biliyodur huyunu suyunu ondan öle şeedecektir! onu geçtik neyse de oyun konusu sıkıntılı eğer bu anlamda bir özgeçmişi yoksa kızın hiç oyun neyin uğraşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 evinin anahtarı varsa sende git evine uçan balonlar güller donat bir güzel evi balonlardan birinin ucuna da yüzüğü bağla. güzel de bir konuşma yap. oh mis. ( ben öyle aldım teklifimi çok da güzel oluyo ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 wooo tebrik ederim jaffa, düğün ne zaman? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ciddi cevap vereyim o zaman, video işini falan unut. evlilik işi uzaktan sanal mevzularla olmaz. güzel bir yüzük al, çok pahalı olmasına gerek yok ama paçoz da olmasın. eğer klasik yemek vs yapmak istemiyorsan, senin için kıymetli olan bir yere götür. yani senin için kişisel değeri olan bir yere. böyle romantizme bağlanmışken tam, ne bileyim güneş batarken mesela ufukta çıkar yüzüğü, afilli bir laf da söyle böyle gözünün içine bakarak. sonra kızın göz yaşları su olsun sel olsun çağlasın. sen de şöyle sağ kolunla kıza sarılırken, sol elini başının altına koy ve içinden; "koydum çocuğu" de. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar