WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Dworgian said: Evleniyorlar ama ileride birileriyle evliklikleri ile ilgili konuşacaklar, çevrelerindeki insanlar negatif yönlerini vuracak yüzlerine, sonra "acaba?" düşecek içlerine işte. Haaa çevreleri de kendileri gibi ise evet mutsuz bir hayatı birlikte paylaşabilirler. muhtemelen öyle olacak da kızın amacı hataydan kaçıp istanbula gelmek çocugun geliri de fena değil bilmiyorum bana maddi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Dworgian said: Seru said: abi şmdi wanted'in söylediği çift profilini bu dediğine uyuyor mu sence dworgian? alakası yok abi. hiçbir beklentileri yok. erkek için evlilik %80 seks adam için beleş seks işte. Kadın bu duruma ok deyip evde duracak bir yapıdaysa np. Yani "görevim kocamı mutlu etmek" tarzındaysa. Ama günümüzde kızların gözü açık. Giderek daha da açılıyor. O kadın bir gün gözü açılınca birini atıyor yatağa, o sırada koca geliyor ve al sana 3. sayfa haberi adamın yazdığı o. 5 6 kere görüşüp bir erkekle evlenmeye kadar veriyorsa senin o kadından beklentin nedir. cahil cühela işte yaşım geldi evleniyorum tripleri. housewife akşam kocayla mesai. ev temizle yemek yap. dışarı tek çıkma kocayla haftasonları avm'ye git. hemen çocuk yap. profil bu hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 WaNTeD said: Dworgian said: Evleniyorlar ama ileride birileriyle evliklikleri ile ilgili konuşacaklar, çevrelerindeki insanlar negatif yönlerini vuracak yüzlerine, sonra "acaba?" düşecek içlerine işte. Haaa çevreleri de kendileri gibi ise evet mutsuz bir hayatı birlikte paylaşabilirler. muhtemelen öyle olacak da kızın amacı hataydan kaçıp istanbula gelmek çocugun geliri de fena değil bilmiyorum bana maddi gibi geldi. feci fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: adamın yazdığı o. 5 6 kere görüşüp bir erkekle evlenmeye kadar veriyorsa senin o kadından beklentin nedir. cahil cühela işte yaşım geldi evleniyorum tripleri. housewife akşam kocayla mesai. ev temizle yemek yap. dışarı tek çıkma kocayla haftasonları avm'ye git. hemen çocuk yap. profil bu hacım. evet aslında böyle bir profil de var. çalışmıyorsa bu yönde de gider doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: Dworgian said: Seru said: abi şmdi wanted'in söylediği çift profilini bu dediğine uyuyor mu sence dworgian? alakası yok abi. hiçbir beklentileri yok. erkek için evlilik %80 seks adam için beleş seks işte. Kadın bu duruma ok deyip evde duracak bir yapıdaysa np. Yani "görevim kocamı mutlu etmek" tarzındaysa. Ama günümüzde kızların gözü açık. Giderek daha da açılıyor. O kadın bir gün gözü açılınca birini atıyor yatağa, o sırada koca geliyor ve al sana 3. sayfa haberi adamın yazdığı o. 5 6 kere görüşüp bir erkekle evlenmeye kadar veriyorsa senin o kadından beklentin nedir. cahil cühela işte yaşım geldi evleniyorum tripleri. housewife akşam kocayla mesai. ev temizle yemek yap. dışarı tek çıkma kocayla haftasonları avm'ye git. hemen çocuk yap. profil bu hacım. ahahha aynen bu lan, ama eleman kızı çalıştırcak para yetmez ev alalım hödösü de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bu profil türkiye profili siz azınlıksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 O kadın çalışırsa gg abi. Çocuk yapmazlarsa ilk 2 3 yıl, direk gg. Çocuk olursa o çok değiştiriyor dengeleri tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 valla kadın 2-3 sene sonra aldatır veya boşanırsa çocuk bunu bıçaklar cidden o kafada. pak cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 eh ülkemiz o cesarette kadınlar ve o delilikte erkeklerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hataydan istanbula gelmek için evlenen biri ise dediğiniz gibi en fazla sütçü silkeler onu. kafa yok o karıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 life iz life çok profil kasmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: hataydan istanbula gelmek için evlenen biri ise dediğiniz gibi en fazla sütçü silkeler onu. kafa yok o karıda. istanbul'da özel üni de okurken bırakıp batman da büfeciye gelin giden kafa da var bu ülkede askldjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YyiSHs8jG6g&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar