Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bilmiyorum dikkatinizi çektimi. Son 1,5 haftadır trafik inanılmaz boyutlarda. İlköğretim başlamadan önce Acıbadem - Çapa arasını saat 7:15'te çıkıp 30dk'da alıyordum. İlkokul ve liseler açılında bu süre beklediğim gibi 45-50dk'ya çıktı. 1,5 hafta önce Üniversitelerin açılmasıyla bu süre 1,5 saate çıktı. 7:25'te çıkarsam 2 saat sürüyor neredeyse. Zaten Acıbadem'de bu trafiği ben ömrüm boyunca görmemiştim. Oha artık.. Geçtiğimiz senelerde hiç böyle bişey olmamıştı. Ya üni. öğrencisi arabalandı, yada bütün İstanbul geçen hafta araba almaya karar verdi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 arabalarda artış var da, trafiğin asıl sebebi havalar.. hava güzelken hiç trafik olmuyor benim farkettiğim kadarıyla (gerçi ben hep temde ya da fsmdeyim ya..)[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ayni dert bende de var , eskiden saat 710 da çıksam trafik mrafik olmuydu otobüsle ... şimdi 645 de bile otobüsle az biraz trafiğe kalıyoruz ... günden güne kilitlenip sıkışıyor trafik ... deliricem en sonunda !!! edit: ziverbeyde oturuyorum ... ayrica hafta sonlari kadikoye inmek araç ile delilik , yürüsen 2 katı hızlı oluyosun kadikoyde [signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) [Bu mesaj hired_gun tarafından 12 Ekim 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 trafik derdim sıfır... okul-ev mesafesi yürüyerek 7 dakika falan. asıyorum boynuma mp3 playerımı, illnath dinleye dinleye gidiyorum. mis:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben 3 vesait gidiyorum okula ALLAAiim!![signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ya havalar bozunca trafik mahfolur: İstanbul'un yegane kurallarından biri. Ama 1,5 hafta oldu artık. İnsanlar adaptasyon güçlerini mi kaybettiler anlamadımki? Hava 3 gündür güzel ama yine trafik var mesela.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 herkes arabalandı malesef, tüm kuzenler elimde büyüyen bebeler şimdi abi sen alma arabayı park sorunun olmasın, biz bırakırız şekillerine büründüler tam tokatlık oldular :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: canbir, 12 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ben 3 vesait gidiyorum okula ALLAAiim!! hmm valla köprüden gidersem 4, trafiğe kalmıyımda vapurla geçiyim dersem 5 vesait le gidiyorum okula. gün sonunda sokak kapısına bile anahtar yerine akbil uzattığım olabiliyo. [Bu mesaj SethGarrett tarafından 12 Ekim 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ben artık 9 daki dersleri salladım. Allahtan yoklama almıorlar da bişey olmuo. Yani sabah çıkıruom 7 gibi evden yok 9 a yetişmiom kafayı yiecem. Ya otobüs gelmio ya aşırı trafik falna. Her seferinde Vapurla geçecem karşıya köprü trafiği çekmicem gazıyla uyaniorum fakat her seferinde de otobüse biniyorum çünkü , on saat kadıköy + vapur a üşeniorum :) (aslında vapurla daha kısa sürüo ama vesait dğeiştirmek kasio ehe.)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 3 saatlik bir ders için 2 saat yol(gidiş-geliş) 1 saat yataktan kalkmak kahvaltı giyinmek ne anladım ben okumaktan 25 kilometre yolu 1 saate bile gidemiyoz yerinde durak yok hergün 1-2 km yürüyom, otobuste sallanmaktan kafamda birşey kalmıyo bu internet bilg. filanda olamasa insan delircek ii yönünden bakarsak yürüyerek ve otobuste dengede kalmaya çalışarak spor yapmış oluyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 idealtepe-davutpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hehehehehehehhee davutpaşa rocks :) ben ilk gittiğimde bunkerlar , askeri talim sahalari ve kum torbalari vardi heryerde[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bahçelievler-Topkapı E-5 den 1,5 saatte gittim. Toplam 8 km fln olsa gerek. Sonunda daha fazla dayanamadım attım kendimi otobüsen tramwaya bindim 2 saat sonunda Unkapanına ulaşabildim. İlk dersi kaçırdım. Hemde hava günlük güneşlikti yağmur yoktu. Bu sabah evden çıktım otobüs durağına gittim baktım bahçelievlerin içi tıklım tıklım trafik ilerlemiyo aynen geri döndüm 2 saat ders için 2 + 1(dönüş) 3 saat yol çekmiyim diye. Qui nin dediğine aynen katılıyorum bu sene çok daha farklı birşey var eskiden okullar açılınca ilk hafta trafik olurdu daha sonra normale dönerdi bu sene haftalar geçmesine rağmen düzelmedi. Ben geçen sene saat 8 de yola çıkanlar çok yükleniyo trafiğe diye 8.15 otobüsüne biniyodum daha az trafik oluyodu aynı saatte varıyodum okula 9 daki derse bu sene bırak geç çıkmayı 1 saat erken çıkmak gerekiyo![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ya benim trafik sorunum olmuyor fazla evimin önünde durak var ordan biniyorum otobüse ataköy 5.kısımdan , incirli durağında iniyorum. Biraz yürüyorum. Otobüse bindikten en geç 15-20 dakka içinde üniversitede oluyorum. Ama üşeniyorum gitmeye o ayrı bir konu :)[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 eed bende bu soruyu geçenlerde taksiciye sordum abi nie bu son günlerde trafiik böle diye adamda okullardan dedi =) çapa - taksim hattini ve taksim - levent hattini hergün gidip geliyorum o yüsden bu hatlarin çok kalablalik oldugunu iyi biliyorum[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: SethGarrett, 12 Ekim 2004 23:32 tarihinde demiş ki: idealtepe-davutpaşa ytü'de hazırlık mısın yoksa bölümün mü orda? bende hazırlığım orda da bu arada hergün 4taşıtla 1saat 15dakkaden feneryolundan ytü davutpaşa kampüsüne gidiyorum çıldırıyom yolda[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 çıkan sonuc: Canım başkentim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: nameless13, 13 Ekim 2004 16:46 tarihinde demiş ki: ytü'de hazırlık mısın yoksa bölümün mü orda? metalurji.. ama hazırlığım, kurtulacağım diye sevinme bütün bölümler taşınacak yavaş yavaş nıhaha :)[signature][hline]. [Bu mesaj SethGarrett tarafından 13 Ekim 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bende 3 vesait ile 1 saat 15 dakikada gidiyorum okula ama nedense hiç problem gibi gelmiyor bana (?) ben alışmışım galiba güzel istanbul'umun güzel trafiğine :) okul yolunda eskiye nazaran trafik açısından fazla bir fark gözlemlemesemde genel olarak başka zamanlarda bende fazlaca trafiğe takılmaya başladım. var birşey var...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2 saatta kabataşa zar zor gidiyorum ben bu ne böle anlamadım[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi ytü davutpaşada okuyup, anadolu yakasının ücra köşelerinde oturulur mu biraderlerim? hazırlıkta birileriyle tanışın, eve çıkın mecidiyeköy civarlarından. mahfolursunuz vallahi, okul bitmez 6 senede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Tek vasıta IETT 4 numara... (Şaşkınbakkal-Kadıköy) oradan biraz yokuş çıkıyorum o kadar. Dönüşte ya 4 numara ya da 17 numara (Kazasker) ya da Haydarpaşa-Erenköy (Tren) Şanslıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar