escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 var mı öle bi durum? duymuştum bi yerden de burdan bi teyit ediyim.. yani parası neyse verilcek hatta fazlası da verilir kapıya getirilsin bırakılsın ya da postayla gönderilsin, yani mümkün müdür?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ben okuduktan sonra sana yollarım
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hahahah şey gibi hani hep öğretmenler anlatırdı ya ' biz kullanılmış defterlerin boşluklarında okumayı öğrendik' aksldha onun gibi bişi oldu
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 küçük gazete satan büfelerden alınca daha zevkli oluyor gibi geliyor bana ^^
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Dergi abonelik ve diğer sorular için mail adresi: Elvan Aktaş - [email protected]
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 TD)Pentagram said: hahahah şey gibi hani hep öğretmenler anlatırdı ya ' biz kullanılmış defterlerin boşluklarında okumayı öğrendik' aksldha onun gibi bişi oldu yoo onun gibi bişi olmadı, hatta hiç komik değil adam gayet onuruyla şerefiyle başarısız bi espri yaptı, karışma sen
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Silphatos said: Dergi abonelik ve diğer sorular için mail adresi: Elvan Aktaş - [email protected] heh tamam saolasın
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 jaffa said: bu ne üşengeçlik yaa ahaha ya yok unutuyorum her seferinde kaçıyo o hafta sonra
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 unutuyosan yeterince önemsemiyosundur orcon hayatın anlamını başka mutluluklarda ara
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Silphatos said: Dergi abonelik ve diğer sorular için mail adresi: Elvan Aktaş - [email protected] seni bu yüzden seviyorum silph
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lan ben de unutuyorum ya, ben de mi abonelik alsam
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bone said: Silphatos said: Dergi abonelik ve diğer sorular için mail adresi: Elvan Aktaş - [email protected] seni bu yüzden seviyorum silph eyv panpa, google kullananamayan cahillere yardım etmek vatandaşlık görevimiz asdfj
Öne çıkan mesajlar