barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 NEED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kıllı erkekler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fenni sünnetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 normal epilasyoncu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 forumda sünnet olmayan biri vardı asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Lağman yapanda yok olsa gidecen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 benim lazer epilasyona gidecegim yer para verirsem ihya olur vermezsem de batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 konuya rastlamışken lazer epilasyon bildiğiniz en uygun fiyatlar neler seans/bölge ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Lazer epilasyon gayet gereksiz, haddinden fazla acili ve calisma mantigi sebebiyle haddinden uzun suren bir olay. Hic heves etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bas jileti geç lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Her foruma şart bitane lazer epilasyoncu. Hem de böle kıllı erkek populasyonu bol olana daha cok lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lazer epilasyoncu diye meslek mi olur lan. abuk sabuk işleri söylüyorsunuz sonra "niye bu meslek yok" diyorsunuz. meslek değil ki o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vahsiadam74 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tesüf ederim 10 senedir şerefle icra ettigim meslegime nasıl böyle dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Meslek olmaz mı ya epilasyoncu işte ha lazerle yapmıs ha ağdayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Lord_Argos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 SADASFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 dermatolog uzmanı oluyor heralde epilasyon yapanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bulursan şöyle güzel bi yer falan bana da söyle.Utanıyorum gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Öncelikle bir sürü epilasyon çeşidi var. Bunlar uygulanışı ve kullandığı teknik şeyler bakımında farklılık taşıyorlar. Günümüzde daha az kuvvetli epilasyonlar tercih ediliyor deriye daha az hasar veriyor vb.. gibisinden. Bu tarz epilasyonları devletin verdiği kursa gidip sertifika alanlar yapabiliyor. Daha güçlü laser mi desem ne desem o tarz epilasyonları da sadece doktorlar yapabiliyor ama günümüzde bu artık pek kullanılmıyor. Yalnız günümüzde kullanılan epilasyonların watt i daha düşük olduğu için seans süreleri ister istemez uzuyor. Tabi bunun dışında en önemli faktör ten rengi, kıl rengi, kıl kalınlığı falan filan gidin bir epilasyon yapan yere sorun yardımcı olurlar. Benim tavsiyem bazı yerler seans başına değiş tamamı için para alıyorlar öyle yerler bulursanız daha iyi olur. örneğin bir bölge için seans başına 100 liraysa sizden 500 lira alıyorlar isterseniz 10 seans gidiyorsunuz ki bir çok kişide tam sonuç alınması için 7-8 seans gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sir.Enis said: dermatolog uzmanı oluyor heralde epilasyon yapanlar ? dermatologlardan ziyade teksnisyenler yapar. tabii ki yapan dermatologlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Dartanian said: Bulursan şöyle güzel bi yer falan bana da söyle.Utanıyorum gidemiyorum alsancakta bi yer var kadınlar kulübünde tavsiye etmişler uahsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sadece erkekler için bi yer olsa ne güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 benim bir bayan arkadasim var. yapacak bana. 1200euro istiyor gögüs kismi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar