sandalye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Avukatı aracılığı ile tweet atıyormuş biraz baktım gülümsetti paylaşmak istedim: http://twitter.com/#!/MehmetPerincek said: MehmetPerincek Bu arada Fatih Hoca 2,5 senedir tutuklu. 2 kez müebbetle yargılanıyor. Aynı örgüttenmişiz, burada tanıştık. MehmetPerincek Mehmet Perinçek - Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu satranç karşılaşmalarında son durum: 2-1 Fatih Hoca'nın lehine. MehmetPerincek Bizim berber, kız kaçırmadan tutuklu. Bahtsızlığı; Karadenizli bir ailenin kızını kaçırmış. MehmetPerincek Artık klasik kimlik billgilerinin olduğu fotoğraflı cezaevi kimlik kartım var. "Sicil" satırının karşısında "Silahlı Terör" yazıyor!?!? MehmetPerincek Cezaevi kantininden 4'lü set askı istedim. Birinin üstünde ayıcık, diğerinde sincap, öbüründe de tilkicik resmi var. MehmetPerincek Kalemtraş da kalpli geldi. Diğer koğuşlarda cinayetten yatan diğer mahkumları o askılıklarla düşündüm de... :) MehmetPerincek Dikkat! Avluda kafanıza pil düşebilir! Burada piller bir aleti çalıştırmaktan çok haberleşme aracı olarak kullanılıyor. Üstüne sarılan kağıt pusulayla bir avludan diğer avluya fırlatılıyor. Tabii adres şaştı mı yan koğuşlardan sıkça kafamıza pil yağıyor. MehmetPerincek Prison Break diye bir dizi vardı. Hala yayınlanıyor mu? Hangi kanalda? Bilen var mı? :))) MehmetPerincek Koğuşta İnönü Üni. Eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu ile kalıyorum. Doç. ve Yard. Doç. açığımız var. Beşiktaş savcılarına duyurulur. MehmetPerincek "Mehmet Perinçek, Silivri 2 No'lu L Tipi Cezaevi F-9 Alt Silivri-İst" adresinden de ulaşabilirsiniz. Mektuplar memnuniyetle kabul edilir :) MehmetPerincek Akademik kariyerimde hızlı bir yükseliş yaşadım. Silivri’ye gelene kadar asistandım, şimdi rektör yardımcısıyım. MehmetPerincek Perşembe günleri halı saha günü. Bizim koğuşta iki kişi olduğumuzdan maç yapamıyoruz tabii. Bulmuşum koca alan, koşuyorum. Hoca ise yürüyor. MehmetPerincek Metris'teki koğuş/hücrede 3 gün boyunca sakat bir çekirgeyle kaldım. Bütün müdahalelere rağmen son gün kendisini kaybettik. MehmetPerincek Bilgisayar’da “ara-bul”, “kopyala-kes-yapıştır” yapmayı özledim. Kitap yazarken ne büyük bir kolaylıkmış. MehmetPerincek Koğuşuma sadece word ve jpg açan bir bilgisayar versinler, fazladan yatmaya razıyım! MehmetPerincek Zalimin zulmü varsa, bizim de twitter'ımız var! MehmetPerincek Dışarıda olsam bu konsere giderdim: John Abercrombie (26-27 Ekim, Salon İKSV) MehmetPerincek Burada tünel kazıp üstünü örtersin diye halı yasak. MehmetPerincek Yalçın (Küçük) Hoca, duruşmada karşılaştığı Fatih (Hilmioğlu) Hoca'yla bana eleştirilerini iletmiş: MehmetPerincek “Mehmet koğuşa semaver alsın Cezaevinde yatmanın bir adabı var. Yoksa haftaya eleştirimi yazılı olarak yapacağım.” MehmetPerincek Semaver deyip geçmeyin, demli çay yapmaktan başka işlevleri de varmış semaverin. Elektrikli ısıtıcı, ocak olarak da kullanılıyormuş. MehmetPerincek Yalçın Hoca, biz de bir semaver aldıktan sonra cezaevi müdürlüğüne dilekçe verip 3-4 günlüğüne koğuşumuza gelecekmiş. MehmetPerincek Diğer sanıklar da tartışmayı duyunca Fatih Hocanın üstüne gelmiş. Siz koğuşta poşet çay mı içiyorsunuz diye. Koğuşumuzun prestiji dibe vurdu MehmetPerincek Fatih Hoca, karaciğer kanseri başlangıcı teşhisi nedeniyle rutin tetkikler için hastanede. Silivri'de ilk kez yalnzım. MehmetPerincek Fatih Hoca’yla en büyük eğlencelerimizden biri gece 12den sonra saatli maarif takviminin sayfasını koparıp yeni yapraktaki günün olaylarını özlü sözleri, yemek tariflerini, günün isimlerini ve bilumum gereksiz bilgileri okuyup yorumlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Sempati toplamaya kasıyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 said: MehmetPerincek Prison Break diye bir dizi vardı. Hala yayınlanıyor mu? Hangi kanalda? Bilen var mı? smiling smiley)) buna güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 MehmetPerincek Diğer sanıklar da tartışmayı duyunca Fatih Hocanın üstüne gelmiş. Siz koğuşta poşet çay mı içiyorsunuz diye. Koğuşumuzun prestiji dibe vurdu asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 said: MehmetPerincek Fatih Hoca’yla en büyük eğlencelerimizden biri gece 12den sonra saatli maarif takviminin sayfasını koparıp yeni yapraktaki günün olaylarını özlü sözleri, yemek tariflerini, günün isimlerini ve bilumum gereksiz bilgileri okuyup yorumlamak. tam nolifer işiymiş lan hapishane hayatı. pc koyup mmorpg oynatsınlar, topladıkları goldu satıp elde ettikleri parayı hapishaneye verip ceza sürelerini düşürsünler hehe. şunun hapishane versiyonunu düşünün: http://i.imgur.com/4Gqoo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yapılmışı var http://shiftdelete.net/mahkumlara-zorla-wow-oynatiyorlar-29693.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar