reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 selamlar, simdi benim az kullandigim bi pc var, 4gb ramli falan guzel bisi, surekli acik, ben buna kendi capimda yaptigim web sitelerini kurup, godaddy deki web sitelerimi bu ip adresine yonlendirmek istiyorum. tabi denemek icin icine google analitycs, facebook like vs falan koyucam, hali ile disarindan bilip bilmedim insanlar gelebilir. yani rasgele google dana falan gelenler. hatta cok kisi gelirse ayni anda 20-25 kisiden sonra performans kaybi bile yasayabilirler. o sorun degilde asil sorun: GUVENLIK!!!!!birbir111 sadece 80 portunu acicam onun disinda firewall falan hep acik kalicak, cok fazla guvenlik sorunu ile karsilasirmiyim? makinenin icine sanal makine kurup ordan servis yapsam daha iyi olurmu? varmi bununla ilgili bisiyler solicek olan? :) thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Güvenlik derdin varsa CentOS gibi bir şey kurup yapsana. Hem performans daha iyi olur. Windows'da da güvenli olur elbet benim bilmediğim bir şekilde ama RHEL abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya ole guvenlik derdim pek yokta, aslinda varda yok, DDoS yersem falan sorun degil, yani mesela bi adam en fazla ne kadar hackleyebilir? donumuza kadar alabilirmi yoksa anasayfaya hacked by trollface koyup gidermi, yani ole olcaksa hergun biri gelip koysun sorun degil yani o zaman kalkar webserver a tasirim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ||||||||||||||-------| Bu kadar hack'leyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o kadar fazla degil yani, DDoS falan yiyene kadar bekliyim o zaman, ole bisi olursa web server a tasirim. mantiklimidir abiler :( hos gerci 30 kisi gelse zaten ddos olmus oluo sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ver adresi, DDos yapalım hemen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 :) kimseye vermicemde, yani birileri google dan falan bulur gelir, aslinda gelsinde yani adamlarin tecrubelerini falan alirim. sonucta gelen visitorlarin hacker olma olasiligi, olsada 80 portundan hackleme olasiligi %0.1 in altindaysa risk alinabilir diye dusunuyorum :P hack derkende dedigim gibi bilgisayarin tum kontrolunu eline gecirme. sonuta hergun ip adresimi tum ziyeret ettigim sitelere dagitiyorum dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bence sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Makinen sağlamsa içinde exchange bile çalıştırırsın performanslı bir şekilde. Tanımlanmış nameserverların var mı? Yoksa domain aldığın yerden en uygun isimde iki adet nameserver satınal. Nameserverlara da kendi ip'ni yaz. Router/modem üzerinden DNS, http ve gerekliyse https bağlantılarını yönlendir sanal makinenin ipsine. Mümkünse modem üzerinden firewall'ı da etkinleştir. Büyük ölçüde zaman kazanırsın. Bir de eğer varsa yapılan saldırı kaydını anında mail yollayacak gibi ayarla modemini. 4 - 5 kişi saldırıda bulundu bir şekilde. Ip'ler telefona mail geldi. Telekoma bildirdim, anında engellediler. :P Gerisi ile de ilgilenmedim. Bilmiyorum tt kan çekmiş midir şırıngayla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 simdilik guzel valla guzel guzel giriyorum siteme :) cok iyi oldu valla, godaddy deki @a recordu kendi ip me yonlendirdim. google da aratinca siteyi direk cikiyo ama tum adresi girmek gerekiyo, google crawl ladikca buyuk olasilikla denk gelip baska insanlarda girer o zaman dahada senlenir ortam sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 öm olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 backup nasıl alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 GERGE said: öm olacak ahaha abi, paticik loglarindanmi baktin dsfdsf evet site o gelistiriyom vaktim olduguncada simdilik cok isime yariyo rss takip sitesi su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar