Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chain köşe masası (ahen bittiii siparişler alınır)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Zinciri bırak sadece tanrıya inan chemical, diğerlerini herzaman dene. :)

Üzerindeki monitör, kolon gibi parçaları masa üzerinde sabitleyecek bir sistem geliştirip hafif şiddetteki depreme karşı da dayanıklı hale getirirsen daha sağlıklı olur. Misal çapraz bağlarla monitör alt tablasını masaya sıkıştırabilirsin. Kolonlar için de yuva olabilir.

Ne bileyim işte ben sana carpentry ps'si veriyorum kasmak sana kalmış. :-P[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

beyler klavye mause yerine defalarca çarptım bugün esnemiyor

Orada dikkatli bakarsanız bi zincir var klavye mause yerinin demirlerine gerilmiş

O zincir hayvani bi gerginliğe sahip ve çarpınca baskıyı demirlere diil kendisine vermesi tasarlandı eheh

Takozlarda sorun ollursa çelik dübel takıcam

Birde patentini alırsam ileride evinize montajlıyacak şekilde alabilirsiniz ehe:)

Odamın 1 köşende kapı 1 köşesinde yangın merdiveni var
Diğer köşedede yatak var

Esası yatağı saymamıştım ben ama sayaılım eheh tek köşe oda bu![signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

abi harbiden süper olmuş ya ne mutlu sana böle bir yeteneğim olduğu için tebrik ederim ya hadi gülegüle kullan masanı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Chem seri üretime de geçtin mi kimse tutamaz seni. Git çinden 10 tane işçi ithal et aylık 10ma ççalıştır. Mobilya dükkanı kurarsınız şerefsizim[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...