GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Zinciri bırak sadece tanrıya inan chemical, diğerlerini herzaman dene. :) Üzerindeki monitör, kolon gibi parçaları masa üzerinde sabitleyecek bir sistem geliştirip hafif şiddetteki depreme karşı da dayanıklı hale getirirsen daha sağlıklı olur. Misal çapraz bağlarla monitör alt tablasını masaya sıkıştırabilirsin. Kolonlar için de yuva olabilir. Ne bileyim işte ben sana carpentry ps'si veriyorum kasmak sana kalmış. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 beyler klavye mause yerine defalarca çarptım bugün esnemiyor Orada dikkatli bakarsanız bi zincir var klavye mause yerinin demirlerine gerilmiş O zincir hayvani bi gerginliğe sahip ve çarpınca baskıyı demirlere diil kendisine vermesi tasarlandı eheh Takozlarda sorun ollursa çelik dübel takıcam Birde patentini alırsam ileride evinize montajlıyacak şekilde alabilirsiniz ehe:) Odamın 1 köşende kapı 1 köşesinde yangın merdiveni var Diğer köşedede yatak var Esası yatağı saymamıştım ben ama sayaılım eheh tek köşe oda bu![signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Zincirli masa kolay, sıkıyorsa hover masa yap =P.[signature][hline]Not all vampires suck blood. Not all of them die for love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 camdan yapacan esası[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Monitör kaç inch?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Dübeller ve zinciri kaliteli seçmişsindir umarım. Güzel çalışma olmuş Chem. Çalışmalarını zarar vermekten çok yapıcı olmaya yöneltmen insanlık için daha iyi olmuş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Masayı ev arkadaşıma gösteriyodum, ilk sorusu "Neden duvara asılı da ayakları yok?" oldu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ayakları olunca çok yer kaplıyor de:) Bide zincir çok sağlam dübelleride bolbol çaktım 1 tane çaksam giderdi[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi harbiden süper olmuş ya ne mutlu sana böle bir yeteneğim olduğu için tebrik ederim ya hadi gülegüle kullan masanı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 mutfak dolapları için kaç para istersin chem?[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 zincirin boya işçiliği kötü olmuş ;) Fikir olarak çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Zincir boyamak çok çook zor bişidir boyamadım:) Horace boyutuna ve nası bişi istediğine bağlı:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 İşe yarar bişey yapmışsın sonunda :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Chem seri üretime de geçtin mi kimse tutamaz seni. Git çinden 10 tane işçi ithal et aylık 10ma ççalıştır. Mobilya dükkanı kurarsınız şerefsizim[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar