Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Orduspor - Fenerbahçe @ 04.01.2012 - 18.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SPectre88 said:

o değilde Volkan sonuna kadar haklı Tff'nin soyunma odaları, basın tribünü gibi standartları var mesela sırf bu yüzden Antalya Mardan'da oynuyor bir ara Ankara 19 Mayıs'a maç vermediler falan ve Ordu stadında deplasmandan 2 kez maç izledim gerçekten rezil durumda sezon başında bir şeyler yaptılar ama hala yetersiz demekki.

Bu arada Orduspor düşmenin en büyük adayı Cuper falan hikaye başkanları Nedim Türkmen şovmenin önde gideni.

standardı varsa uygulatsın o zaman? bunları tamamlamadan maç yapamazsın burada diye şart koşsun? maça çıkınca mı haberleri oldu?

ya da bi zahmet TOKİ'ye toktursunlar bi 25 binlik stat mesela Malatyadaki gibi, Malatyanın kaçıncı ligde olduğunu da bi zahmet araştırıverin

ama başkanın şovmen olduğuna katılırım, daha ötesini de söylerim ama küfre girer
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Aykut Kocaman:

`Sivas maçıyla başlayan ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti` dedi.

Kadrolar akmayinca cayir cayir dengeler degisir tabi, meh.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qp_KOCAMAN.jpg

ah ahhh
merak etmeyin aykut beyciğim
hakemler gereken msjı almışlardır şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

belki de nötr'den negatife geçiş anlamında söylemek istemiştir adam :D

pozitiften nötr'e veya negatife değil de

hemen işinize gelen seçeneği almayın siz de canım ^_-

o değil de ben ince ince yasemince lafını bi türlü ilişkilendiremedim, daha seviyeli bir ifade olabilirdi bunun yerine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...