aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sike yok tabi, degisir dengeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Maçı da izledim öyle dikkat çekici bi pozisyon kalmadı hiç aklımda, beleş penaltılar falan gelmeyince dengeler değişti açıklamaları akıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 SPectre88 said: o değilde Volkan sonuna kadar haklı Tff'nin soyunma odaları, basın tribünü gibi standartları var mesela sırf bu yüzden Antalya Mardan'da oynuyor bir ara Ankara 19 Mayıs'a maç vermediler falan ve Ordu stadında deplasmandan 2 kez maç izledim gerçekten rezil durumda sezon başında bir şeyler yaptılar ama hala yetersiz demekki. Bu arada Orduspor düşmenin en büyük adayı Cuper falan hikaye başkanları Nedim Türkmen şovmenin önde gideni. standardı varsa uygulatsın o zaman? bunları tamamlamadan maç yapamazsın burada diye şart koşsun? maça çıkınca mı haberleri oldu? ya da bi zahmet TOKİ'ye toktursunlar bi 25 binlik stat mesela Malatyadaki gibi, Malatyanın kaçıncı ligde olduğunu da bi zahmet araştırıverin ama başkanın şovmen olduğuna katılırım, daha ötesini de söylerim ama küfre girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Başkan dediğin şovmen olucak biraz, öyle yada böyle bi karizması olması lazım. Mesela bakın Aysal başkana "Like a Boss" adamın bütün pozları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şu aykut kocamanın camiaya ayak uydurup ağlamasına dahada uyuz oluyorum ya baksana sen işine.çıkar takımını oynat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aykut şimdi resmen öncede hakemler yardım ediyordu demedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Masquerade said: Aykut Kocaman: `Sivas maçıyla başlayan ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti` dedi. Kadrolar akmayinca cayir cayir dengeler degisir tabi, meh. http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qp_KOCAMAN.jpg ah ahhh merak etmeyin aykut beyciğim hakemler gereken msjı almışlardır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Güç dengesi, hakem dengesi sizin lehinizeyken iyiydi panpa Kadrolar da gelmiyor artık sizin de işiniz zor be aykut başgan :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Noyanh said: aykut şimdi resmen öncede hakemler yardım ediyordu demedi mi ? dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 belki de nötr'den negatife geçiş anlamında söylemek istemiştir adam :D pozitiften nötr'e veya negatife değil de hemen işinize gelen seçeneği almayın siz de canım ^_- o değil de ben ince ince yasemince lafını bi türlü ilişkilendiremedim, daha seviyeli bir ifade olabilirdi bunun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ee zaaaaaaaaaaa ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395896_356416787707364_165828403432871_1744815_1478539182_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 nereye değişti güç dengesi ya. yine emreyi atamadılar. herif yumruk gösteriyo hala sarı, bi de mağdur olana da sarı. oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar