Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Orduspor - Fenerbahçe @ 04.01.2012 - 18.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

maçtaydım o yüzden tekrardı özetti vs izleyemeden konuşuyorum, Ordu'nun hakkı yendi :)
hele o son pozisyon tam ağlatacaktı fenerimi :)

Esnaf said:

bu yalçın ın kart görmediği maç varmı acaba :D

kontra soru çıkarıyorum hemen, Emre'nin şerefsizlik yapmadığı maç var mı acaba? ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
''Soyunma odasında tek tuvalet var''
Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, "Havaalanında hoca karşılamayla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım" dedi

Sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan, Ordu'da 2 puan bıraktıkları için üzgün olduğunu dile getirerek, ''İkinci yarıya en azından galibiyetle başlamak istiyorduk. Orduspor'u tebrik ediyorum ama tek bir şeyi tebrik etmiyorum. Soyunma odalarını kontrol etmenizi istiyorum. Havaalanında hoca karşılamayla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek çok ayıp ama tesisleşmeye önem vermek gerekir'' dedi.(Haber Türk)
Sosyal ağlarda paylaş

volkan kendi kıçına baksın :)
varsa fazla parası versin ikinci tuvaleti yaparlar ona

yani yılların şirketleşmiş koskoca takımlarının oyuncusu olunca insanlar zannediyolar ki gariban anadolu takımlarının da imkanı var herşeyi var da üşendikleri için yapmıyorlar

çıkıp oyununu oynarsın, ha olmadı puan mı kaybettin saçmalayıp dikkati başka şeye çekmeye çalışınca böyle komik oluyor ;)

bik bik bik etmekle olmuyor ben de derim ki git sakallarını kestir, kıçınla top kurtarmakla olmuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

yani yılların şirketleşmiş koskoca takımlarının oyuncusu olunca insanlar zannediyolar ki gariban anadolu takımlarının da imkanı var herşeyi var da üşendikleri için yapmıyorlar
bilekroz kusura bakma da abi hector cuper'e 3 milyon euro verecek paran varsa tuvalet yaptıracak paran vardır. bizim halı sahada 4 tuvalet var çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi hectora 3 milyonu bi eft ile veriyosun tesis bir günde mi yapılıyor? fenerbahçenin tesisleri de zart diye yapıldı değil mi hiç sıkıntılı süreçlerden geçilmedi mi? ha o zamanlar biz ilkokuldaydık saraçoğlunun yerini bilmiyoduk derseniz anlarım ;)

ama ben fenerbahçeli olarak o statta da ne rezillikler çektiğimi hatırlıyorum net olarak, tamam tabi ki bunlar olacak, oluyor da ama yavaş yavaş, sizin bu sene birkaç kere ekrandan izlediğiniz o stadyumun yarısının üzeri daha bu sene kapatıldı, ışıklandırma da bu sezon kullanılmaya başlandı

adamın "sonuna kadar haklı" olması konuşacak başka bir şey yokmuş gibi utanmadan konuyu buraya çekmesini gerektirmiyor(bunları söylemek çok ayıp ama diyen de kendisi hatta), ezin anasını satayım, he helamız yok sokaklara sçıyoruz tövbe tövbe

neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Süper lige bu yıl çıkmış bir takımın tesisleşmesine laf atmak için çok erken. Orduspor önümüzdeki yıl da aynı tesislerle devam ederse o zaman gerçekten eleştirilir ama.
Orduspor mentalite olarak diğer anadolu takımlarının çok üzerinde benim gözümde.
Hector Cuper'le anlaşmak, yeni oyuncular, kaliteli oyuncularla takımı takviye etmeye çalışmak süper lige yeni çıkmış takımlarda pek rastlamadığımız melekeler.
Benim için Yılmaz Vural,Ziya Doğan etc. td alıp 30 yaş üstü süper lig gediklisi bi adım öteye gidememiş ligde kalma tecrübesinde zirveye ulaşmış oyuncularla doldurmadılar takımlarını.
O yüzden Orduspor şimdilik eleştirilmemeli fazla diye düşünüyorum, vizyonu olan bi yönetime sahipler süper ligde kalıcı olup uzun vadede üst sıralara tırmanıcaklardır diye umuyorum.

Maç güzeldi, Stancu'nun golü güzel olsa da ben hiç sevmediğim Emre'nin attığı gole bayıldım, topa bu kadar ne istediğini bilerek ve iyi vurulabilir ancak, saati 50.000 Euro'dan ders verebilir süper lig forvetlerine.
Bu arada foruma dönmek keyif verici oldu =))
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne tesisi ben o statta 4x100 metre koştum 1990 senesinde, tartan pistte ot vardı çukur vardı, koskoca tribünlerin bile 4 pisuvarı 2 de alaturkası var şu anda, devre arası 15 dakikada işeyip yerine dönemiyosun maç başlamış oluyo

ha tabi salak herifler 3 milyon ona 5 milyon buna verene kadar önce tesisini adam edersin, tabi bi de maçtan önceki hafta "şaibeli takımlar ligden düşürülmeli ama bu gidişle küme düşme kaldırılır diye tahmin ediyoruz, 5 sene kupalardan men edileceğimize bu takımlar düşürülsün vs vs" gibi demeçler verip de fenerbahçenin damarına basmazsın, yoksa böyle helanı başına geçirirler

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19589918.asp?top=1
Sosyal ağlarda paylaş

3 milyon ona 5 milyon buna vermek zorunda adamlar ligde kalıcı olmak için, alt ligden üst lige çıkıp kalıcı olmak kolay bişey değil.
Öyle zart diye tesis yatırımı yapamıyorsun, Sivasspor'un tesislerinin ne şartlarda düzeltildiğini çok yakından bilen birisi olarak söylüyorum zor bu işler.

Bu sezonun sonunda ancak yayın geliriyle falan biraz bişeyler yapabiliceklerdir, ki eminim yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

helasi olmayan takima puan kaybediyosan qq yapmanin anlami yok.

ne yapsınlar idrar yakmış belli ki ondan oynayamamış fenerbahçeli oyuncular, volkanın sıkıntısının idrardan çok büyük tuvalet olduğunu tahmin ediyorum ama

bu arada bilmeyen yanlış fikir edinir diye belirteyim ben fenerbahçeliyim, orduluyum, konuşacak bir sürü şey varken bunları konuşuyor olmaktan canım sıkıldığı için yardırdım yoksa 1-1 en güzeli bana
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde Volkan sonuna kadar haklı Tff'nin soyunma odaları, basın tribünü gibi standartları var mesela sırf bu yüzden Antalya Mardan'da oynuyor bir ara Ankara 19 Mayıs'a maç vermediler falan ve Ordu stadında deplasmandan 2 kez maç izledim gerçekten rezil durumda sezon başında bir şeyler yaptılar ama hala yetersiz demekki.

Bu arada Orduspor düşmenin en büyük adayı Cuper falan hikaye başkanları Nedim Türkmen şovmenin önde gideni.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocaman:

`Sivas maçıyla başlayan ufak ufak hani 'ince ince yasemince' derler ya böyle bir durum var. Bir budama var. Güç dengeleri değişti. Bu güç kaybını da hakemlerin iyi aldığını düşünüyorum. Çok net söylüyorum, güç dengeleri değişti` dedi.

Kadrolar akmayinca cayir cayir dengeler degisir tabi, meh.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qp_KOCAMAN.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...