Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Onumuzdeki donem 6. donemimi okuyor olucam. Yavastan okul arastirmalarina basladim master icin. Dikkatimi ceken sey, basvurular genelde kasim-aralik deadline'li oluyor. Cogu okulda da spring icin basvuru goremedim. Simdi benim mezun olduktan hemen sonraki fall'da baslamam icin 7. donemimde basvuru yapmam gerekiyor sanirim. Fakat henuz bitirme tezini vs yazmamisken bu ne kadar saglikli olur ki? Benim yanlis gordugum/anladigim bir sey mi vardir, bir aciklayabilecek var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 marttaki alese kesinlikle gir. aradönem çoğu bölüm açılmıyor. bu durumun dumurunu yaşadım bugün şahsen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 o zamana kadar yaptığın şeylere bakıyolar ve yeterli oluyo bu onlar için. çünkü 1 dönem hayatında çok şeyi değiştirmiyo. bi de tez konunu falan yazarsan zaten başvuruna, o tezi güzel bi şekilde bitirebileceğine inanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 yurtdısına basvurudan bahsediyosun heralde ? kasım aralık dediğine göre. gre'ne toefl'ına önceden gir, hocaları önceden beğen, şu konuda çalışmak istiyorum bakın bu da benim aldığım dersler falan yaz bişiler bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tezsiz yüksek lisanslar var onlara basvurmak istiyorum ancak basvuru sartlarıdır ne kadar ücreti vardır onun hakkında hiçbir bilgi bulamıyorum okulu arayıp mı öğrenmek lazım illa bunu? (u.ü. otomotiv yükseklisans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Evet yurtdisindan bahsediyordum. asinanyavuz haklisin da iste son sinifta bitirme yapiyoruz. Lisanstayken yapacagimiz en kapsamli ve en uzun is muhtemelen o olacak. Ayrica hoca ile bir sene birlikte calistiktan sonra LOR da daha dogru olur diye dusunmustum. Yetersiz okulumda arastirmaya dahil olma sansim olmadi, LOR'lar "dersimde cok caliskandi"dan oteye gidemicek muhtemelen. fizban iste daha secmeli ders almadim. Kendim bakiyorum iyi kotu ilgimi ceken konulara ama en azindan bir ders alsaydim diye dusundum. Simdi koru korune konu secmis olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar