Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Quash WCG'de tur atladı!!!

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

ya olsun m19 dediğiniz takım rus milli takımı be. onları yenmişiz daha ne olsun. ayrıca böle büyük bi organizasyonda hakemlerin kendi watandaşı die bi takımı kazandırıcağını hiç sanmıyorum. bizim takım we organizatörler hele bi dönsünler gerekli bilgiyi alırız[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya kötü olmuş blzaer'ın elenmesi.. replay'leri filan var mı acaba maçların bir bakmak gerek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

-Sugosu nun ortamı dagıtması lazımdı starcraftta herıf dehset cunku ne oluyor anlamıyorum...
-Venom esl de fırtına gıbıydı sanırım ordakı 1v1 lıgınde 3 uncu sıradaydı(warcraft)...gravedıgger a noolduda adam gıtmedı/gıdemedı anlamıyorum undead te adam olumdu yanı...
-counterda ne adamlar var zaten umıt baglamıyordum
-sanırım olay ordakı ortamdan kaynaklanıyor gıdınce panık falan oluyorlar galıba...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

sugosu gelince açıklamaları yapar şimdi

sugosu nun grubunda durum böyleydi

Mex031384 (Raymundo Ramirez) 3 - 0 - 0
2 SuGoSu (Onat Gegeoglu) 1 - 2 - 0
2 [pG]Draco (Christopher Nalepka) 1 - 2 - 0
2 CDS_Crow_cz (Jakub Sedlacek) 1 - 2 - 0

1-2
1-2
1-2

3 tane eşit kişi var
ama ne olduğunu bilmiyorum onat çıkamadı. nedenini yazmıyorlar...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım TQnun elenmesindeki sarı kart olayı şöyle : TQnun menaceri kanada takımının oyunu izleyip sora bizimkilere yer söylemişmiş. bunun üzerine kanada ekibi itiraz etmiş fln. ama amerikan yetkililere göre böyle birşey imkansız çünkü karş takımdan herhangi bir yetkilinin maç esnasında karşı takımın oyun sahasına geçmesi yasak. iş işten geçti tabii yazık oldu TQya. ama ben en çok Venoma üzüldüm açıkçası. nese seneye ben de gircem war3ten umarım çıkabilirim finallere :[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
Sosyal ağlarda paylaş

Dungeon_Master=>dediğin arkadaş mert olabilir abisi eren de teamquash takımının kaptanı.
Teamquash Ankara takımı.

SuGoSu nun grubunda 3 kişi aynı puanları alınca playoff oynandı ve SuGoSu yenildi.
Fifacı yı yenen Brezilyalı Finale çıktı.NE yaptı bilmiyorum ama şurdan anlayabilirizki çok gollu geçen fifa maçları sanırım 1-0 bitmiş.

Teamquash takımının olayıda tam bir fiyasko zaten konuşmaya değmez. Gelişmeleri www.defaultgame.com dan takip edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay bana birazda şunu anımsattı, mesela futbolda 96 senesinde hatta 97 senesinde bile Avrupa'da GS'nin hakkı yenirdi, lehe kararlar verilmezdi, çünkü Türkiye'nin daha adı sanı yoktu turnuvalarda. Ne zaman 98 civarı güçlenmeye başladı takım, hakemler biraz daha eşit düşünmeye çalıştılar, 2000 'deki GS başarısı ve 2002'deki milli takım başarıları ile ancak bir itibar sağlanıldı ve nispeten artık aleyhe karar çalmak hakemler için zorlaştı.

Bu sene team quash biraz günah keçisi oldu bu yolda ve feda edildi. Seneye kim giderse gitsin, artık gözü dört açık olacak ve bu olaylar yüzünden çirkeflikle karşılaşma olasılığı daha da azalabilecek,
ha seneye tekrar çirkeflik mi oldu? İyice çirkeflik yapılmalı o da mı olmadı?

*! Laftan anlamayanın hakkı kötektir.*[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 11 Ekim 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
Dungeon_Master=>dediğin arkadaş mert olabilir abisi eren de teamquash takımının kaptanı.
Teamquash Ankara takımı.

Teamquash takımının olayıda tam bir fiyasko zaten konuşmaya değmez. Gelişmeleri www.defaultgame.com dan takip edebilirsiniz.

Evet benim arkın ismi mert. Mert Altıparmaktı sanırım. Herif hem manyak cs oynuodu hem de öss deneme sınavlarında süper sonuçlar alıodu, sınıf 1.cisiydi. Acaba öss'de naptı yaws?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...