vexilloid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.bimeks.com.tr/urun/118294/hp-pavilion-dv6-3104st-xw116ea-.aspx arkadaşlar 3 ay önce aldığım laptopum bu.herşeyinden memnunum gerek fiyat performans oranı gerek özellikleri gerek dış görünüşü ama öyle bir ısınma problemi var ki tüm olumlu özelliklerini alıp götürüyor. ilk ay hp standartlarına göre normal bir ısınma durumu vardı ama 3. ayında artık sol tarafa el değmeyi bırakın el yaklaştırılmıyor bile. bunu i7 işlemciye bağlayanlar olursa da çevremde bir çok i7 kullanıcısı bu sorunu yaşamıyor.geçen ay bi tane 25-30 liralık soğutucu aldım 2 günde soğutucuyu bozdu. önümüzdeki ay servise vermeyi düşünüyorum ama sizin de yorumlarınızı almak yardım edebilecek fikir verebilecek varsa dinlemek istedim şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hp nin fail laptopları her daim ısınma sorunu yasatirlar. Kullanıpta memnun olan görmedim. Zaten hp lerin tek avantajı fiyat düşüklüğü. İnsanı o cezbediyor da sonradan küfür ettiriyor. Yatagin koltugun üstünde kullanma altı hava alıcak sekilde kullan. Güzel bir sogutucu al 3 fanlı olanları var ben kullanmistim yazın 5-6 derece farketmişti. Başka yapılacak pek birşey yok. Fanı falan kirlenmemiştir diye düşünüyorum daha 3 ay olmus alali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Yemin ediyorum benim Acer HP'lerden çok daha az ısınıyor. HP'ler böyle. İstersen benim aleti satabilirim. Para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hp pavillion = elektrikli ısıtıcı bi ara mali olarak sıkıntı vardı ailede, kalofirefleri az açıyoduk. gecenin ilerleyen saatlerinde kapanan kaloriferlerden sora hp pavillion'umla ısınıyodum mis gibi. bi ara yumurta pişiricektim ama klavye batar diye yeltenmedim. malesef ki yapıcak bişiyin yok. ısınmana bak sen. havada soğuk ztn. ha bu arada hp laptop piyasasından çekildi tamamen. artık destek vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hp ler ısınır ömürleri de yoğun kullanıma bağlı olarak 3 yılı geçmez ama iyidir hakkını verir. ben gayet memnunum aşırı ısınsada işimi gayet görüyor.. en azından kışın soğutucuyla falan kullanıyorum pek problem yaratmıyor..hem odayı da ısıtıyor.. ama yazın oyun falan çalıştırmaz yani.. klimalı odada çalıştırmak gerekli.. yinede f/p olarak tercih edebilirim..laptop alcak olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar