Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın 9.00'a kadar 2 fizik sorusu çözmem lazım, yardım eyleyin..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk ödevi eksik vermeyelim patiler, bir el atın da 2. ve 4. soruyu çözüverin. Bakın size 4 farklı seçenek sunarak ne kadar büyük bir hizmet gerçekleştiriyorum.

.pdf [ingilizce]
.pdf [Türkçe]
.doc [İngilizce]
.doc [Türkçe][signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
hehe. pati odev forumu acsak :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
Lise 2 bilgileryile çözülcek bişey değil. Ben denedim çözemedim eheh.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Allah'a şükürler olsun ki 2 sorum var.
dela bitmişsin sen :).

Wispy çözsene 2dk'da, bak kolay. Senden kaçmaz bu soru, hede hodo.. :p
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Ekim 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GEcenın 1 ınde nerden cıktı ya :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
ya işte a vectoru 3.0 3.0 3.0
b vectoru de 2.0 1.0 3.0 ya

ikisinin dotproductı yani skalar productı o derğerlin çarpımlarının toplamı oluyor yani

Vector a*Vector b= 3*2+3*1+3*3=18 birim vector eder

Ama bir sn angel ne alaka anlamadım tam olarak[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
Vector a*Vector b=a*b*cos alfadır ya hani o düz a*b de herhalde onların mutlak değerleri olsa gerek değilmi ya
Yani sen Vector Producttan çıkan sonucu o iki vektorun mutlak değerlerinin çarpımına bölersen herhalde açının cos değerini elde edersin gibime geliyor.

[signature][hline]Let's sing the Bards song

[Bu mesaj Wispy tarafından 06 Ekim 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada 2.'yi çözdüm, oleley. İnsan bakınca çözebiliyormuş yav :). Wispy sağol, dediklerinden bir şeyler anladıktan sonra 4. soruya da bir şeyler yazıp zıbaracam.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Aha rezilim, ben çözemedim..
Ulan hiçbişi kalmamış kafada..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
son soruyu wispy açıklamaya çalışmış zaten, yalnız mutlak değer dedikleri yerine büyüklükleri yani magnitudeleri desek daha iyi olur.. 22,21 derece gibi bir şey çıkıyor sanırım..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
Magnitude dan kastın vectorun yönünü değil sadece büyüklüğünü belirtmekse evet onu kastettim mutlak değerle
:)[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
2'de b=1, d=1 ve c=-1 çıkıyor sanırım. Yani b=d=-c. Birkaç kişi daha böyle yapmış, doğrudur her halde. Bu arada 15 günlük Gametime attım ömsden ikinize de.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Ekim 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Volfied'in bulduğu şey de arada kaynamış, sağol Volfied.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Ekim 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulen mal gibi 12 sayfa okumam gerekn 36 sayfalık akademik ingilizce yazının hepsini okumuşum.
Ne denyoyum ben ya, gitti o kadar zaman boşa ühühhühe.
Elimde patladı şimdi 140 sayfa sps + tll seçkisindeki yazılar.

Yarın uyumak haram.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
ühühüh ya depresyondayım hala.

Ya ben mühendis olcaktım, Gel sen dediler kafaladılar beni, dayadılar sosyali, tarihi. Fizikte bile roman okuyoz abi ühü ya.

IMDAAAAAK

*koşmaya başlar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
  • Yeni Oluştur...