NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Madem şarap topiği var hazır bilenler anlıyanlarda var. Şu ana kadar içtiğim şarapların alayı sirke gibi tadları var gerçi bunlar hep 20tlnin altında olan şaraplardı ok ama ilerde düzgün bir şarap almaya kalktığımda içimi yumuşak (sanırım sofra şarabı deniyor bunlara) ne önerirsiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bordo şarapları generic sofra şarabı. 40TL civarına iyi birşey alırsın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Evet. En yakın süper markette tonla bulunurlar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kırmızı şarapla bordo şarabı arasında ne fark var örneklendirebilir misin isim yada resim gibi mümkünse
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Kırmızı şarap işte o da. Porto ile karıştırıyorsun ya da sen. Şekli aynı. Daha bir zengin, katmanlı tadı var ama genelde ortalarda dolanıyor tadlar. Ağır bir baharatımsılık, vişnelik filan gibi şeyler yok. Tam ortayol. Şarap seven sever, ama hayran olmaz. Pahalı modeller için geçerli değil tabii bunlar.
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 NolaxThensbane said: Madem şarap topiği var hazır bilenler anlıyanlarda var. Şu ana kadar içtiğim şarapların alayı sirke gibi tadları var gerçi bunlar hep 20tlnin altında olan şaraplardı ok ama ilerde düzgün bir şarap almaya kalktığımda içimi yumuşak (sanırım sofra şarabı deniyor bunlara) ne önerirsiniz? elimde ağzına layık 2000 tarihli kapadokyadan alınma kırmızı şarap var ağzına layık 300lira
mep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 doluca antik iyiymiş, içiyorum şimdi sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Doluca Karma iyi bence. Öteki ürünlerini pek sevmiyorum. Antik denemedim ama hiç.
mep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şarap pek sevmem ama içimi epey bi rahat, yağ gibi akıyor mübarek adeta :)-D
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 birkaç sene önce komşumuz italyadan bir şarap getirmişti o zamana kadar kendimi şarap içiyor biliyordum ben hayatımda o kadar rahat tatlı kokulu yemeğe yakışan bir içki tadmadıydım. Trde de böyle sakin yumuşak tadlı bir şarap arıyorum işte şöyle 15-30(max40) civarı bir şarap.
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Osie16 said: NolaxThensbane said: Madem şarap topiği var hazır bilenler anlıyanlarda var. Şu ana kadar içtiğim şarapların alayı sirke gibi tadları var gerçi bunlar hep 20tlnin altında olan şaraplardı ok ama ilerde düzgün bir şarap almaya kalktığımda içimi yumuşak (sanırım sofra şarabı deniyor bunlara) ne önerirsiniz? elimde ağzına layık 2000 tarihli kapadokyadan alınma kırmızı şarap var ağzına layık 300lira kapodokya şarabımı 300 lira laa ben göndereyim sana 100 den yada gel herhangibi bakkaldan al 10 lira haha
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şarap çok rererö ya bitürlü sevemedim gerçi büyük ihtimal 4haneli fiyatları olanlar güzeldirde içmedim tabi onlardan:) en temizi bira-rakı-tekila-viski bunlar ya yerine göre muhabbette ve mmorpgde bira mangalda rakı kızlı ortam tekila solo keyif yaparkende viski+tobleron
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Muhabbet ortamında az ve yakın arkadaşlar varsa şarap, yoksa rom ya da votka tercih ediyorum ben bütçeye göre.
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GERGE said: Muhabbet ortamında az ve yakın arkadaşlar varsa şarap, yoksa rom ya da votka tercih ediyorum ben bütçeye göre. votka en sevdiğim içkilerdendi ta ki o gece kafanın etkisiyle gidip istanblue alip shotları atana kadar 2 gün kendime gelememiştim ya.. absoluttan şaşmamak gerekiyor votkada. bu gecede fena karıştırıyorum hayırlısı bira tekila şampanya
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şarap varda açmaya tirbüşon yok, napabilirim??
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 en son onu denediğim de patlayıp her yer şarap olmuştu :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 tornavida varsa o da işe yarar
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 giriştim bir şeylerle üstü parçalandı. içeri ittirmeye korkuyorum çünkü geçeen sefer yüzünden hala perde kırmızı. tirbuşon alırım artık bi ara uğraşamıcam
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şarabı alınca tekelde açtıracaktın işte
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Flassh said: şarap varda açmaya tirbüşon yok, napabilirim?? http://howto.wired.com/mediawiki/images/Corkscrew1.jpg http://howto.wired.com/mediawiki/images/Corkscrew2.jpg http://howto.wired.com/mediawiki/images/Corkscrew3.jpg http://howto.wired.com/mediawiki/images/Corkscrew4.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 çekiç bulamadım vidayı taktım pense ile çekiyorum ama gücüm yetmedi olmuyo şsdlgjsşgjl
Öne çıkan mesajlar