escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ipod için handbrake kullanıyorum gerge nin tavsiyesiyle, iyi hoş güzel program da bi 37 bölümlük bir talk show var onu mp4liyip atıyım ipoda dedim ama hiçbir videoda converter başlamadı. "starting..." diyorum her zaman dediği gibi, tam o anda cevirmeye başlaması gerekiyor ama o çevirme bitince yaptığı şeyi "encoding finishing vsvs" diyor. yani bu videoları çevirmem lazım benim için önemli. bunu çözebilirsek çözelim önerisi olan varsa başka program kullanıcam. teşkkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Total Video Converter (full) kullan. Ben ipod'a atarken onunla convert ediyorum. Şöyle ki convert seçeneklerinde zaten ipod sekmesi var orada seçtikten sonra kalitesini belki high yapabilirsin ardından o ipod formatına çeviriyor çok kullanışlı bir program tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ücret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ücretini özel mesaj attım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 O talkshow'da sorun vardır büyük ihtimalle. FormatFactory'ye bak. Onun dışında SUPER var bir de. Başka iyi program yok zaten Windows altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Lord_Argos said: Ücretini özel mesaj attım (= saol :) gerge, şu arkadaşın sölediğini bi deniyim olmazsa söylediklerine bakarım tekrar. talk show'da ne gibi bi sorun olabilir ki bildiğin .avi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar