nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 babası bmw almış ya yılbaşı hediyesi. Bana da takım elbise aldılar hediye diye seviniyodum ya. bitikhayatlar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 o kız seni bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 en azından hediye alan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ona baba diyebilir miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kim bilir senden sevgililer gününde neler beklicek sdsadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kızı babasına yaklaşmak için kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 takım elbise alır o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Önce biraz serserilik yap. Kavga et kapısına git lagaluga yap babası varlığını öğrensin. Aşağı inince babası dialog kurma ve kaç. Zamanla adamın kulağına iyice serseri olduğu gitsin. Bi gün karşına geçsin ve kızının peşini bırakman için sana para teklif etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kızı salla, babasına babacuum diye sarıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kıza çok iyi davran. Orta halli, kültürü aile çocuğu imajı çiz. Ona küçük süprizler yap. Kız sana ağır aşık olsun. Çiçekle, çikolata ile git kızı iste. Babasının malvarlığının üstüne kon. Az ile yetinme olm manyak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 babası aracılığıyla tanıştık zaten, adam beni çok sevdiği için kızıyla tanıştırdı. ama çok zor geliyo ya hayal etmesi. ortada hiç bi sebep yokken (yılbaşı lol what?) bi anda hediye alıyosun böyle, bMW. hani ev arkadaşının bakkaldan sigara almaya gitmesinden sonra eve dönüşünde, hacu 2 de gofret aldım yeriz demesi değil bu. Araba alıyo hediye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 kesinlikle babasının malvarlığına kon evet! amacın bu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Büyük ikramiye bana çıkınca o arabanın bi üst modelini sana alırım, babasına da bi takım elbise alırız. Ödeşirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu arada kız aşık zaten bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 1.16 mı ? sıfır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 modelini bilmiyorum, soramadım. Müşterimiz olduğu için aradığımda söyledi, 1.16'dır diye tahmin ediyorum ben de. gerçi annesi 1.16 kullanıyo, başka ne var ki kıza alınabilecek hediye ARABA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 müşteriye mi sulanıyosun, yazıqlar olsun iş etiği kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hediye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Babası müşterimiz ya, ona da sulandığım falan yok ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 müşterinin kızı namus demektir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Öyle kayınbabaya can kurban, olm sen maynak mısın?? aklını başına topla kendini düşünmüyosan bizleri düşün! su getirin lan!!! http://www.youtube.com/watch?v=7rN9j2_BFUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bir sakal atarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bana alsa babam ' yok babacım kabul edemem ' derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 xunn'un koyduğu en sevdiğim giflerden olan bu gifi sana armağan ediyorum. http://i.imgur.com/NxsJX.gif edemiyorum bozuk, xunn koş. ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 beyler bayanlar yalnız durum göründüğü kadar basit değil. henüz daha bişeylere başlayamamış olmamın sebebi, babasının hitler olması. kızın eski sevgilisini beğenmeyen baba, benim sana sağladığım imkanlarla istemediğim şeyleri yapamazsın resti çeken bi insan. ben de zaten kızı tek başına ayakta durması için dolduruyorum, 2 defa zorlayıp gece takıldık, içtik falan. kızın burnundan geldi. (kusmuk değil) şimdi hal böyle olunca, alınan bu hediye hiç iyi olmadı benim açımdan :D ben kızın babasından kurtulması için çabalıyorum açıkçası, görülüyor ki bi daha ki buluşmamıza beni BMW si ile alacak. (hoş şimdiki aracı de mercedes hehe, fml.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar