Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Theridone'a söyle sana kanvas tablosunu yapsın.
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bak Suark ne kadar mantıklı. Bi de sanki kafeler caddesinde gördüydüm lan sanki. Şimdi çıkıcam bir bakayım.
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bu fotoğrafın çözünürlüğü çok düşük. küheylan bulursan haber et la gidip alayım. theridone'la da iletişime geçeyim teşekkürler.
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 kaç mm ile çekmişler acaba böyle geniş açılı çekilen portreler bazen çok şeker oluyor
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Drall said: bu fotoğrafın çözünürlüğü çok düşük. küheylan bulursan haber et la gidip alayım. theridone'la da iletişime geçeyim teşekkürler. baktım da bulamadım üzgünüm.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Drall said: bu fotoğrafın çözünürlüğü çok düşük. küheylan bulursan haber et la gidip alayım. theridone'la da iletişime geçeyim teşekkürler. rastorbator programı kullan, çözünürlük derdin kalmaz, hem de daha şık olur.
Öne çıkan mesajlar