alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Merhabalar, Media player araştırıyorum. Kullandığınız, duyduğunuz, memnun olduğunuz markalar modeller nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Biraz daha bilgi. Sadece müzik için mi? Video da var mı? Video varsa wi-fi gibi ek şeyler ister misin? Bütçe ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 42 inch LG Led TV (LG 42LV4500 modeli) aldım. Tüm film formatlarını rahat rahat çalıştırmak istiyorum. Açıkçası kendi hafızası olsa fena olmaz, ama yoksada usb den harici HDD bağlayabilirim. Evde boşta harici var adaptörlü olanlardan. Wi-fi işime yarar mı tam emin değilim. Yani kullananlar varsa hiç boşuna wifi ye para verme git en ucuzunu al diye bi tavsiyede gelebilir. Ama yok wi-fi şartsa fiyat yükselecek tabiki de. Çok tuzlu bişey olmaması gerekiyor. 100-200 TL araso olursa iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 O tarz şeyler pek iyi olmuyor. Formatlar sürekli değişip güncellenirken yerlerinde duruyorlar çünkü. Anime izliyorsan mesela çoğu grup 10-bit'e geçti, oynatamazsın. Şuna bak: http://www.vatanbilgisayar.com/medya-oynaticilar/iomega-34702-screenplay-tv-link-1080p-full-hd-hdmi-media-player/productdetails.aspx?I_ID=48085 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Iomega vardi bende, direk cop alet, ne kufur etsem azdir. Alt yazi ilk basta ok sonra synch edemiyor, ne yaptiysam duzelmedi. Western digital in sahane bir modeli var, onu aldim, huzura erdim. P.S: Aksam modeli yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Gladmir said: Iomega vardi bende, direk cop alet, ne kufur etsem azdir. Alt yazi ilk basta ok sonra synch edemiyor, ne yaptiysam duzelmedi. Western digital in sahane bir modeli var, onu aldim, huzura erdim. P.S: Aksam modeli yazarim akşam modeli yazıcaktın söz vermiştin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Poff Hayat durdu bu Swtor laneti yuzunden, bu aksam hem Iomega hem WD nin modellerini yazacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 E gene yazmamışsın 6 Ocak oldu dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Modeller nerede ? Meraklardayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bence şuna bi bakmak lazım. babalar gibi xmbc falan da kurarsın buna, istediğin her şeyi de oynatırsın. gerekirse skype vs. da yaparsın, facebooka da girersin. smart tv olsun işte televizyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 WD'nin zaten TR'de şu an fazla modeli yok. Muhtemel WD TV Live'dır. Bende uzun süre bunun ilk versiyonunu kullanmıştım (Live olmayan, taaa ilk çıkan versiyonu). Memnundum baya, sonra araya başka şeyler fln girince kullanmaz oldum duruyor kenarda. Bu aletlerin kilit noktası üretici firmanın veya freelancerların yazılımsal desteği. Firmware geldiği sürece uzun süre sorunsuz götürür alet. WD'lerin fiyatı TR'de aşırı pahalı. Hele dolarda fırlamışken, uçmuş yani. Dark marka ürünlerden distributor firma bazında çok şikayet var. Destek 0 gibi birşey miş. Dune tavsiye ediliyor baya. F/P ürünü: http://www.hdtech.com.tr/dune-hd-tv-101--u WD ve bunda Sigma çipi var, diğerlerinden bir adım daha iyi. Bütçeni aşabilir ama durum böyle aşağı yukarı. Son olarak şuna da bakabilirsin: http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hmp5000-hmp5000-mkv-media-player---kablosuz/productdetails.aspx?I_ID=57847 Sigma çipli değil ama kullananlar memnun. Tavsiyem bu aletlere çok para yatırmayın, bir süre sonra rafa kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 100tl'ye dark almanı tavsiye ediyorum +150tl'den fazla para vermen sacmalik olur, torrent falan zorlıcaksan bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar