Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Olağanüstü Genel Kurul Kararı | 26 Ocak 2012

Llama

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

abi ne oldu şimdi kısaca bi özetleyebilecek var mı? bütün gün teknolojiden yoksundum, yeni döndüm hayata

yıldırım demirören fenerbahçeli olduğunu kanıtladı
küme düşme kaldı.. nisandan önce cezalar küme düşme şeklinde olucak
Sosyal ağlarda paylaş

valla ahmet şık'ın nedim şener'in vs'nin davası çok daha uzun sürüyor çok daha az reel kanıt ve belirsiz bir suçlamayla dahi yargılanmaya çalışılsalar da. Bu yüzden aziz'i aceleye getirmeleri şahsen benim hoşuma gitmez. Yargı hızlancaksa herkese hızlansın. Nedir yani futbol'la mı yönetileceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ona yaranacam buna yaranacam diye aylardır futbolu kitleyen kimselerden bahsediyoruz. Bugün bir sezonun parasının derdine düşüp alacağı iskontodan endişelenip büyük takımların şike yapmasına göz yumunca herşeyin günlük gülistanlık olacağını düşünen var mı? Bunlar günü, haftayı kurtarmak için yapılan hesaplar. Eğer bunlar işe yararsa da günü kurtarırlar ve herkes parasını alır çok güzel. Fakat gelecek sezonlarda "parası yetmediği için" ceza alma potansiyeli olan takımların tepkileri, şikeyle maç kazanmanın sıradanlaşması sonucunda oluşacak rezaletler, UEFA'nın koyabileceği tepkiler vs. bugünü kurtaran arkadaşların sırtlanamayacağı kadar ağır olabilecek şeyler.

Sırf para katkısı yüksek diye takımlara şike izni verildiğini düşünsenize? O şekilde bu ülkede futbol izlemenin bir manası mı kalır yahu? Bu işten karları var diye günü kurtarmaya çalışıp Türk futbolunun geleceğini çöpe atmayı riske ediyorlar. Hemde sağa sola yalanmaya çalışıyorlar ki bütün takımlar maa'ya satış koyarak o yolun sonunun ne olduğunu gayet iyi gösterdiler bence.

edit:
Gallant said:

Zararin neresinden donulse kardir, eger mart basina kadar dogru duzgun bir karar verilirse halen kendini kurtarabilir. Bu kadar zamani orta yol bulacam diye harcadi, artik anlamistir orta yol olmadigini.

Simdi birakip giderse, cemcuk agizli birisini baskan olup, etik kurulu kararina gore bidi bidi bidi yapacaz diyip, sorunu cozen, itibar kazanan adam olacak.

Yani ben zaten bıraksın gitsin falan demiyorum. Kalsın yarattığı pisliği temizlesin pek tabi. Demek istediğim şey birkaç kişinin sırf kendilerini zeki sanarak yapmaya çalıştığı hesaplar yüzünden futbolun aylardır zaten kaos ortamında olduğu. Pek tabi otursunlar çözsünler daha fazla batırmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Yani ben zaten bıraksın gitsin falan demiyorum. Kalsın yarattığı pisliği temizlesin pek tabi. Demek istediğim şey birkaç kişinin sırf kendilerini zeki sanarak yapmaya çalıştığı hesaplar yüzünden futbolun aylardır zaten kaos ortamında olduğu. Pek tabi otursunlar çözsünler daha fazla batırmadan.

Bende ayni fikirdeyim, ona buna yaranacam diye kaos ortami yarattilar, is patlama noktasina geldi. Haliyle bizim memleketin mantigiyla birisinin gunah kecisi olmasi lazim, butun taraflar bunu fark etti, TFF yi suclamaya basladi. MAA bunu yeni idrak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...