SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Demirören bugün kürsüye antu moderatörü sıfatıyla çıkmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Orduspor Başkanı Nedim Türkmen: 'Manisa Başkanı K.Yaralı ve etrafındakiler beni linç edeceklerdi.Canımı Sadri Şener'e borçluyum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi ne oldu şimdi kısaca bi özetleyebilecek var mı? bütün gün teknolojiden yoksundum, yeni döndüm hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Archangel_ said: abi ne oldu şimdi kısaca bi özetleyebilecek var mı? bütün gün teknolojiden yoksundum, yeni döndüm hayata yıldırım demirören fenerbahçeli olduğunu kanıtladı küme düşme kaldı.. nisandan önce cezalar küme düşme şeklinde olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ntvsporda da başladı, anlatırlar sanırım. şu tüpçünün olayı nedir, konuşması falan var mı bir yerlerde? 8 takım da düşüyor mu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "fenerbahçemiz çok fazla gündemdeymiş oysaki 7 takım daha varmış" aynen bu cümleyi kurdu yıldırım demirören ve suçlu bulunanlar düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Beyler o konuşan demirören değilmiş Rıdvan Dilmen demirören maskesi takmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "fenerbahçemiz" oahuahu bu ne ya, bu işte de şike var :P nisandan önce mahkeme sonuçlanmazki ama, türkiye burası. uefa toptan küsküyü vurur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 valla ahmet şık'ın nedim şener'in vs'nin davası çok daha uzun sürüyor çok daha az reel kanıt ve belirsiz bir suçlamayla dahi yargılanmaya çalışılsalar da. Bu yüzden aziz'i aceleye getirmeleri şahsen benim hoşuma gitmez. Yargı hızlancaksa herkese hızlansın. Nedir yani futbol'la mı yönetileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Arkadaşlar ona yaranacam buna yaranacam diye aylardır futbolu kitleyen kimselerden bahsediyoruz. Bugün bir sezonun parasının derdine düşüp alacağı iskontodan endişelenip büyük takımların şike yapmasına göz yumunca herşeyin günlük gülistanlık olacağını düşünen var mı? Bunlar günü, haftayı kurtarmak için yapılan hesaplar. Eğer bunlar işe yararsa da günü kurtarırlar ve herkes parasını alır çok güzel. Fakat gelecek sezonlarda "parası yetmediği için" ceza alma potansiyeli olan takımların tepkileri, şikeyle maç kazanmanın sıradanlaşması sonucunda oluşacak rezaletler, UEFA'nın koyabileceği tepkiler vs. bugünü kurtaran arkadaşların sırtlanamayacağı kadar ağır olabilecek şeyler. Sırf para katkısı yüksek diye takımlara şike izni verildiğini düşünsenize? O şekilde bu ülkede futbol izlemenin bir manası mı kalır yahu? Bu işten karları var diye günü kurtarmaya çalışıp Türk futbolunun geleceğini çöpe atmayı riske ediyorlar. Hemde sağa sola yalanmaya çalışıyorlar ki bütün takımlar maa'ya satış koyarak o yolun sonunun ne olduğunu gayet iyi gösterdiler bence. edit: Gallant said: Zararin neresinden donulse kardir, eger mart basina kadar dogru duzgun bir karar verilirse halen kendini kurtarabilir. Bu kadar zamani orta yol bulacam diye harcadi, artik anlamistir orta yol olmadigini. Simdi birakip giderse, cemcuk agizli birisini baskan olup, etik kurulu kararina gore bidi bidi bidi yapacaz diyip, sorunu cozen, itibar kazanan adam olacak. Yani ben zaten bıraksın gitsin falan demiyorum. Kalsın yarattığı pisliği temizlesin pek tabi. Demek istediğim şey birkaç kişinin sırf kendilerini zeki sanarak yapmaya çalıştığı hesaplar yüzünden futbolun aylardır zaten kaos ortamında olduğu. Pek tabi otursunlar çözsünler daha fazla batırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Herşeyin kararı en başından belliydi de işin sarpa sarma nedeni lig tv. Umarım batarlar zaten, digiturk kadar kalitesiz hizmet veren bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ünal başgan kanald 32. günde yine karizmatik şekilde kitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Redeagle said: Yani ben zaten bıraksın gitsin falan demiyorum. Kalsın yarattığı pisliği temizlesin pek tabi. Demek istediğim şey birkaç kişinin sırf kendilerini zeki sanarak yapmaya çalıştığı hesaplar yüzünden futbolun aylardır zaten kaos ortamında olduğu. Pek tabi otursunlar çözsünler daha fazla batırmadan. Bende ayni fikirdeyim, ona buna yaranacam diye kaos ortami yarattilar, is patlama noktasina geldi. Haliyle bizim memleketin mantigiyla birisinin gunah kecisi olmasi lazim, butun taraflar bunu fark etti, TFF yi suclamaya basladi. MAA bunu yeni idrak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gökçek'in konuşma videosu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar