Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 allah belamızı verdi NET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hyr abi bunların sadece GS yi yontmak amacıyla yapılacagını filan soyluyorsun o yuzden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gs'yi yontma amacı değil, bunlar olursa sonucu belki de en çok gs'ye dokunur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 karagümrüklüler ekibi cok les bir grupmus öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 forzabesiktas bırazdan kapanır, millet fena yardırıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tinu said: forzabesiktas bırazdan kapanır, millet fena yardırıyor, şu zamana kadar nasıl kapanmadı o başlıklar o ada hayret verici bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kulübü kendine o kadar borçlandırdı ki sadece alacağı paraya bakıyo demirören. onun içinde fenerbahçemiz diyo. ne fenerbahçeyi ne bjkyi düşünüyo adam aparasının derdinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 artık bunu kapatmak yemez, yani artık bunun üstü örtülecek bir durumu kalmadı, fenerliler bir gün herkez fenerbahceli olacak demiştik diye dolanıyor, böyle rezillik varmı, bir beşiktaş başkanı böyle düşünmeden salak salak konuşabilirmi! yani bunun bahanesi felan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "fenerliler bir gün herkez fenerbahceli olacak demiştik diye dolanıyor" :D o gün bugünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fenerbahceMİZ mersin iy diye mac baslıgı acılms :D mersin kötü 2 alex 1 stoch yenerz yaziolar ahaha :D ulan YD ne hale getirdin takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 diyorum ya boyle man kafalık olmaz, herif durduk yerde bile rezil sıcıp bırakıyor beşiktaşın adını, zaten bu man kafa kulüpler birliği baskanı oldugunda demiştim ben boku yedik bu kesin sacma sapan seyler yapacak diye, bu artık kesinlikle eminim babası bunu bılerek besıktas baskanı yaptırdı, herıf yıllarca ugrasıp kurdugu sırketı batırmasın dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Aziz'den gelen mektupları okuyup ağlasaydı bir de keşke Sen kendi özevlatlarını Metris'te bıraktın, bu kadar kollamadın. Ne utanmaz bir adam ben cidden anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi ne bicim taraftarsiniz hemen sonraki macta yonetim istifa diye bagirin.olmadi sosyal icerikli pankartlarinizdan asin bi kac tane belki gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Gidişi tekme tokat olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bı dahakı maç kesin olay var yine... yine demirörenin paralı askerleri karagümrük formalı tanımadığımız adamlar dolar alt kata, ust kat başlar istifa diye , haydeee tekme tokat dalarlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 forza'da şey diyenler var.. İşte Kulupler Birliği Başkani sıfatiyla orada fln filan yani tüm kluplerin baskani fln filan o yüzden o tum kluplern hakkını korumasi için orda fln filan, bu yüzden fenerbahcemz dems fln filan diyenler var.. altında ata demirer'in sokaam onun tezine tarzi cvplar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Delircem ya forza accountu gitmiş yenide alamıyorum sapıttı makine vermiyor yeni account illa bişi eksik diyor basvuruda delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yalnız bu saaate kadar o baslıklar yazılar sılınmedı harbıden bu sefer yemiyor, :) bakalım herkes tepkini goster intro koyun diyorlar, bakalım intro gelecek mi, şimdi forza adminlerde abilerini aramıştır abi intro diyorlar ne yapayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ilk oylamanın ve 2. oylamanın fotoğrafı tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Demirören çok reröre. Diyebilecek başka birşey bulamıyorum çünkü... :( ABV... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya bende demirören'i hiç sevmiyorum transfer politikası, yönetim şekli vs.. yüzünden ama ordaki lafından ben bu kadar kıllanmadım. herkes adına konuşur gibi bi havası vardı zaten, olaya yumuşak yaklaşmak için söylemiştir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 forza da millet çıldırdı :) Fenerbahçe Yıldırım Demirören transferini borsaya bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sadri şener de o kadar laf etti sonra tükürdüğünü yaladı resmen.pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kim evet dedi kim hayir dedi vs yok mu liste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Videoları yeni izledim FENERBAHÇEMİSSSSSSSSSS AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar