Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Olağanüstü Genel Kurul Kararı | 26 Ocak 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tinu said:

forzabesiktas bırazdan kapanır, millet fena yardırıyor,

şu zamana kadar nasıl kapanmadı o başlıklar o ada hayret verici bişey
Mesaj tarihi:
artık bunu kapatmak yemez, yani artık bunun üstü örtülecek bir durumu kalmadı, fenerliler bir gün herkez fenerbahceli olacak demiştik diye dolanıyor, böyle rezillik varmı, bir beşiktaş başkanı böyle düşünmeden salak salak konuşabilirmi! yani bunun bahanesi felan olamaz.
Mesaj tarihi:
diyorum ya boyle man kafalık olmaz, herif durduk yerde bile rezil sıcıp bırakıyor beşiktaşın adını, zaten bu man kafa kulüpler birliği baskanı oldugunda demiştim ben boku yedik bu kesin sacma sapan seyler yapacak diye,

bu artık kesinlikle eminim babası bunu bılerek besıktas baskanı yaptırdı, herıf yıllarca ugrasıp kurdugu sırketı batırmasın dıye.
Mesaj tarihi:
bı dahakı maç kesin olay var yine...

yine demirörenin paralı askerleri karagümrük formalı tanımadığımız adamlar dolar alt kata, ust kat başlar istifa diye , haydeee tekme tokat dalarlar yine
Mesaj tarihi:
forza'da şey diyenler var..

İşte Kulupler Birliği Başkani sıfatiyla orada fln filan
yani tüm kluplerin baskani fln filan o yüzden o tum kluplern hakkını korumasi için orda fln filan, bu yüzden fenerbahcemz dems fln filan diyenler var..

altında ata demirer'in sokaam onun tezine tarzi cvplar :D
Mesaj tarihi:
yalnız bu saaate kadar o baslıklar yazılar sılınmedı harbıden bu sefer yemiyor, :) bakalım herkes tepkini goster intro koyun diyorlar, bakalım intro gelecek mi, şimdi forza adminlerde abilerini aramıştır abi intro diyorlar ne yapayım diye
Mesaj tarihi:
ya bende demirören'i hiç sevmiyorum transfer politikası, yönetim şekli vs.. yüzünden ama ordaki lafından ben bu kadar kıllanmadım. herkes adına konuşur gibi bi havası vardı zaten, olaya yumuşak yaklaşmak için söylemiştir dedim.
  • Yeni Oluştur...