aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bence olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 inş olmamıştır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Eyvah gitti paralar, bi daha olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ne topu? Ne sertlikte geldi? Ne kadar kanadı? Ağrısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Dişine değil burnuna gelmiş, yanlış alarm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Komik şeyy ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 azıcık burun kası yapsan bunlar olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 copry said: Komik şeyy ^______^ Şimdi senin dişin de zarar görmüştür dişin çürür ordan çene kanseri olursun mazallah diye muayenehaneme gel dicen di mi, biz bu yöntemleri çok gördük sdfg İNANMA KARDEŞ DİŞ HEKİMLERİNE, AY DİŞÇİLERE İŞTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 İnsanın ekmeğiyle böyle oynanmaz ki panpa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Oha ya ben bu topiği baştan sona kadar okumuşum ve mesaj atmamışım... Olacak iş değil. Simetrisi bozulmuştur burnunun ve karın kaslarınla simetrik bir hal almıştır. Yeniden kırılır ve yapılır. Geçmiş olsun ve parana yazık... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Beleşe dişlerimdeki çok ufak sarılıkları temizlersen editlerim mesajları. 10 dk falan kaldı karar vermek için, edit süresi doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ben dislerimin hepsini sokturup, yerine adamntiyum dis taktirmak istiyorum, kaca olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Tehdit etmemiş olsaydın zaten temizlerdim ama artık olmaz. KORKTU DA TEMİZLEDİ DEDİRTMEM KİMSEYE. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aquila said: ben dislerimin hepsini sokturup, yerine adamntiyum dis taktirmak istiyorum, kaca olur? Hoşuna giderse beleş cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yanaktan operim bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ohss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bir şey olmaz o kadar kolay. merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aquila said: ben dislerimin hepsini sokturup, yerine adamntiyum dis taktirmak istiyorum, kaca olur? http://blog.myjewelrybox.com/wp-content/uploads/2011/06/kanye-West-teeth_1743783c.jpg şükrü west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bitches and hoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Lord_Argos said: Her sayfaya şu fotoğrafı uplamasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Burun kıkırdak yapı dediğimiz anüstüs fetülüs dokusundan oluşmaktadır yani kulaktaki yapının bir benzeridir, şimdi yakın zamanda bir burun operasyonu geçirmişsen ve anüstüs yapısı orada yeterince sertleşmemiş olabilir Bunun yanında o operasyonda burnun kemik dokusu yani bonelüs orangutüste dışarı alınarak eksildiği için, böyle darbe alma, yumruk yeme, top çarpma, trafik kazası gibi durumlarda hobitüs lordofdiringüs durumu oluşabilir En yakın zamanda doktora gözükmen ve gerekirse burnu tekrar kırdırıp tekrar yaptırman sağlığın açısından en hayırlısı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hangisine gülüyoruz şimdi anüstüs a mı lordofringüs a mı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 copry said: Ne topu? Ne sertlikte geldi? Ne kadar kanadı? Ağrısı var mı? Ağrı biraz vardı, eve gidince durmuştu kan, çok sert gelmedi ama futbol topuydu. Velhasıl bugün muayeneye gittim, görünüşünde pek bir değişiklik olmadığı için doktor pek üstüne düşmedi ama iltihaplanma olmuş o sebepten 1 hafta sonra tekrar bakıcak. Xenocide merak etme senin tipinide bilen biliyo şimdi şuraya senin fotoğrafını koysam emin ol benim çıplak fotoğrafımın önünde diz çöker tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Xenocide said: Lord_Argos said: Her sayfaya şu fotoğrafı uplamasanız? 9. sayfaya geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bana neden ö.m geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar