Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 BURSA DEĞİL HEYECANLANMAYIN http://www.dipnot.tv/20034/Esek-ile-ayni-yatakta-basildi.aspx Zimbabve'nin Başkenti Harare'nin 300 kilometre güneyindeki Zvishavane kasabasında bir adamla eşek yatakta basıldı. Komşuların şikayeti üzerine bir evi basan polisler gördükleri karşısında şok geçirdi. Ayaklarını bağladığı eşeğe sarılmış halde yatakta çıplak yakalanan adam tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan adamın ifadesi hakimleri bile şaşkına çevirdi. Eşeğe tecavüz ettiğini bir türlü kabul etmeyen adam, eşeğin aslında bir fahişe olduğunu söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Ne içmiş adam merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 eşşeğin gözleri kapanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ya abi Zimbabve'nin Başkenti Harare'nin 300 kilometre güneyindeki Zvishavane kasabasında olan bişeyi muhabirler nasıl öğreniyor? zvishavane'de muhabir mi bekletiyomuş yemesinler lan bizi. inanmıyorum ben. ayrıca bu haber için zvishavane'ye gitmeye gerek yok bence bizim buralarda da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 büyük ajansların işsiz güçsüzler takımları var, her ülkenin gazetelerini okuyorlar işte. o değil de, fiyatta nasıl anlaşmışlar acaba eşekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ben açıcaktım ahaaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bel sogukluguna iyi gelir diye duymuştum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar