Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ard arda bir sürü RHCP parçası dinlerken aklım her şarkıda klibine gitti ve adamların yaptıkları her klibin birer şaheser olduğunun farkına vardım. Scar Tissue, Californication, Give It A Way, Can't Stop, By The Way, The Zephyr Song, Aeroplane, vb.. hepsi birer görsel ve beyinsel über yapıt.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 Ekim 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 +1[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 under the bridge in klibi iyi değil ama şarkı güzel, oradan kurtarıyor. :D[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 give it away'in klibine bayılırım doğrusu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Can'T Stop ın süper[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 scar tissue'nün klibine de şarkısına da bayılıyorum, ama download şeedemiyorum. en son mtv top ten at ten'de izlemiştim.[signature][hline]bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 DC++ hublarından birinde Scar Tissue'nun .avisine rastlamıştım galiba.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Up Up Up[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar