saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 arkadaşlar son 3*4 günde o kadar mal arkadaşım varmışki 3 arkadaşım araçlarında antifiriz olmadığından blok çatlattı yer:sivas tahmini hava sıcaklığı:-5 derece civarında yani,demedi demeyin böyle mallıklar yapmayın,boşuna oksijen tükettiğinizi zanneden arkadaşlarınız olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 biz genelde ege ve istanbul yerleşkeli oldğumuz için, şuan için motor dondurucu sogukla karşı karşıya değiliz. teşkkr ederiz iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hayatımda antifiriz görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 neyse yani sözün özü,aracınıza iyi bakın yoksa sizi yolda koyduğunda markaya küfür etmeyin çin malı bile olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 antifiriz mi satıyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Biz motor suyuna işiyoruz ılıman iklimde. Yok lan yok, antifiriz olmadan olur mu eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oto sanayi virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Selam, Bence diğer faydası donmayı engellemesinden daha önemli; korozyonu engelliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Sivas nasil bir yer nerede yasiyorsunuz? Motor suyu diyince cesme suyu mu dolduruyordunuz zaten? Yazin bile antifriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 motor suyuna ben de çeşme suyu dolduruyordum sonra öğrendim ki iyi olmuyormuş motorun hamoua goyuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Selam, Bu meret hem donma sıcaklığını daha düşük seviyelere çekiyor, hem de kaynama sıcaklığını daha yukarıya taşıyor. O sebeple her koşulda aracın motor soğutma sisteminde olması gerekiyor. Eğer düzenli bir şekilde servise gidiyorsa bu ustanın hatasıdır. Eğer su eksilttiği için çeşme suyu ile devamlı olarak tamamlanıyorsa kullanıcı hatasıdır; zira bu suyun neden eksildiğinin sorgulanması gerekir. Benim araçta eksilme vardı, ısınınca genleşmeden dolayı açılan gevşek bir cıvata yuvasından kaçıyordu su ince ince. Motor da sıcak olduğu ve sıvı da sıcak olduğu için hızlı buharlaşmadan fark edemiyordum. Motoru soğuk çalıştırdık ve basınçla beraber kendini belli etti. Cıvatayı sıktık ve sorun bitti :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abi gerçekten ucuz kurtulmuşsun bence,örnek veriyorum bmw-vw tarzı bir araçta blok çatlasa 3*5 bin liraya ancak kurtulursunuz,ve 2.el araç alıpta burada sumu doldurulur diyenlerin,böyle düşünenlerin %80'inin aracında su vardır,biz insanlık görevini yapalımda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar