Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA TV 9 ocaga kadar bedava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

gormeyen bilmeyen varsa surdan uye olsun 9 ocaga kadar bedava.

uber kalite + her mac canli banttan herturllu geri al onemli dakkalari seyret harika bisey
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

3 4 kişi ortak account alsak, sıkıntı olur mu acaba? Girilen ipler farklı hatta ülkeler bile farklı olsa.

abi asıl girilen ülkeler farklı olursa sorun olur bence ama aynı ipden veya aynı şehirden bi iş yerimden bi evden giriyorum hesabı falan olur
Mesaj tarihi:
dün 2 maç seyrettim
(şu an ne kadar uykusuz olduğumu düşünün)

iki maçta da kalite çok iyiydi, hemen hemen hiç te takılmadı.
dün eve gelir gelmez de okc maçını seyrettim banttan, onda da problem yokmuş.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok güzel abi bu şey hakkaten ya, tvden olsa izlemem ben maç bayıyor ama bunda orijinal spiker+oynanmış maçları istediğin gibi ileri geri, adam seçip sadece onun pozisyonları izleme falan çok nefis. 5 gün sonra gözümden 1 damla yaş akacak :(
Mesaj tarihi:
ehe bu saolsun maçlar başladığından beri her gün 3-4 maçı canlı izliyorum geri kalanında da çok önemli maç kaldıysa full yoksa özetleri izliyorum harika müthiş bişi.

hakkat 3-4 kişi birleşip alalım bi tane ama çok pahalı 1 kişi için. evde digiturk de var ala ala mal dsmart aldı zaten ne alakası varsa en gerzek maçları yayınlıyorlar.
Mesaj tarihi:
o 15 dakikalık özetler de çok iyi oluyor cidden
3-4 kişi birleşip alınca, aynı anda maç izlemek sıkıntı olmayacak mı peki ? ben ciddi ciddi almayı düşünüyorum da, 120 dolar da veresim yok hiç :P
Mesaj tarihi:
bi kişi açar diğerlerine beleş stream sitesinden streamler o zaman :D ama açan kişi devre arasında maçı değiştirmeden tuvalete gitmesin

çok mu fakir postu oldu, umut sarıkaya şeyi gibi
  • Yeni Oluştur...