Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Hatırlarsanız degerli pati dostları bundan yaklasık 2 ay önce bir topic acmıstım gecenin bir vakti bir kuscuk eve girmiş diye.. Bugun birde baktım ne göreyim eve geldim actım kapıyı acar acmaz karsı salonun masasında yesil kırmızımsız bir güvercin midir kumrumudur finiks midir bişey var..Hiç elemedim cıkardım ayakkabılarımı falan basladım anlatma "baba naber ya erken gelmişssin falan konusuyorum güvercinle." bi oraya yürüyo bi buraya yuruyo hayvanda..Bende gittim bi tabaga su koydum parkeye bıraktım içsin diye..Geldi içti sudan susamış oda 2 ay önce gelen kuş gibi..Şimdi benim aklıma degişik paradox sorular geliyo.. Bu kuş 2 ay once gelen kusun bi yakınımı ? Suyun haberini alan eve mi geliyo ? İlerde kartal atmaca girerse beni böle oturup dinlermi girer girmez alırmı beni ? Ya bide american filmlerindeki gibi girince koltukta oturmus bir adam olsaydı orda ve benden microchip i isteseydi ne yapıcaktım ben. ps : valideye loto oyna diye telefon açtım oynamış zaten oda kadın sevindi içeri kuş girince.. 2 ay sonra kartal girince kılımı bile kıpırdatmıcam gitsin suyunu içsin ne lan bu hayvanat bahcesimi bu ev[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Camı kapatın çıkarken.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Olm seni görüyodur, bakıyo cıvık adam. Aha su kaynağı diyo dalıyo euh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ilke bir topictede bana laf atma abicim gelip alıcam seni oracıkta olan sana olucak sdf[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Absolut, 12 Ekim 2004 16:18 tarihinde demiş ki: Camı kapatın çıkarken. :-)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben bi yarasa topiği hatırlıorum sanki:hmm:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Eternal, 12 Ekim 2004 16:20 tarihinde demiş ki: ilke bir topictede bana laf atma abicim gelip alıcam seni oracıkta olan sana olucak sdf Ahaha nah gelirsin antalyadan gfdsfds[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 yarasaya yarım kilo kıyma atar bırakırım[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Yarım kilo etmi!! adresi versende ben gelsem olmaz mı :D Bıktım yağ-ekmek yemekten yaws[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ışığı gören gelio hesabı :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 eternal camı kapatmak veya cama tel taktırmak bir çözüm olabilir bence yada kartalı beklersin abi gelince kanka olursun onla da[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Kartallar yüksekten uçar abicim :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Abi telle camla işim olmaz benim giren girsin burdayım ben bekliyorum.. iki tane börtü böcektenmi cekinicez.böle suistimal ediyolar iyi niyetimi suyu goren geliyo. Balkona kuvet mi atsam bitane içine su basıp gelen içsin gitsin.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 kedidir kedi[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 aslında böle börtü böcek derken bi gün bi bakıon içerde ideal ölçülerde bi bayan var :D çok sapıkca oldu yaws :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ben küçükken eve uçan cisim girme rekorunu bol bol kirardim ayni anda 9 güvercin'i eve sokmayi başaran birisiymdir ehihe balkon'dan salona kadar bugday atardim onlarda yerdi gelirlerdi sora bne ortaya çıkınca cama kafalarini vururlar kaçicak delik ararlardi . böle bazen kafalarini filam yararlardi :([signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Oldu 9 tane güvercinmi 6 tane airbus soktum bende bizim eve böle landing light koyuyodum balkona bizim balkona iniyolardı.[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Eternal, 12 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Oldu 9 tane güvercinmi 6 tane airbus soktum bende bizim eve böle landing light koyuyodum balkona bizim balkona iniyolardı. :D :D :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bence Zed'in gittiğini duydular gelio bütün börtü böcek fln.. Kartal atmaca vs. Zed fln dinlemez zaten (Zed Eternal'ın bizim cep telefonlarımızdan tutunda short t-shirt ne varsa yiyen(buna biz de dahil) Labrador Retriever'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Eternal, 12 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Oldu 9 tane güvercinmi 6 tane airbus soktum bende bizim eve böle landing light koyuyodum balkona bizim balkona iniyolardı. Lol hahah=) o ne ki ben nasanın uzay istasyonunu soktum pencereden suları bitmişti hortum uzattılar lavabodan çektik[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 balkon demirlerine akü bağla[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 olmaz sen lanetlisin eternal[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 12 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki: balkon demirlerine akü bağla sonrada unut çamaşır as o demirlere :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 you are cursed 3t3rn4|_ b4bzk0|_1$[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ağa şey yap hayvanat bahçesine bildir...belki sizin ev doğal sit alanıdır.kuşalrın doğal iniş yeri falandır...muahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar