Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden ucan cisim eksik olmuyo.. Vol.2

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Hatırlarsanız degerli pati dostları bundan yaklasık 2 ay önce bir topic acmıstım gecenin bir vakti bir kuscuk eve girmiş diye..
Bugun birde baktım ne göreyim eve geldim actım kapıyı acar acmaz karsı salonun masasında yesil kırmızımsız bir güvercin midir kumrumudur finiks midir bişey var..Hiç elemedim cıkardım ayakkabılarımı falan basladım anlatma "baba naber ya erken gelmişssin falan konusuyorum güvercinle." bi oraya yürüyo bi buraya yuruyo hayvanda..Bende gittim bi tabaga su koydum parkeye bıraktım içsin diye..Geldi içti sudan susamış oda 2 ay önce gelen kuş gibi..Şimdi benim aklıma degişik paradox sorular geliyo..
Bu kuş 2 ay once gelen kusun bi yakınımı ?
Suyun haberini alan eve mi geliyo ?
İlerde kartal atmaca girerse beni böle oturup dinlermi girer girmez alırmı beni ?
Ya bide american filmlerindeki gibi girince koltukta oturmus bir adam olsaydı orda ve benden microchip i isteseydi ne yapıcaktım ben.

ps : valideye loto oyna diye telefon açtım oynamış zaten oda kadın sevindi içeri kuş girince..
2 ay sonra kartal girince kılımı bile kıpırdatmıcam gitsin suyunu içsin
ne lan bu hayvanat bahcesimi bu ev[signature][hline]Corbeau powers our uo
Sosyal ağlarda paylaş

Olm seni görüyodur, bakıyo cıvık adam. Aha su kaynağı diyo dalıyo euh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 12 Ekim 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
ilke bir topictede bana laf atma abicim
gelip alıcam seni oracıkta olan sana olucak sdf

Ahaha nah gelirsin antalyadan gfdsfds[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

eternal camı kapatmak veya cama tel taktırmak bir çözüm olabilir bence yada kartalı beklersin abi gelince kanka olursun onla da[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Kartallar yüksekten uçar abicim :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

ben küçükken eve uçan cisim girme rekorunu bol bol kirardim ayni anda 9 güvercin'i eve sokmayi başaran birisiymdir ehihe balkon'dan salona kadar bugday atardim onlarda yerdi gelirlerdi sora bne ortaya çıkınca cama kafalarini vururlar kaçicak delik ararlardi . böle bazen kafalarini filam yararlardi :([signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 12 Ekim 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Oldu 9 tane güvercinmi
6 tane airbus soktum bende bizim eve
böle landing light koyuyodum balkona bizim balkona iniyolardı.

Lol hahah=)

o ne ki ben nasanın uzay istasyonunu soktum pencereden suları bitmişti hortum uzattılar lavabodan çektik[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...