SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 biraz baileys biraz kahlua biraz süt ve buz 3. yapısta tutturursun kıvamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 afyonda kahlua bulsa adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Tyrannus said: evim 20m2 seni dövmek isterim uygunsan tşk (tu) ayrıca keşke evde hiç eşya olmasa tertemiz mis gibi.bilgisayar ve yatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 halı odayı dolu gösterir Edit: Aa en başlarda yazıcaktım şimdi tekrar geldim de geç kalmışım yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1999*2001 arası afyonda üni okudum,sivasta yaşıyorum ve sivas afyonun yanında paris yani o derece hadi thx bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1.eline para geçerse bilgisayar al 1-2 tane eski counter strike yükle mahallenin cocuklarına saati 500 kuruştan den cak. 2.randevu evi olarak kullanabilirsin 2-3 yatak alarak. 3.ev aradaşı edin kirayı onlara yık. 4.Evlen 2 cocuk yap odalar dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 interperez said: şimdi işim gereği başka bi şehire taşındım.hadi isimde veriyim. Afyona taşındım zaten küçük bi yer.ev tuttum.180 metrekare baya geniş. Odalara koycak kadar eşyam yok.Sadece perde taktım her odaya başka eşyam yok.bi odayı doldurabildim çekyat falan filan hiç bi şey yok. Odalar falan baya boş sesim yankılanıyo konuşunca çok enteresan çok yanlızım lan. evde eşya olsa gene moralim düzelicek ama yok lan.Tukcell 3g de çekmiyo.dandik edge üzerinden bağlanıyorum.:( ağlıycam lan. afyon köy bildiğin geçmiş olsun. yozgat 1 afyon 2 o derece. Neyse; hacı böle bi durumda yapılacak şey varsa bi spor salonuna yazılmak ama yerellerin takıldığı deil, expatların oldugu bı yer eger kı varsa lol. yoksa, paso oyun oynıcaksın fılm ızlıceksın kıtap okucaksın. Kendini süper geliştirebileceğin bi yer o taraftan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Asgard said: 1.eline para geçerse bilgisayar al 1-2 tane eski counter strike yükle mahallenin cocuklarına saati 500 kuruştan den cak. 2.randevu evi olarak kullanabilirsin 2-3 yatak alarak. 3.ev aradaşı edin kirayı onlara yık. 4.Evlen 2 cocuk yap odalar dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 editleyecektim ffs adam kızacak simdi bana:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahah kaan ne kızıyım yav.Ya o 4 maddeyide yapacak kadar zamanım olmıycak muhtemelen 1 hafta sonra. akşamları boş olursam swtor takılıyorum işte. o yazdığın maddeler bana çok uzak abi ahah.Özellikle 4.madde acayip uzak. ELİN KIZINA BAKMAK İÇİN Mİ OKUDUK ABİ. nasolsa burayı okumuyo lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 afiumda takılcan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Allahın Afyonun da swtor oynamakta priceless olmuş Bioware sorsan one lan der ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 he bide afium diye bi yer var burda. Afyonlulara göre dünyanın en büyük avmsi gibi bişi. Öle sanıyolar bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ramiz iyidir orda yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 interperez said: ısparta bana yakın aslında ya. Dinarlıyım aslen zaten. çay'lı reporting. afyon kadar lanet bi yer de yok, ilçeleri merkezden daha iyi olan il mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ramizi not aldım. afiuma bi kere gittim.arabayı 15 bin bakımına wolksvagen e bırakmıştım ordan dönüşte afiuma uğrayıp wc sini kullandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 interperez said: ramizi not aldım. afiuma bi kere gittim.arabayı 15 bin bakımına wolksvagen e bırakmıştım ordan dönüşte afiuma uğrayıp wc sini kullandım sdf. aynısını bende 3 sene önce yapmıştım,hanım sorduğunda,alışveriş yapılmaz bu memlekette anca içine s... demiştim,neyse afyonlu arkadaşlardan özür :S sebebini anlatayım arkadaşlar kısaca,sağ görüşlü malum parti gelip yurttan arkadaşları toplayıp götürüp dayak atıp geri gönderiyorlardı:) ha bana birşey olmadı hiç çünkü yüksek yerlerde bir tanıdığım vardı yoksa daha fena olurdum o kadar acayip bir memleket,kız arkadaşlarla gezeriz laf atarlar,poşette biralarla eve gideriz,elinde birayla ,bizdeki şeffaf poşeti gören herifler,lan pez...ler bok için dinsiz imansızlar muhabbeti yaparlardı,hey gidi günler hey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Suark said: afyon köy bildiğin geçmiş olsun. yozgat 1 afyon 2 o derece. Neyse; hacı böle bi durumda yapılacak şey varsa bi spor salonuna yazılmak ama yerellerin takıldığı deil, expatların oldugu bı yer eger kı varsa lol. yoksa, paso oyun oynıcaksın fılm ızlıceksın kıtap okucaksın. Kendini süper geliştirebileceğin bi yer o taraftan bak Adam hapis hayatını anlatmış lan. ben 5 yıl kaldım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nerde 5 yıl kaldın lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tyrannus said: 20m2 evde yaşamayan bilemez evine gelebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tyrannus said: nerde 5 yıl kaldın lan sen mapusda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 haa bi ara içeri girip çıkmıştın di mi eskiden unutmuşum kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 afyon'da her yıl düzenlenen (mayıs-haziran gibi sanırım) çok saygın bir caz festivali var. müziğe meraklıysan, hatta değilsen de o ortamlara akıp, kaliteli, nitelikli tiplerle tanışma fırsatı yakalayabilirsin. çünkü festival düzenleyicileri afyon'da yaşıyorlar ve eminim iyi bir çevreleri vardır. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetayV3&ArticleID=1050586&Date=26.05.2011&CategoryID=82 http://www.hurriyet.com.tr/keyif/17896692.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/151573.asp böyle de karşı çıkmışlardı o festivale afyonun kemikkafaları ilk başlarda. yıllardır başarılı şekilde devam ediyorlar ya seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 birazdan afyon otogarina inicem yine gecmicek yarim saat sucuk ekmek yiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar