Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü lan.

interperez

Öne çıkan mesajlar

interperez said:

şimdi işim gereği başka bi şehire taşındım.hadi isimde veriyim.
Afyona taşındım zaten küçük bi yer.ev tuttum.180 metrekare baya geniş.
Odalara koycak kadar eşyam yok.Sadece perde taktım her odaya başka eşyam yok.bi odayı doldurabildim çekyat falan filan hiç bi şey yok.

Odalar falan baya boş sesim yankılanıyo konuşunca çok enteresan çok yanlızım lan. evde eşya olsa gene moralim düzelicek ama yok lan.Tukcell 3g de çekmiyo.dandik edge üzerinden bağlanıyorum.:(
ağlıycam lan.

afyon köy bildiğin geçmiş olsun.
yozgat 1 afyon 2 o derece. Neyse;

hacı böle bi durumda yapılacak şey
varsa bi spor salonuna yazılmak ama yerellerin takıldığı deil, expatların oldugu bı yer eger kı varsa lol.

yoksa, paso oyun oynıcaksın fılm ızlıceksın kıtap okucaksın. Kendini süper geliştirebileceğin bi yer o taraftan bak
Sosyal ağlarda paylaş

ahah kaan ne kızıyım yav.Ya o 4 maddeyide yapacak kadar zamanım olmıycak muhtemelen 1 hafta sonra.

akşamları boş olursam swtor takılıyorum işte.

o yazdığın maddeler bana çok uzak abi ahah.Özellikle 4.madde acayip uzak.

ELİN KIZINA BAKMAK İÇİN Mİ OKUDUK ABİ.

nasolsa burayı okumuyo lawl.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

ramizi not aldım. afiuma bi kere gittim.arabayı 15 bin bakımına wolksvagen e bırakmıştım ordan dönüşte afiuma uğrayıp wc sini kullandım sdf.

aynısını bende 3 sene önce yapmıştım,hanım sorduğunda,alışveriş yapılmaz bu memlekette anca içine s... demiştim,neyse afyonlu arkadaşlardan özür :S

sebebini anlatayım arkadaşlar kısaca,sağ görüşlü malum parti gelip yurttan arkadaşları toplayıp götürüp dayak atıp geri gönderiyorlardı:) ha bana birşey olmadı hiç çünkü yüksek yerlerde bir tanıdığım vardı yoksa daha fena olurdum o kadar acayip bir memleket,kız arkadaşlarla gezeriz laf atarlar,poşette biralarla eve gideriz,elinde birayla ,bizdeki şeffaf poşeti gören herifler,lan pez...ler bok için dinsiz imansızlar muhabbeti yaparlardı,hey gidi günler hey:D
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

afyon köy bildiğin geçmiş olsun.
yozgat 1 afyon 2 o derece. Neyse;

hacı böle bi durumda yapılacak şey
varsa bi spor salonuna yazılmak ama yerellerin takıldığı deil, expatların oldugu bı yer eger kı varsa lol.

yoksa, paso oyun oynıcaksın fılm ızlıceksın kıtap okucaksın. Kendini süper geliştirebileceğin bi yer o taraftan bak

Adam hapis hayatını anlatmış lan. ben 5 yıl kaldım ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

afyon'da her yıl düzenlenen (mayıs-haziran gibi sanırım) çok saygın bir caz festivali var. müziğe meraklıysan, hatta değilsen de o ortamlara akıp, kaliteli, nitelikli tiplerle tanışma fırsatı yakalayabilirsin. çünkü festival düzenleyicileri afyon'da yaşıyorlar ve eminim iyi bir çevreleri vardır.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetayV3&ArticleID=1050586&Date=26.05.2011&CategoryID=82
http://www.hurriyet.com.tr/keyif/17896692.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...