Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Eski acc yi unuttum.Tekrar almayı düsünüyorum. Şu linkteki http://www.riftgame.com/en/products/ ni alsam hepsini ana pakette dahil mi. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 o değil de wow bitmedi hala lan. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Makroda bir yere kadar csubasi :) Gerisi birazda playerlige bakiyor diye düşünüyorum her makroyla oynayan o kadar iyi oynayamiyor zaten bi zaman sonra sıkılıyor bu ne diyor skilleri elle vuramadiktan sonra teker teker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 @ Warghammer valla ben yeni acc ile başladım low lvllarda canavar gibi wf ve dungeon sırası geliyor. 2 günde 32 yaptım charı :) satın almak yerine baştan kasıp oyunu hatırlamak daha güzel oluyor valla. o değilde şu oyunun alfası betası headstartı falan derken kastığım 5. mage olacak bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 trathias said: @ Warghammer valla ben yeni acc ile başladım low lvllarda canavar gibi wf ve dungeon sırası geliyor. 2 günde 32 yaptım charı :) satın almak yerine baştan kasıp oyunu hatırlamak daha güzel oluyor valla. o değilde şu oyunun alfası betası headstartı falan derken kastığım 5. mage olacak bu :D Ekip Rift'te toplanmış tekrar o zaman. Harir şimdide Trathias ha vay vay. :) bu arada ben Sirenia Warhammer'dan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yahu 60 olduktan sonra pek vaktim olmadı bakmaya event çıktı işte ring alırım diye akşamları onu yapıyorum. hit im 260 oldu yok mu 300 yapmam için ucuza eşya craftlayacak.300 yapabilirsem expert dungeonlara giricem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 2 sene ara vermistim. Random bir karakter acıyım dedim.Oda "Sage" oldu. Oynarken zevk almaya basladım hem heal hem damage ( druid gibi ). Fakat merak ettigim bu class'ın asıl amacı heal mi support mu yoksa dps ? Bilgilendirecek var ise sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 valla dungeonda main healerlık yapabiliyor synthesis buffı tankta olunca hatta ileri lvllarda baya durable bi healler olabiliyor. wfde ise genel olarak x/2x dps/heal oranı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Yalnız şöyle bişey var, 30'lu lvllardan önce main heal olmak epey zorluyor, çoğu zaman yetmiyor attığın heal miktarı hele tank olarak rogue varsa. Chorlomancer ağacında sonlara yaklaştıkça baya op skiller alıyosun, çoğu zaman 5-6 tuş yetiyor macrosuz. Aoe healı da baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ardtrodai said: Ekip Rift'te toplanmış tekrar o zaman. Harir şimdide Trathias ha vay vay. :) bu arada ben Sirenia Warhammer'dan. :) sire naber ya gel bloodirona sanctumdan cıkmadan lvl kasıyorum 42 oldum paso wf ve dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben unuttum bunu ya, ilk f2p olduğunda ne güzel heycanla oynuyodum karakter 50de falan kaldı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bloodiron'da guildiniz var mi veya takıldıgınız birilerini guildi. Su an suursuzca rift oynuyorum bilmiyorum neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sage dediğine göre mage açmışsın magelerinde asıl amacı her oyunda aynı control ve dps cleric healer warr da tankdır bu böledir ha bu oyundada her yola geliyorlar ama pro değiller o yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 trathias said: Ardtrodai said: Ekip Rift'te toplanmış tekrar o zaman. Harir şimdide Trathias ha vay vay. :) bu arada ben Sirenia Warhammer'dan. :) sire naber ya gel bloodirona sanctumdan cıkmadan lvl kasıyorum 42 oldum paso wf ve dungeon ne güzel, gençleri tekrar bir arada görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oo warhammerın en kral enginarı da buradaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 trathias said: oo warhammerın en kral enginarı da buradaymış :) shard: Zaviel char: Delice ekleyin de eski günleri yad edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hakkan said: trathias said: oo warhammerın en kral enginarı da buradaymış :) shard: Zaviel char: Delice ekleyin de eski günleri yad edelim.oooooo :D zaviele taşımak isterim ama pve serverlar beni pek sarmıyor :) aynı guildde hem defiant hem guardian barınamaz arkadaş rp yapılacaksa atlarım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bence simdi tam baslancak zamani. Defiance Online oynarken Rifte bir bakiyim dedim ve bakis o bakis 2 haftadir Rift oynuyorum. Warfront ve Hunt Riftlerle lvl50 den 56 ya geldim. Warfront sirasi basmamla ayni anda geliyor. Yalniz lvl 50-60 arasi baya yuksek XP kasmak gerikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sıkıntıdan, eksik kalmasın şuna da bir bakayım diye indirdim ama şaşırtıcı bir şekilde sardı beni. Wow acc mi açsam 1 hafta oynayıp bırakacak üzerine verdiğim parayla kalacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bence Rift su anda piyasadaki en iyi Oldschool Mmo'lardan biri. En iyi Class/Skill sistemine sahip. En Sosyal oyun. (Eventler vss..Tek basiniza hemen hicbirsey yapmiyorsunuz her an kendinizi bir grup icersinde buluyorsunuz.)Arti Cross Server Chat ve instance sistemi. F2P ama kesinlikle Pay to win degil! Tabi Animasyonlari ve grafikleri diger pek cok cilali oyundan kotu. Ama o oyunlarin cilasini cikarirsaniz geriye pek bisey kalmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Yok mu şuan için düzenli oynayan? Varsa bir serverda toplansak güzel olurdu aslında. En azından 5 kişilik core kadromuz bile olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oynayanlar varsa Bloodiron serverında Urterisa eklesinler. Yeni başlamayı düşünenler varsa healer mage vs. açabilirim, kasarız beraber. Yalnız Pvp odaklı oynuyorum. Oynayanlar varsa eklesin. Sıkıldım milleti heallemekten. Beraber akarız pvp'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bende bloodrionda guardian tarafındayım şuan yabancı bir guilddeyim. Bir kaç türk arkadaşta buldum. Kendi guildlerinde onlar. Guardian tarafındaysan birlikte oynayabiliriz. Bende warrior oynuyorum ciddi anlamda heal alamamaktan yakınıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Maalesef ben Defiantım. İstersen yeni char olayına girebiliriz. Chloro mage düşünebilirim. Yada Defiant charın varsa ayrıca, cleric hazır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardtrodai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yeni char olayı şuan benim için zor. Şuanki charla baya ilerledim prestige ranki 76 yaptım. Bu kadar kastıktan sonra yarıda bırakmak koyar bana şimdi :) Ama senin böyle bir durumun yoksa şuan bulunduğum guilde girebilir ve hızlıca kasabilirsin PvP ağırlıklı baya aktif bir guilddeyim. Eğer düşünürsen oyundan pm ile ulaşabilirsin oyundaki nickim Ardtrodai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar