sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Jeangle FreeStyle Levi's in hazırladığı eylenceli bir BMX oyunu ben beceremedim ama sizde deneyin. En iyi bir Sony Ericcsson k 500 , ikinci bir Sony CD walkman ve ilk 10 levis 501 negafit kazanacakmışşşş Tıklayın[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 30 ar bin yapabildim ama 280 bin yapanı gorunce yuh demek geldi icimden :D[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu hediyeleri almak için kasılır heralde :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Ekim 2004 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kasmasına kasılırda ilk 2 bölümden sonra diğer bölümleri açmak için sadece bölümü geçmeniz yetmiyor. Ayrıca üye olmanız gerekiyor. Ayrıca Adamlar nasıl 4 bölümde o kadar puan kasmışlar hala anlamadım :)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 O puanları yapanları bir bulup görmek lazım..[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 2 den sonrasını oynamak için arkadaşarını üye yapcan. en kolayı işte buraya açmışsın . rica ediverirsin.. maillaırına invitation yollarlar. bir kere oynarlar bırakırrlar. sende hediye şansını yakalarsın[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bide tu$ları ke$fetsem =) kendi zıplıyorda havada hiç bi$i yapamıorum ki puan alayım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Pyr0, 07 Ekim 2004 15:55 tarihinde demiş ki: bide tu$ları ke$fetsem =) kendi zıplıyorda havada hiç bi$i yapamıorum ki puan alayım =) ayın lameri ödülüne aday 1 lol[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Uyuz oldum.. Yapıyorum yapıyorum Yeterlıu hareket sayısını tamamlayamadın dıyo...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yuvarların ustune doru gotur mouseu. hiç tıklamıyorsun[signature][hline]İyi niyetli, sakin, dinlemeyi (okumayı) bilen sabırlı taze(?!?) patiler olun! Zamanla aramıza girecek, siz de kaşar(?!?) pati olacaksınız. O zamana kadar bize size güvenme, sizi sevme fırsatı verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 black yap yap ama yere duserken bi hareketin yarim kalmasin yani yap tam yere giderken bekle (genelde 1,3. ve 4. atlayislarda 1 defa 2. de 2 defa 3 defa olabiliyo hizliysan)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet anladım fakat var bi kazmalık bende yapamıyorum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 böle oyun olmaz abi 2. bölümde 900.000 küsürü yapacak adami öperim ben.. bug var kesin. 213432. cü deneyişimde bile 100.000 küsür yaptım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: LvL_Sabo, 07 Ekim 2004 16:00 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 07 Ekim 2004 15:55 tarihinde demiş ki: bide tu$ları ke$fetsem =) kendi zıplıyorda havada hiç bi$i yapamıorum ki puan alayım =) ayın lameri ödülüne aday 1 lol odulunu elınden alıcam babs? rofl. ogren e baktıgımda görmedım o mouse u ustune getırı.kor flm dersınde, dırek lamer?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lamer pyro :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İlk 2 bölümün kolay olduğu baz alınarak düşünülürse oyundaki bug belli 4 bölüme geçsen bile 1 bölümde yaptığın hareketleri ne kadar fazla yaparsa gene puanına ekleniyor şöle anlatayım ilk oynaşısında ilk oynayışınızda 2 oynayışınızda 1 bölüm = 1 puan 1 bölüm = 5 puan 2 bölüm = 2 puan 2 bölüm = 2 puan 3 bölüm = 3 puan 3 bölüm = 3 puan Toplam = 6 puan Toplam = 10 puan Tekrar birden başladığında eğer ilk sefer oynadığından fazla yaparsan puanın yükselemeye devam ediyor ama genede adamların yaptığı puanlar abartı[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 187000 küsür Braz daha kasıcam bakalım ne çıkıcak...[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 saçamlık bu oyun :) giderim alırım kendi nega fitimi :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 202000 Ehehe Kingpin sende kedi-ciğer ikilisini görüyorum ama neyse ... ;)[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ne alakası var ? adamlar bug kullanarak hediye alıyorlar buna isyan ediyorum .. 4 bölümde 248.000 küsürat yaptım. adam 2 bölümde 900.000 küsür yapmış eh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 durun durun geccem ben onları evet gecicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bugları düzeltmişler en iyiler de herkes 4 ve 300 küsür puanda.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya ben oyunu annamadim bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yuh be kardeşim aranızdada oyundan anlayan hiç adam yokmuş bende paticik ahalisini alemin en kral Gamerları olarak bilirdim fazla puan yapmak için hareketleri çok çabuk yapmak gerekiyoo bir hareketi 10 sn de yaparsanız 500 puan alırsınız 2 sanıyede yaparsanız 10000 puan alırsınız bunu çözemedinizmi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hade bakalım kazanan buradan çıkmassa çok ayıp bize..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar