Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp itemleri hakkında

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

Şöyle diyim ben şu an her 1000 e yaklaştığında gidip tüm wz com'ları merc comlara çevirioyorum bu sayede 50 olduğumda 1000wz 1000merc com ile toplam 5 tier sahibi olabilicem. bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim

Doğru yaparsınız. 200 / 200 ' e champion bag alıp açıyorsunuz. İçinden şansa bağlı direk champion item alabileceğin medal veya centurian commandation çıkıyor. Bunlarlada pvp setinizi yapıyorsunuz. Arkadaşlar en çok yapılan hatalardan birinin üstünde durmak istiyorum. Pvp set bonusları gözükmediği için çoğunlukla yanlış item lar alınıyor. Benim tavsiyem netten clasınıza göre healer,tank veya dps hangisini oynuycaksanız bonuslarına bakıp o itemleri almanızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Şöyle diyim ben şu an her 1000 e yaklaştığında gidip tüm wz com'ları merc comlara çevirioyorum bu sayede 50 olduğumda 1000wz 1000merc com ile toplam 5 tier sahibi olabilicem. bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim

Lv 50ye kada 1000wz/1000merch den cok daha fazlasını kasıyosun hep pvp yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Nasıl yani, biraz açıklayabilir misin? Gidip PvP verdoruna baktığımızda oradaki itemların özellikleri gözüküyor ama eksik mi gözüküyor?

Şöyle söyliyim bütün itemlerin özellikleri gözüküyor. Ancak hani set bonus olurya 2 tane item'a bi özellik 4 tane item'a başka bir özellik ekler. Onu ancak 1 tane o setin item'ından aldıktan sonra görebiliyorsun. Vendor'da set bonuslar gözükmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

be yanlıs mı görüyorum ya mesela marauder icin sadece weaponmaster set var ve bu da arasında 3'e ayrılıyo. centerion-champion-battlemaster ve bütün bu setlerin bonuslarıda aynı. battlemaster sette en güclüsü gibi gözüküyo bu sanırım daha yüksek pvp rank isteyeni.

pardon evety bide rakata set var onun bonusları farklı. ama su dikkatimi cekti mesela battlemaster sette light armor 2 secit varken medium (marauder icin tek gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Rakata PvE seti.

Centurion, Champ ve Battlemaster setleri var PvP için.
Battlemaster VR 60 istiyor.

200'er commendation ile Champ Gear Bag alıyorsun, içinden ya 3 Centurion Commendation ya da 1 Centurion Commendation ve bir unassembled Champion gear çıkıyor (random parça)

Aynı şey, ileride Battlemaster için de geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...