Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 şimdi, warzone commandation ların limiti 1k.birikmeden harcamak istiyorum.level 50 olduğumda hangi itemleri alicam pvp için. sadece warzonedan kazandiğimiz commandation lar yeterli olmuyor mu.bir vendor bunları takas yapıyordu.mercenary falan veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 level 40 setini aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 3 parca aldim yanlislikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 setlerini tamamlaya tamamlaya git sürekli pvp yaparak kasıyorsan yanındaki zibidininde üstüne pvp seti diz mükemmel 2 li şeklinde gezersiniz 30/10 şeklinde bozdurup lvl 50 setide dizmek için madalya toplayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 champion pvp seti yapiliyor galiba herkes de ondan var. warzonedan gelen commendation lari mercenary commendationa cevirip PVP vendorundan 200 200 commendation isteyen epic cantalardan aliyormusuz.buda bize random champion set parcasi veriyor.doğrumu anlamısım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bende oyle biliyorum ama daha icraata gecirmedim class q su yapiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Şöyle diyim ben şu an her 1000 e yaklaştığında gidip tüm wz com'ları merc comlara çevirioyorum bu sayede 50 olduğumda 1000wz 1000merc com ile toplam 5 tier sahibi olabilicem. bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Grast said: Şöyle diyim ben şu an her 1000 e yaklaştığında gidip tüm wz com'ları merc comlara çevirioyorum bu sayede 50 olduğumda 1000wz 1000merc com ile toplam 5 tier sahibi olabilicem. bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim Doğru yaparsınız. 200 / 200 ' e champion bag alıp açıyorsunuz. İçinden şansa bağlı direk champion item alabileceğin medal veya centurian commandation çıkıyor. Bunlarlada pvp setinizi yapıyorsunuz. Arkadaşlar en çok yapılan hatalardan birinin üstünde durmak istiyorum. Pvp set bonusları gözükmediği için çoğunlukla yanlış item lar alınıyor. Benim tavsiyem netten clasınıza göre healer,tank veya dps hangisini oynuycaksanız bonuslarına bakıp o itemleri almanızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Grast said: Şöyle diyim ben şu an her 1000 e yaklaştığında gidip tüm wz com'ları merc comlara çevirioyorum bu sayede 50 olduğumda 1000wz 1000merc com ile toplam 5 tier sahibi olabilicem. bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim Lv 50ye kada 1000wz/1000merch den cok daha fazlasını kasıyosun hep pvp yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Nasıl yani, biraz açıklayabilir misin? Gidip PvP verdoruna baktığımızda oradaki itemların özellikleri gözüküyor ama eksik mi gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 wz commendationları dönüştüren vendor nerde, adı ne daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 tiLi said: wz commendationları dönüştüren vendor nerde, adı ne daha doğrusu Pvp vendor'den degistiriyorsunuz. Warzone'ların içindede var ana şehirlerinizdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 DeviantSun said: Nasıl yani, biraz açıklayabilir misin? Gidip PvP verdoruna baktığımızda oradaki itemların özellikleri gözüküyor ama eksik mi gözüküyor? Şöyle söyliyim bütün itemlerin özellikleri gözüküyor. Ancak hani set bonus olurya 2 tane item'a bi özellik 4 tane item'a başka bir özellik ekler. Onu ancak 1 tane o setin item'ından aldıktan sonra görebiliyorsun. Vendor'da set bonuslar gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 zenco bide bi link verde bakalım hakketen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Buyur abi Pvp Set Bonuslar sardius said: zenco bide bi link verde bakalım hakketen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 champion'a item setten degilde aramadan bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Hadi yaw, set bonus'u olduğunu bilmiyordum Diablo gibi. Bilgi ve ayrıntılı açıklama için sağol. Yalan yanlış bir şey almayalım bundan bir sene sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 be yanlıs mı görüyorum ya mesela marauder icin sadece weaponmaster set var ve bu da arasında 3'e ayrılıyo. centerion-champion-battlemaster ve bütün bu setlerin bonuslarıda aynı. battlemaster sette en güclüsü gibi gözüküyo bu sanırım daha yüksek pvp rank isteyeni. pardon evety bide rakata set var onun bonusları farklı. ama su dikkatimi cekti mesela battlemaster sette light armor 2 secit varken medium (marauder icin tek gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://guard-this.com/2011/12/24/pvp-gear-guide/ bu link yardimci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Rakata PvE seti. Centurion, Champ ve Battlemaster setleri var PvP için. Battlemaster VR 60 istiyor. 200'er commendation ile Champ Gear Bag alıyorsun, içinden ya 3 Centurion Commendation ya da 1 Centurion Commendation ve bir unassembled Champion gear çıkıyor (random parça) Aynı şey, ileride Battlemaster için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 k anladım ilk etapda rakatayı sallıyoruz amac pvp seti toplamak:) rakata daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1000 tane var bende simdi napayım gidip alayım mı parçaları 1000 oldukça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1000 warzone varsa, mercenary ile takas et. 1000 warzone varsa, bi tane Champ Gear Bag al, açamazsın ama bankada saklayabilirsin. Unique olduğu için tek bir tane alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ne oluyor ki mercle takas edince? bu setlerin bir parcası ne istiyor tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Setleri yaptığın kutu 200 merc 200 warzone istiyor 600 warzone = 200 merc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar