hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 datacronlar neyse topluyorum hepsini ama şu shardları cube yapma işi falan uğraş gerektiriyor hiç takmasak normal relic slota bişiler koyamıyor muyuz bunlar olmazsa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 light/dark side vendorda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 shard'ları republic tarafındaysan jedi temple'da birleştiriyorsun. ben her renkten 3 tane falan topladım şu ana kadar da, henüz temple'a gidip birleştirme fırsatım olmadı. http://www.cyberneticpunks.com/matrix-cubes-guide-how-to-make-them/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben daha karşılaşmadım bu olay ile lvl kaçta karşımıza çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar