NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Sonütücü said: Ben kafa goz direk daliyom tartismiyoruz, elimle seviyeli bir birlikteligimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Elimle oldugunu nerden anladin belkide sisme bir arkadasim var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kim o 2 fakir, çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 günde en az 1 saat kavga etmeden uyuyamıyoruz. baktım o çıkarmıyor(nasılsa çıkaracak ama biliyorum), saat de geç oluyor, ben çıkarayım bari erkenden halledeyim olsun bitsin diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 neyimi özledin artık beni sevmiyorsun sevgini hissedemiyorum tarzı muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 en son çocukluk arkadaşımla kız arkadaşım hakkında "kız bakireymiş abi" deyişimi yakalamıştı msn loglarından. niye özel hayatımı kurcalıyosun diye kavga etmiştik. Ah şu kızlar.. genelde kaçamaklarım sebebiyle kavga çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bende gecen hollandadan aldigim sismeyle alsancaktan aldigim sismeyi aldattim cok uzulduler simdi 3`lu takiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Son sevgilimle ocakta bir seneyi devircez. Henüz kavga etme fırsatımız olmadı. Olmasında zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar