khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yeni sezonumuz herkese hayırlı olması dileğiyle. IL: khala - Baron Davis dreagloth - Blake Griffin bulletride - Kobe Bryant aquila - Brook Lopez desti - Kevin Garnett radagast62 - Andrew Bynum silphatos - Wilson Chandler mithat - Elton Brand yusema - Dirk Nowitzki mokoko - Al Horford spidee - Marc Gasol kaspar - Chris Paul masquerade - Amar'e Stoudemire slint - Kevin Martin senko - Dwight Howard thedude - Kevin Love sabonis - Gerald Wallace holy - Carlos Boozer khelben - Kevin Durant pha - Pau Gasol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 lan sira geldi, net gitti, sakat adami almis autopick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 1 emekli, 1 çinde, 1 rusyada top koşturan, bir de sakat almışım ben dfadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Benim bütün adamlar aktif ama çinde oynayan adam kadar katkı saglamayacak adam var kadroda :D Bakalım playofflar gelirse harbiden çok ilgilenip çok uğraştığımdan falan gelir aksi takdirde bırak bu kadroyu dokunma sonuna kadar ligin sonuncu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 2 ful sezon sakat ile silp in arkasından ikinci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bir IL : Blake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 iyi bari camby dayı oynayacakmış, ak47de rusyadan gelse 2 zaiyatla kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL player: Baron Davis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Kobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Brook Lopez degistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dESTi IR: KG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL : Bynum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Brad miller benim sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Wilson Chandler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Emin misin Brad Miller'ı IL oyuncun olarak seçmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben il mantıgını anlamadım ki benim şimdilik bi tane sakat oyuncum var gözüküyor o da brad miller gerisi sakat gibi durmuyor onun dışında ne anlama geliyor ki il? sakat oyuncuyu sormuyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sakatlandiginda droplarsan baskasi almasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 He sakatlandığında diye bir seçenekte var? O zaman benim il Elton Brand. Diğerlerini de artık sakatlanırsa benchlicez napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sakatlanma riski yüksek oyuncular veya yıldız oyuncuları koyuyoruz genelde IL'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 İşte elton brand sakatlanır buyuk ıhtımalle diger oyunculardan da sakatlanan olursa benche atar bırakırım sorun degil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Nowitzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Horford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 said: Quincy Pondexter traded by Hornets to Grizzlies for Venezuelan Greivis Vasquez. o yea men. son turda jeremy pargo'yu almanın sevincini yaşıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Laff-A-Lympics IL: Marc Gasol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 IL: Chris Paul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar