BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 selam millet, düşünün ki dağda hiçliğin ortasında bir kulübem var. en yakın köy bilmem kaç kilometre uzakta, elektriğimi mazotla çalışan bir jeneratörden elde edebiliyorum. böyle bir yerde (wifi yok, telefon çekmiyor, adsl altyapısına ulaşmak mümkün değil.) hiç masraftan kaçınmadan internete nasıl bağlanabilirim? upload+download yapabilecek şekilde. bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çakma değil de gerçek uydunet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 BramStoker said: selam millet, düşünün ki dağda hiçliğin ortasında bir kulübem var. en yakın köy bilmem kaç kilometre uzakta, elektriğimi mazotla çalışan bir jeneratörden elde edebiliyorum. böyle bir yerde (wifi yok, telefon çekmiyor, adsl altyapısına ulaşmak mümkün değil.) hiç masraftan kaçınmadan internete nasıl bağlanabilirim? bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba? dostum o hayal kuruldu yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Çanak ve tv kartıyla uydudan hızlı şekilde download ediliyordu eskiden, halen öyle kanallara veri atanlar varmı bilmiyorum ama. Ve "sadece" downloada yarıyor bu sistem, internete ulaşmış olmuyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tamam o zaman. ilk mesajı güncelleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 1.internetin olduğu en yakın yer sana ne kadar uzakta? 2.bu yerle senin evinin ya da evinin etrafınında bir yerin görüşü var mı? demek istediğim o yeri çatıya çıkınca falan görebiliyor musun? yukardaki sorulara cevap olumluysa, wireless bir sistem kurabilirsin. güçlü cihazlar var, bi kaç km uzağa (arada bir engel olmazsa eğer) sinyal iletebiliyorlar. bu şekilde halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 2 anteninde birbirini gormesi lazim engel olmadan. kus bakisi 6-7 km (daha fazlasida kesin olur ama denemedik) mesafede su antenlerle 80-100 mbps arasi baglanti yapmistik bir projede.2 set antende toplamda 1500 tl falandi tam hatirlamiyorum ama.bayada saglamdirlar bi kere oturdumu sistem evladiyelik olurlar bir ariza cikmadigi surece. http://ubnt.com/rocketm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mesafe köyden çıktıktan sonra 11 kilometre var kuşuçuşu. hem aşağıda kalıyor köy hem de araya kaya formasyonu giriyor diye hatırlıyorum. arada rakım farkı var bir de köy görünmüyor. Czentovic'e ve kozalak'a teşekkürler. Ben bu birbirini gören anten meselesini bilmiyordum. Kulübe'nin çevresinden köyü göremesem bile belki antenleri başka yerlere döşetebilirim. Kablo masrafını düşünmek bile istemiyorum. :D Pekiyi böyle antenlerin kurulumunu kimler yapabilir? Sanırım meşakkatli ve masraflı bir deneme olacak bu. Dünyanın en yavaş internetine en çok parayı harcayan insan olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyle ortamda full hd, 5+1 sistemle full ses ne pron izlenirlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi internet cafelerde falan bildiğin normal uydudan gelen internet vardı bi ara. kalktı mı o artık? çok pahalıydı ama. ve ping sorunu vardı malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 benim hatırladığım (ki çok çok eskiden duymuştum.) ona upload yapılırken uyduya upload yapılmıyordu. uydudan download yapılabiliyordu. upload için ayrı bir hattın oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hiçliğin ortasında seni kurtlar yemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kurdun aklı bana yeter mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çok meşakkatli bir iş değil. al sana yapılmışı gibi bişe :D http://forum.donanimhaber.com/m_22983956/tm.htm konuda 21dbi anten kullanılmış ama senin işini galiba 24-30dbi lik bişeyler kurtarır gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 edit... telefon çekmiyosa sadece uydu sistem olur anca eskiden barracuda diye bi sistem vardı gayet hızlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 baracuda tipi sistemler download için blackroseda wardı normal dial upla upload yapıp canaktan d yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Çift yönlü uydu sistemleri mevcut ama aylık ücreti araba taksidi gibi. Kafandan bi 200-300$ı çıkarman gerekiyor ki, mantık işi değil. Sen Turkcell'e başvur baz istasyonu koysunlar, 3G ile takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar