Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göz seyirmesi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sinirdenmi bilmiyorum ama okul falan çarptı sıcaklarda etken
sabahtan beri gözüm seyiriyor
yani durup dururken istemsiz olarak tirtir titriyor göz kapağı ile göz arası bir yerde bişi
görüntü titremiyor ama böyle gözün oralarda bişi titriyor

neden olur bu yaf nasıl geçiricem çok rahatsız birşeymiş lan *bılı bılı bılı* diye titriyo

*bılı bılı bılı*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ulaan durmuyor bu ya bunedir:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

tarihçi 300 sayfadan kurtarma yazılısına sokucak ühühüh! *bılı bılı bılı*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

bende hergün başka bi iş bulsam kendime benimde gözüm seyirir. bigün kemikıl light, bigün kapı zili dağıtmaca, bigün dırt zırt pırt. otur bence sen. bi de nefes al, geçer.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rona, 13 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi
*!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir

Klonlaşmak gibi birşey mi?
*! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı*[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 13 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
said:

*! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı*

abi o kelime bariz konuşmak=klonuşmak yazmış eli sürçmüş ;)
klonlaşmak nerden çıktı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka büyük ihtimal yorgunluktan olucak. mesela 1 saat bilgisayar ekranına baktıktan sonra 15 dakka dinlendir gözlerini. yorgun olunca sapiriyor işte, her vücut parçasında böle.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 13 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
said:
zlorwf, 13 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
said:

*! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı*

abi o kelime bariz konuşmak=klonuşmak yazmış eli sürçmüş ;)
klonlaşmak nerden çıktı?

haklı teşekkürler eagle_dnz[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ben çok güldüğüm zaman yani sırıttığım :) zaman sinirlendiğim zaman kısacası bi şekilde yüzümü çok gerdiğim - kastığım zaman oluyo. Bide bişey diycem komik ama hormonlarım ateşlendiği zaman herhangi bi sexüel seans(şimdi tam türkçesini bulamadım ama aklınıza direk sex olarak gelmesin öpüşme v.s) sonrası oluyo. (Gülmeyin gerçekten böyle oluyo :)) Sanırım bi çok sebebi vardır. Belki gözdendir belki sinirsel bi doktora öncelikle göz doktoruna git bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Patanol, göz seyirmesi için değil allerjik konjunktivit için kullanılır. Ayrıca; ilaç, tavsiye edilebilen bir şey değil. Dikkat edelim lütfen.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...