Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sinirdenmi bilmiyorum ama okul falan çarptı sıcaklarda etken sabahtan beri gözüm seyiriyor yani durup dururken istemsiz olarak tirtir titriyor göz kapağı ile göz arası bir yerde bişi görüntü titremiyor ama böyle gözün oralarda bişi titriyor neden olur bu yaf nasıl geçiricem çok rahatsız birşeymiş lan *bılı bılı bılı* diye titriyo *bılı bılı bılı*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sinirsel o banada oluyordu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ulaan durmuyor bu ya bunedir:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 uykusuzluk sebebiyle olur bazen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kemikıl son gunlerde taktıgın bi$i flm oldu mu ? uzulcekdi vs.?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 tarihçi 300 sayfadan kurtarma yazılısına sokucak ühühüh! *bılı bılı bılı*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ee tmm sorun cösuldu sınawı atlatınca gecer :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bende hergün başka bi iş bulsam kendime benimde gözüm seyirir. bigün kemikıl light, bigün kapı zili dağıtmaca, bigün dırt zırt pırt. otur bence sen. bi de nefes al, geçer.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi *!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir[signature][hline]*!Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:* Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Çok hoş birşeydir ya niye dursun=) Bide benim gözüme basınca gacırt diye ses gelirdi eskiden çok severdim oda gitti=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sinirden oluo arada sırada korkudan,sinirden[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: rona, 13 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi *!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir Klonlaşmak gibi birşey mi? *! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı*[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ne alaka?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 geçer geçer merak etme:D bende en fazla günde 2-3 kere olurdu.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: zlorwf, 13 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: said: rona, 13 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi *!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir Klonlaşmak gibi birşey mi? *! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı* abi o kelime bariz konuşmak=klonuşmak yazmış eli sürçmüş ;) klonlaşmak nerden çıktı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 İğrenç bir olay. Bazen benimde seyiriyor uyuz oluyorum :([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 şaka maka büyük ihtimal yorgunluktan olucak. mesela 1 saat bilgisayar ekranına baktıktan sonra 15 dakka dinlendir gözlerini. yorgun olunca sapiriyor işte, her vücut parçasında böle.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: eagle_dnz, 13 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 13 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: said: rona, 13 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi *!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir Klonlaşmak gibi birşey mi? *! Hadi klonlaşalım sıkı sıkı* abi o kelime bariz konuşmak=klonuşmak yazmış eli sürçmüş ;) klonlaşmak nerden çıktı? haklı teşekkürler eagle_dnz[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Banada oluyor bazen yav. Delirio insan. Gözümü kapatıyorum falan geçiyor kısa sürüyor.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 al gene başladı 3 gündür bılı bılı bılı yapıyo[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 iiiyğhgü içim titredi blı blı blı huehu :D[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ben çok güldüğüm zaman yani sırıttığım :) zaman sinirlendiğim zaman kısacası bi şekilde yüzümü çok gerdiğim - kastığım zaman oluyo. Bide bişey diycem komik ama hormonlarım ateşlendiği zaman herhangi bi sexüel seans(şimdi tam türkçesini bulamadım ama aklınıza direk sex olarak gelmesin öpüşme v.s) sonrası oluyo. (Gülmeyin gerçekten böyle oluyo :)) Sanırım bi çok sebebi vardır. Belki gözdendir belki sinirsel bi doktora öncelikle göz doktoruna git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 genelde uykusuz kalınca oluyodu bana ama böyle 3-4 gün sürüyosa bi doktura göster bence, yani gözünde olmasa bile kalp-damar mevhumunda bi faso olabilir, geçmiş olsun. dr. silver[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: zlorwf, 13 Haziran 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Çok hoş birşeydir ya niye dursun=) Bide benim gözüme basınca gacırt diye ses gelirdi eskiden çok severdim oda gitti=) ahuaha zuper yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: rona, 13 Haziran 2004 18:33 tarihinde demiş ki: bana patanol die bi damla verdiler dakkada kesiyo u seyirmeyi *!tavsiye eder* tabii doktor emmilerle bi klonuşmak gerekir Patanol, göz seyirmesi için değil allerjik konjunktivit için kullanılır. Ayrıca; ilaç, tavsiye edilebilen bir şey değil. Dikkat edelim lütfen.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar