tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 acıları sek içeceğim bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ya abisi ise yada amcaoglu ? hemen pes etme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abisi değildir. kız süt gibi herif kavruk. sanmam. daha önce de görmüştüm o herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 süt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 o herifede mi yazıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yok, kızla görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 işte hayat böyle. o senin at hırsızı dediğin tipler ne ingiliz arap atlarını götürüyolar da senin haberin yok koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 at mat ayıboluyo ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Sana başka kız mı yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kızın bana kimi anımsattığını çıkarttım. müge boz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 var aslında. karşı komşularım var, 2 tane taş hatun. ama abileri var, o sakat. ve gelecek ay evden çıkıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 firsat bu firsat, cimadan ne yaparsan kar.saldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Tyrannus said: öf Bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 şu fotoğraf çok hoş gerçekten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 BonePART said: Suark said: olmayabilir ya ciddi ciddi, hacı ders mers değilde üye oldugu bi klup varsa gir. Tekstilciler nerelere takılır vs. o tarz abi sırf su hayallerle ne yigitler heba oldu dans klublerinde greenpeafce salonlarında rotary toplantılarında hey gibi hey muhtemelen arkadaş da heba olacak makineci arkadaşlardan olabilir. Tekstil-makine atraksiyonları hiç değişmez. Genelde dersleri ortak olduğu için böyle şeyler olur. Tanıdık ortak arkadaşınız yoksa arkadaşın işi yaş söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kız dış ticaret okuyormuş, tespitim yanlışmış. 1 haftadır hiç görmedim kızı. çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ohoo kız ilk ciddi ilişkisinden çıktı, ayrılık acısı yaşıyor bile şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 akşam simidi olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 vallahi öyle. bir arkadaştan şöyle bir öneri geldi: kız yalnızken git yanına bisey sorabilirmiyim biraz zamanınız var mı de sonr hoslandıgım ama gidip tanısmaya fırsatı bulamadıgım b kız var ve ona olan duygularımıda forumlara yazıorum ama onu tarif edicek bir baslık bulamadm bu konuda yardımcı olbilirmisiniz de yani olmaz mı ama cesart gerek bunada yani bu şekilde olabilir sonr kız sana kızı sorcak nasıl birisi filan die sende onun gözlerne bakark fiziki özellklernden bahsedersn kızda anlr durumu olursa öyle olur hem sözluge yazacaklrnıda okur daha ii olur brocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ohohohoho. bu arada ben bunu yapayazdım. sonra aptal mısın küheylan dedi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 keşke yapsaydın. referans olması iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hatuna gönderdim şimdi bu sayfayı. verdiği tepkileri şimdi görüyorum da bu sayfayı göndericek bir hatun olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ama dış ticaret okuyormuş, bence go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 anlamadım. anlatım bozukluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bence aklın yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar