marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 cok über bi yer degil ama adam gibi indirim yaptıklarında neden alınmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 usb kaybetmistim gidip almayı dusunuyorum 8 gb 10 lira felan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mesela draftımı yaptıktan sonra gidip teknosadan ürün alıcam nerdeyse diğer yerlerden %50 daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Güncel indirimli fiyatları nereden bulabiliriz ? Her mağaza ayrı fiyat tribinde değil mi bi de bunlar ? Uyuz oluyorum o sisteme , MediaMarkt ve Saturn'den de alışveriş yapmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 www.teknofiyat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Almasına alın da es kaza aletinize bir şey olursa %90 ihtimalle süründürmeden değişim - iade yapmıyorlar. Kuzenim aldığı ve bozuk çıkan 2500 tllik tv'yi normalde anında değiştirilmesi gerekirken araya Teknosa reklam bölümünden müdürü araya sokarak zar zor değiştirdi (ha daha iadesini yaptı mı, hayır efendim ocak ayında yapacaklarmış, wtf?) laptop alan ve bozulunca 3 kez servise sokup sorunu düzeltmeden iade eden para geri istenince laptopu üreten firmayı öne sürüp kaçın 1.5 sene mahkemelik olup sonra ite ite parayı ödemek zorunda kalan ama insanı sinir harbine sokan ve bunun gibi bir sürü örneğini bizzat çevremden duydugum leş ve ara sıra 1-2 ürün dışında o %30 ürünleri faso fiso olan firma Teknosa'dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Benim işim çok az düştü Teknosaya ama çok memnun kaldım ya. Bi sefer ankara'dan alınan bi mp3 playeri faturası olmadan istanbul şubesinden servise verip sonra izmit şubesinden yenisini almıştık öyle fantastik bişi olmuştu. Bi sefer de cep telefonu verdimdi, bayaa ilgileniyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 aynen ben de mp3 almıştım 2 kez.biri bozuldu, garantiye verince değiştirmişlerdi uğraştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gittim tv aldım 5300den 3600e düşmüs ürün bu nasıl sizce? samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 harbimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yok lan şaka 4k ya dandik tv mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 shaudh korktun mu lan. iyi tabi samsung kötü olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya anlamıyom ben pekte hani bunun yerine sony olsa yada yok çözünürlük smart 3d vs ne biliyim karsılastırma olarak sordum ben aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Resime göre fazla parlak gösteriyor. http://www.samsung.com/tr/consumer/flagship/UE46D7000LSXTK/images/main-visual.jpg Yakında "O kadar ince ki gözle görmek imkansız" ya da "O kadar ince ki arkası rahatlıkla görünüyor" gibi şeyler de bekliyorum. [hr] edit: Almışsın artık işte, kurcalama boşuna, keyfini çıkar. İyi televizyon, o kadar parayı verdikten sonra çok konuşcak bişi kalmıyor. 1k civarında deniyor 50hz değil de 100hz olsun, şu olsun bu gereksiz vs. diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 SNA1L said: gittim tv aldım 5300den 3600e düşmüs ürün bu nasıl sizce? samsung ne 5300'ü zaten 3700 o tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ne biliyim 5300ün üstünü çizip 3600 yazmıslar ondan dedim bilmiyorum yani piyasasını dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 teknofiyatta arataydın, daha ucuzunu bile bulabilirdin belki :D en ucuz 3800 e buldu teknofiyat. 200tl kardasın. iyisin yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hayırlı olsun, aynı televizyondan bizde var memnunuz valla. 4-5 ay önce vatanda sağlam bir indirim vardı 3900e almıştık, 3600 fena değil fiyat. SNA1L said: ne biliyim 5300ün üstünü çizip 3600 yazmıslar ondan dedim bilmiyorum yani piyasasını dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar