Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Arama yaptım ama yok bıçak atma scripti olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Balta var[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 idleri değiştirip bıçak yapabilirsin.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… there Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 script arşivinde dagger die arat gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Haa tamam ben sadece forumda aratmıştım :) *Script Arşivine dalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 [ITEMDEF I_firlatmali_bicak] ID=i_dagger Name=Throwing dagger TYPE=15 COLOR=0008 DAM=250-450 HITPOINTS=100-200 SPEED=20 SKILL=Archery REQSTR=15 TWOHANDS=N WEIGHT=3 ON=@EQUIP SRC.MESSAGE Firlatmaya Baslayabilirsiniz! [EOF] Al İyi Gunlerde Kulan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaiDaN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bide bildigim www.scriptsharing.org librarye gir işte orda var aratırsan kolay gele..(Ben test Ettim..)[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Bief_Lord, 10 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki: DAM=250-450 Al İyi Gunlerde Kulan oha naptın ya :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… medievil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Denemedim Ve Gunahini Almak Istemiyorum Ama O Calismaz :D Calisirsa Bile Ne Atcagini Belirtmemis Arkadas tdata vericeksin alete Zbl Scriptlerinde Orc er Var Ordan Ornek Alip Yapsan Daha Yararli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 belki geyik olsun diye yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Bıçak Atma Scripti × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
there Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 script arşivinde dagger die arat gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Haa tamam ben sadece forumda aratmıştım :) *Script Arşivine dalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 [ITEMDEF I_firlatmali_bicak] ID=i_dagger Name=Throwing dagger TYPE=15 COLOR=0008 DAM=250-450 HITPOINTS=100-200 SPEED=20 SKILL=Archery REQSTR=15 TWOHANDS=N WEIGHT=3 ON=@EQUIP SRC.MESSAGE Firlatmaya Baslayabilirsiniz! [EOF] Al İyi Gunlerde Kulan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bide bildigim www.scriptsharing.org librarye gir işte orda var aratırsan kolay gele..(Ben test Ettim..)[signature][hline]www.sanalsuclular.com www.yasakalan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Bief_Lord, 10 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki: DAM=250-450 Al İyi Gunlerde Kulan oha naptın ya :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Denemedim Ve Gunahini Almak Istemiyorum Ama O Calismaz :D Calisirsa Bile Ne Atcagini Belirtmemis Arkadas tdata vericeksin alete Zbl Scriptlerinde Orc er Var Ordan Ornek Alip Yapsan Daha Yararli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 belki geyik olsun diye yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar