Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 o kadar tarih bölümü var bi de tarih dersine çalışma konusunda yardımda bulunsanız çok mesut olurum lise 1 im ilk sınavım 28 hangi konulardan çıkcak onu da hiç bilmiyorum biraz ders çalışma konusunda yardım pls (iyi kopya teknikleride olur :P)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ii de senin okudugun sene bakanligin uyguladigi mufredata gore senin hocanin kendi fikirlerine gore degisir nerelere yuklenicei.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bir kere bile tarihden yazılıdan 1'in üstünü alamadım deli olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 abi tarih sevilmez mi ya ne guzel ders hic 5 in asagisinda almadim. ama allahtan hocalar ezberci degildi.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 unity ile wanderer kombine demiş diyeceklerimi.. :) her ne kadar sadece selçuklu/osmanlı/cumhuriyet kuruluşu üzerinden habire geçmek (o da yüzeysel çoğu zaman) olsa da insanlara gerçekten faydası olduğunu düşündüğüm bir ders..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hyr tamam benim de ilgimi çeker de hudaybiye barışının tarihini ve yerini ve daha nice full ezber bilgiyi soran bir şahsiyetin dersinden nasıl yüksek alırım ya uhuh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 emin çölaşanın bir yazısı vardı tarih ile ilgili.. onu okuyun derim Kıbrısı anlatıyor ve tarihçileri eleştiriyor[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar