yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Subscription sorunları zaten aşşağıda yazıyor, bir sürü yorum vs. var aradan çözüm bulan kişi varsa onun çözümünü bulmak ölüm. Yorumsuz, çözüm varsa hangi kart ile yaptınız yada prepaid game card aldıysanız nerden aldığınız ne kadara aldığınız bilgisini burada paylaşırsak giremeyenler için de rehber olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 way arkadaş oyuna giren arkada kalanlar napıo demio mu hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 düşene bir tekme de onlar attı.ben shopto ya mesaj attım eğer instant code olarak yollamıyor iseler 100 liramı çöpe atmayı göze aldım.30 günümde çöpe gidicek.bu şerefsizlere para kazandırmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypal'dan account yarattım, kredi kartı ekledim. Kredi kartı onayını vs. için para çekcez dediler. Onayı almadım. Para charge etmediği için subscription'ım var gibi gördü ve oyundayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 on kere dedik zaten paypal diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 5. mesaj, 10 kere dedik sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 adamlar salak ya kodu girmissin 27 günün kalmis diyor subscription yapmadan kalan günlerini oynatmiyor ulan hiyar zaten oyunu almisim ilk ay beles oynanirim oynamam sonradan bitince yaparim yani yapmak istersem subscription ne lanet adamlar ya illet ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paypal'dan hallettim simdi gereksiz iş cikariyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 olm alıcam subscription mı yapmam lazım yani illa. belki ben sonra prepaid cardla devam edicem? olmuyor mu yani şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 oyuna girebilmek için kart/paypal bağlamak kadar gerizekalıca bir şey olamaz cidden ulan mal evladı ea ben zaten 30 günlük oynama süresine sahibim oyunu aldığıma göre belki beğenmiycem bırakıcam bu süre sonunda, sana ne lan neyle ödeyeceksem bırak ben düşüneyim zamanı gelince mal evlatları ya. iğrençsin ea'ya umarım ttnet ve ea batar ve iflas eder bir gün ikisinden de iğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aente said: oyuna girebilmek için kart/paypal bağlamak kadar gerizekalıca bir şey olamaz cidden ulan mal evladı ea ben zaten 30 günlük oynama süresine sahibim oyunu aldığıma göre belki beğenmiycem bırakıcam bu süre sonunda, sana ne lan neyle ödeyeceksem bırak ben düşüneyim zamanı gelince mal evlatları ya. iğrençsin ea'ya umarım ttnet ve ea batar ve iflas eder bir gün ikisinden de iğreniyorum. P2P mmo ların %80 inde aynı durum geçerli... aion , wow , lotro(p2p iken) , warhammer , champions online aklımda olanlar ... yani ea nın icadıymış gibi yazıyosunuzda .... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 abi oyunu oynamak için olandan bahsetmiyorum ki, oyunu launch edebilmek play tuşuna basabilmek için önce git kredi kartı bağla denmesi nasıl mantıklı olabilir, zaten benim hali hazırda 30 günüm var mı arkadaş? var. e o zaman sanane yani kart bilgimden bırak da devam etmeye karar verirsem, ödeme zamanım gelince girerim swtor sayfasına karttan mı çektircem, paypal mı vericem, oyun zamanı için aldığım kart nosunu mu girecem seçer yaparım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 yok oyle bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aente said: abi oyunu oynamak için olandan bahsetmiyorum ki, oyunu launch edebilmek play tuşuna basabilmek için önce git kredi kartı bağla denmesi nasıl mantıklı olabilir, zaten benim hali hazırda 30 günüm var mı arkadaş? var. e o zaman sanane yani kart bilgimden bırak da devam etmeye karar verirsem, ödeme zamanım gelince girerim swtor sayfasına karttan mı çektircem, paypal mı vericem, oyun zamanı için aldığım kart nosunu mu girecem seçer yaparım yani. dediğim gibi aynısı diğer oyunlardada var ,zaten tüm p2p oyunlar nerdeyse 30 gün bedavayla geliyor hepside oyuna girmek icin bir subscriptionun olmasını sart kosuyor... ayrıca kart veya paypal hesabından para cekmiyor, baydımı 30 gün oynadıktan sonra ? subscriptionunu kapatıyosun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aquila said: yok oyle bi dunya. her şey daha iyi ve yaşanılır bir dünya için! anlasanıza lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar