guernica Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 eve geldim site açılmıyor hala daha. paypaldan ödemeyi yapıcam girebilsem ama giremiyoreee FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hamsilipilav said: abi ne gerizekalı bi olay ya paypal açtık bu seferde site hata veriyor bide espri yazmışlar yok jedi mind trick bilmemne gerizekalılar haahahshudshus bittim :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hamsilipilav said: abi ne gerizekalı bi olay ya paypal açtık bu seferde site hata veriyor bide espri yazmışlar yok jedi mind trick bilmemne gerizekalılar ahahahahahahah aynen yaa cok pis sovdum bende ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi size ödeme ekranı geliyor mu ki bende 1.5 saatir tab açık.henuz 1 kere gireibildim onda da error verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi game cardaldim bende 4 aylik girecem giremiyom 1 saattir basta girebiliyodum arada gamecard in sifresi yeni geldi simdi hic giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 i want my money back sdfs valla suan 100 liramı verseler kabul ederim öyle sinirlendim.böyle aptal bir işlem için.bide paramızla rezil oluyoruz yani öss bile böyle sıçmıyor sınav sonuç günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Reyna said: sardius said: Reyna said: Benim son aşamada sardius o EA ikonunun çıktığı yerdeyim ama orda kaldı sen geçebildinmi orayı bittimi komple ? evet orda baya bekledi ama sonra bitti. Bayağıdan kastın ne nerdeyse 40 dakkadır bekliyorum lo .. uh yok yaw ben bi 3-5 dakka bekledim sonra oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 gamecardları nerden aldınız? shopto digital delivery yapıyor mu swtor için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bunlar bilinçli yapılan işler yaa waiting room siz hiç böyle sitede sıra bekleme olayı gördünüzmü ben görmedim en az 3 milyar kişi googla giriyo günde onda niye sıra beklmiyoruz adamı dinden iman cıkartırlar tavuk misali yolluyolar gözünü sevdiim bizz d3 le titanı cıkartsa kimse dönüp bakmaz bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 haha hakkaten sitede sıra bekleme olayını litetüre soktu ea. (tu) ayrıca herkes o kadar sinirli ki kimse başlıktaki hatayı vurgulamamış, normalde çoktan başlığı açan kişinin kellesi alınmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oha paymed yazıyormuş.yeni gördüm algida seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 SWTOR The Old Republic The #SWTOR website login page is currently offline while we work to resolve key redemption and subscription issues. 3 saat önce site kapalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 birazdan siteye trololo yazcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paypal ile halledebildim sonunda siteye girmek kastırdı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 arkadaş 4-5 saattir bekliyorum ben nasıl hallediyorsunuz araya adammı sokuyorsunuz anlamadımki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 2 saattir deniyordum, sürekli hata veriyordu. biraz önce girmeyi denedim, direk açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 düzeldi ama paypalda ödeme istiyor ya bu işi para ödemeden halledemiyor muyuz abi ben mecbur muyum yine para ödemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 prepaid kartçılar message not found diye bi uyarı alıyomusunuz yoksa genel sorun bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Red said: düzeldi ama paypalda ödeme istiyor ya bu işi para ödemeden halledemiyor muyuz abi ben mecbur muyum yine para ödemeye nasıl ödeme istiyor? zamanı gelince çekecektir işte. şimdi neden çeksin öyle bişi mi var? paypalcılar neden fazladan 1 ay ödesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypal benim finans kartımı kabul etmiyor ztn. suan en ucuz 30 günlük game card nerde abi alayımda bitsin.harbi sinirlendim.ya silicem oyunu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 2 saattir siteye grmek icin sırada bekliyorum hala bi olay yok, siz nasıl girdiniz siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Red said: paypal benim finans kartımı kabul etmiyor ztn. suan en ucuz 30 günlük game card nerde abi alayımda bitsin.harbi sinirlendim.ya silicem oyunu direk. aynen 30 günlük bi key yollayan adres yok mu paypal falan uğraşamıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tamamdır ben hallettim site açıldımı ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 suan site bende problemsiz ama kredi kartı girmeden aktif edemicem sanırım.illa gidip game card almam gerekiyor dediğim gibi hali hazırda 30 gün hakkım varken yine 30 gün alma mecburiyetinde bırakılyıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 olaya bak server sırasını unutmuşum,ciddi bir şey söylemek gerekirse,1 ay sonunda 50 olduk end game de umduğumu bulamadım 2.bir şansı verirsem fatih ürekle aynı yatağa gireyim o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar