Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subscription sorunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

abi ne gerizekalı bi olay ya paypal açtık bu seferde site hata veriyor bide espri yazmışlar yok jedi mind trick bilmemne gerizekalılar

haahahshudshus bittim :D (tu)
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

abi ne gerizekalı bi olay ya paypal açtık bu seferde site hata veriyor bide espri yazmışlar yok jedi mind trick bilmemne gerizekalılar

ahahahahahahah aynen yaa cok pis sovdum bende ona
Mesaj tarihi:
i want my money back sdfs

valla suan 100 liramı verseler kabul ederim öyle sinirlendim.böyle aptal bir işlem için.bide paramızla rezil oluyoruz yani

öss bile böyle sıçmıyor sınav sonuç günü
Mesaj tarihi:
Reyna said:

sardius said:

Reyna said:

Benim son aşamada sardius o EA ikonunun çıktığı yerdeyim ama orda kaldı sen geçebildinmi orayı bittimi komple ?

evet orda baya bekledi ama sonra bitti.

Bayağıdan kastın ne nerdeyse 40 dakkadır bekliyorum lo ..

uh yok yaw ben bi 3-5 dakka bekledim sonra oldu
Mesaj tarihi:
Bunlar bilinçli yapılan işler yaa waiting room siz hiç böyle sitede sıra bekleme olayı gördünüzmü ben görmedim en az 3 milyar kişi googla giriyo günde onda niye sıra beklmiyoruz adamı dinden iman cıkartırlar tavuk misali yolluyolar gözünü sevdiim bizz d3 le titanı cıkartsa kimse dönüp bakmaz bu oyuna.
Mesaj tarihi:
haha hakkaten sitede sıra bekleme olayını litetüre soktu ea. (tu)

ayrıca herkes o kadar sinirli ki kimse başlıktaki hatayı vurgulamamış, normalde çoktan başlığı açan kişinin kellesi alınmıştı.
Mesaj tarihi:
SWTOR The Old Republic
The #SWTOR website login page is currently offline while we work to resolve key redemption and subscription issues.
3 saat önce

site kapalı zaten
Mesaj tarihi:
Red said:

düzeldi ama paypalda ödeme istiyor ya

bu işi para ödemeden halledemiyor muyuz abi

ben mecbur muyum yine para ödemeye

nasıl ödeme istiyor? zamanı gelince çekecektir işte. şimdi neden çeksin öyle bişi mi var? paypalcılar neden fazladan 1 ay ödesin
Mesaj tarihi:
paypal benim finans kartımı kabul etmiyor ztn.

suan en ucuz 30 günlük game card nerde abi alayımda bitsin.harbi sinirlendim.ya silicem oyunu direk.
Mesaj tarihi:
Red said:

paypal benim finans kartımı kabul etmiyor ztn.

suan en ucuz 30 günlük game card nerde abi alayımda bitsin.harbi sinirlendim.ya silicem oyunu direk.

aynen 30 günlük bi key yollayan adres yok mu paypal falan uğraşamıcam bende
Mesaj tarihi:
suan site bende problemsiz

ama kredi kartı girmeden aktif edemicem sanırım.illa gidip game card almam gerekiyor

dediğim gibi hali hazırda 30 gün hakkım varken yine 30 gün alma mecburiyetinde bırakılyıorsun
  • Yeni Oluştur...