NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bende benim arkadaştan örnek vereyim ragnarok oyununda 5yıl önce tanıştılar kız malezyalı 2ay önce malezya ya kıza kaçtı arkadaşın ailesi evlatlıktan red etti.Şu an malezyada evli iç güveysi.(bu arada yüklüce bir mirasıda red etti kendisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kitabı niye koparıyorsun onu anlamadım. ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 NolaxThensbane said: Bende benim arkadaştan örnek vereyim ragnarok oyununda 5yıl önce tanıştılar kız malezyalı 2ay önce malezya ya kıza kaçtı arkadaşın ailesi evlatlıktan red etti.Şu an malezyada evli iç güveysi.(bu arada yüklüce bir mirasıda red etti kendisi) böbrekleri bırakır gelir geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aquila said: problem kiz degil yalniz, arkadasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 babası doktormus yani yle biir ihtimal yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 wheaston said: Bu sallama çaylar var ya bi sallama paketi de koydum içerisine - ismiyle alakalı ismi doğuş muymuş? //2. edit, pff yaseminmiş,sonuna kadar okumadan sazanlayınca böyle oluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 süleymanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Romantik olmadığını vurgulaman niye ki? Romantikler pes oynamıyor, küfür etmiyor mu? Romantik olduğunu düşünürsek biz daha mu çok troll yiyceksin? Nedir yani, romantik olsan ne olur? Ki bu hareketlerin hepsi tipik romantik hareketler. Sepya kağıdın üzerine yazacağın şeylerin de MİZAHİ vurgusu komik olmuş. Bunun dışında bu yaptıkların onu mutlu etmek için yeter zaten. Hıncahınç doldurup da bokunu çıkarmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ehunekel said: Romantik olmadığını vurgulaman niye ki? Romantikler pes oynamıyor, küfür etmiyor mu? Romantik olduğunu düşünürsek biz daha mu çok troll yiyceksin? Nedir yani, romantik olsan ne olur? Ki bu hareketlerin hepsi tipik romantik hareketler. Sepya kağıdın üzerine yazacağın şeylerin de MİZAHİ vurgusu komik olmuş. Bunun dışında bu yaptıkların onu mutlu etmek için yeter zaten. Hıncahınç doldurup da bokunu çıkarmamak lazım. : ) Romantiklik orda bi tebessüm yaratmadı mı yahu ? Ciddiye alıp yorum yazmanız üzdü beni . Biraz kendimle kafa bulma olayı var gerçekten yaptığım eylemlerde . Mizahla ilgilendiğim için de biraz ciddi olmasını istemiyorum . Ne yazıcam kıza ciddi ciddi ? Yaptıklarım yeterince komik zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yaptığım kısa filmi de paylaşmak isterim tabi ama öncesinde bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinleyebilirim . Bu arada eldivenle ilgili yine ufak bi süpriz hazırladım , şöyle ki : http://img3.imageshack.us/img3/5323/dscf1759m.jpg O görünen kağıtları buruşturup parmakların olduğu yere koydum . 3 tanesini bi eldivene diğer üçünü de bi eldivene . Hepsini çıkarıp cümle oluşturucak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 kaçınılmaz sona doğru paldur küldür gidiyorsun, yapma. az sakin ol, derin nefes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Hao said: kaçınılmaz sona doğru paldur küldür gidiyorsun, yapma. az sakin ol, derin nefes al. Neden böyle söyledin anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi böyle fikirler üretip romantik olmadığını iddia etmişsin. =O bele kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 =O <-- aynen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bi de kızın yerinde olsam bu kadar iç gıcıklayıcı süpriiiiizleri art arda gördüğümde önce bi 5dk 8D --> şöle kalırdım sonra ne kadar iletişim ağımız varsa çökertirdim en olmadı kendimi yakardım özet: herşeyin fazlası KORKANÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi abartmamak lazim. Yani testesteron etkisini yitirmesin hediyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ne kasmışsın öyle birader ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 eldiven olmamış,olmamış eldiven.=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Zarfın içine eldiven , kolye , kitap sayfası ve bileklik koyacağım işte . Bi de kısa filmin olduğu hafıza kartı . Tamam abartmıyorum daha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sonunda patide biri küçük süprizler yapıyor. bakalım neler olacak............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: bi de kızın yerinde olsam bu kadar iç gıcıklayıcı süpriiiiizleri art arda gördüğümde önce bi 5dk 8D --> şöle kalırdım sonra ne kadar iletişim ağımız varsa çökertirdim en olmadı kendimi yakardım özet: herşeyin fazlası KORKANÇ Zombi vura vura bitmissin sen... Bu yuzyilda romantik bulmak da zor ... ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Harikulade keman çalan ellerin hiç üşümesin mi yoksa keman çalan harikulade ellerin hiç üşümesin mi? Keman mı harikulade, kemanı mı harikulade çalıyor yoksa elleri mi harikulade burada bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hafıza kartına bulmacalı şifre koy. unutma merak beklentiyi artırır, beklenti de tutkuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Deacon said: Lyvanna_Dolores said: bi de kızın yerinde olsam bu kadar iç gıcıklayıcı süpriiiiizleri art arda gördüğümde önce bi 5dk 8D --> şöle kalırdım sonra ne kadar iletişim ağımız varsa çökertirdim en olmadı kendimi yakardım özet: herşeyin fazlası KORKANÇ Zombi vura vura bitmissin sen... Bu yuzyilda romantik bulmak da zor ... ... ... bana headshot lazım o zaman çok etkileniyorum hüngür hüngür ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şu topiği okudum da birkez daha ne kadar düz bir insan olduğumu farkettim. ... benim en yaratıcı hediyem gidip arasının deposunu full doldurmak oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar