NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 "AR-GE projelerinde ürün geliştirme ve yeni ürün tasarımı süreçlerinin yönetilmesi" iş tanımında bu mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 throine said: ar-ge namına pek büyük beklentilerin de olmasın bunu da aklında bulundur bence. çünkü kimse deneyimsiz bir mühendisi ar-ge bölümünde en azından tasarımda söz hakkı vermezler. kısmen yanlış düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bu tip bir soruyu başkalarına soruyosan muhtemelen en temkinli seçeneği seçmen gerekiyor demektir ki bu durumda o ikinci seçenek gözüküyor. Daha riskli seçeneği seçebilmen için içinden gelen bişeylerin olması lazım. Başkalarına soruyosan da yoktur öyle bişi. Hem boşver zaten. Asgari maaşla çalışıcan da işi öğrenicen de iş kurucan. İlkokul mezununun yapabileceği bişi. Garson ol işi öğren restoran aç. Apaynı gözüküyor valla uzaktan. Tasarımmış mühendislikmiş. Ben anlamam gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 xaty said: kısmen yanlış düşünüyorsun. valla tanıdığım birinin ASIC Validation/Verification Engineer pozisyonundan ASIC Design Engineer statüsüne geçmesi 5 yılını almıştı. Yeni mezun/deneyimsiz biri için ortalama bu pozisyona geçiş zaten 4-5 yılmış. Bana dediği şu isterse MIT mezunu olsun hiç bir şirket milyon dolarlık tasarım kararlarının verildiği bir pozisyona deneyimsiz birini koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Karea said: saç kalıp diye okuyunca direk berberde iş bulmuş bu asgari ücretle dedim lol dün saçları kestirdim ordan herhalde :) ııh ondan değil. saç kalıp demiş, sac kalıp diyeceğine. konu dışı ama ''sac kavurma'' adlı yemeği ''saç'' kavurma olarak algılayan, bir de üstüne, ingilizce menüsünde yemeği, ''don't roast the hair'' olarak sunan bir lokantanın varlığına bizzat şahidim. =) neyse devam edin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 küçük şirket olsun ya da olmasın nerde büyük para varsa orda olacaksın arkadaşım. küçük şirkette genel müdür > büyük şirkette hademe ( radikal bir örnek ama tümden gel tüme var bişeler yap anla işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 tam tersi ya küçük şirkette müdür olcağıma forbes100 şirketinde köle olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hiç bir zaman idealist ve hırslı olamadım zaten. çok para az iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hayırlısı dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yok ilk sensin ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 throine said: xaty said: kısmen yanlış düşünüyorsun. valla tanıdığım birinin ASIC Validation/Verification Engineer pozisyonundan ASIC Design Engineer statüsüne geçmesi 5 yılını almıştı. Yeni mezun/deneyimsiz biri için ortalama bu pozisyona geçiş zaten 4-5 yılmış. Bana dediği şu isterse MIT mezunu olsun hiç bir şirket milyon dolarlık tasarım kararlarının verildiği bir pozisyona deneyimsiz birini koymaz. söz sahibi ya da karar vercek noktada olmayı kimse beklemez zaten arge'de ilk işine başlarken. ama her türlü departmanda rol alabilir, sadece üzerinde biri olur ve onaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Evet görüşmeden geldim 2.5saat sürdü görüşme yarım saat insan kaynakları müdürü yarım saat arge müdürü daha sonrada 1.5saat tasarım becerimi sınadılar. Olumlu geçti gibime geldi ancak tasarım kısmında bocaladım biraz memnun değildim yaptığımdan. Ben tasarımı bitirdiğimde müdürler çoktan gitmişti benimle ilgilenen mühendis geçirdi beni. Ne yazık ki işin detayları konusunda birşey konusamadık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o 1.5 saatte ne ter dökmüssündür be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sorma yarım satın alınmıs catia ile hayatımda ilk defa sac parça cizdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Çok köklü yabancı ortaklı firmalar olmadıkça,kim daha yüksek maaşa çalıştırıyorsa orayı tercih et,askerden dönünce daha faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Baslangicta sadece deneyim edinmeyi degil, birazda cv inde nasil duracagina dusunerek tercih yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar