Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG scanner mouse

Lyvanna_Dolores

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Monitöre şlak diye vursam kagıdı tarasa. Çok şey istemiyoruz gerçekten.

şu yakın yalnız. şeffaf ekran prototipleri bayadır dönüyo ortalıkta, LG de Samsung da gösterip duruyo yaptığı aletleri. Görüntü sensörünü de display panele entegre etme fikri yeni fikir değil, apple buna benzer bi patent almıştı bikaç yıl önce, ayrıca başka firmalar da bunun üzerinde çalışıyolar (bunların da prototipi olduğu söyleniyo ama rastlamadım ben)
Sosyal ağlarda paylaş

hyrli olsun
tarama hızı cok güzelmiş scanner gibi eziyet eziyet bekletmiyor

ben a3 işleri a4 ile tararken cok zorlanıyorum. altlı üstlü 2 kere tarıyorum renk farkları oluyor birleştirirken ps de contrass brightnes fln yoruyor beni.

şu nun büyügü olsa keşke kagıda deydirmeden tarayabilsek vs.

lvy taradıgın birşeyler koysana cizgisel, adam harita fln taramış anlayamadım kalitesini cok.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

şu yakın yalnız. şeffaf ekran prototipleri bayadır dönüyo ortalıkta, LG de Samsung da gösterip duruyo yaptığı aletleri. Görüntü sensörünü de display panele entegre etme fikri yeni fikir değil, apple buna benzer bi patent almıştı bikaç yıl önce, ayrıca başka firmalar da bunun üzerinde çalışıyolar (bunların da prototipi olduğu söyleniyo ama rastlamadım ben)

biraz alakasız ama böyle birşey var birde

Sosyal ağlarda paylaş

Kartını aldığın her kişinin bilgilerini outlook'a girmektense stajyer buluyosun; toplu halde yapıyo.
Ayrıca kartvizit kaybolur, temizlikçiler toplar vs..
Toplu halde belirli bir kitleye email atmak gerekirse tek tek girmek zor iş hakkaten.
Bu nedenle dijital ortamda tutmak daha mantıklı bence.

Scanner'ta toplu halde yapınca post-process var baya. Bence bununla çok daha pratik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

hazır basılı yayından görsel almak için çok pratik.
10cmX10cm lik görseli almak için bütün sayfayı taratmak istemeyen bünyeye iyi gelir bu

yada tablo, grafik, vb almak için.

ama karakalem çalışmayı almak zor ya, belki çalışmanın üstüne şeffaf malzeme koyup onun üstünden geçersen tabii o zaman da parlama yapma riski var

tarayıcı ile uğraşmak istmeyen ya da o sırada tarayıcıya ulaşması sıkıntı olan kişi için iyi

tabii daha ufak böyle çubuk gibi taşınaiblir tarayıcılar da var

http://www.bimeks.com.tr/urun/111769/telefunken-tlf-sc-10-portatif-tarayici.aspx

şunun gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...