Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bizim ülkeyi girmesin yurdumun insanı vucudunda dolaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 xunn said: Monitöre şlak diye vursam kagıdı tarasa. Çok şey istemiyoruz gerçekten. şu yakın yalnız. şeffaf ekran prototipleri bayadır dönüyo ortalıkta, LG de Samsung da gösterip duruyo yaptığı aletleri. Görüntü sensörünü de display panele entegre etme fikri yeni fikir değil, apple buna benzer bi patent almıştı bikaç yıl önce, ayrıca başka firmalar da bunun üzerinde çalışıyolar (bunların da prototipi olduğu söyleniyo ama rastlamadım ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hyrli olsun tarama hızı cok güzelmiş scanner gibi eziyet eziyet bekletmiyor ben a3 işleri a4 ile tararken cok zorlanıyorum. altlı üstlü 2 kere tarıyorum renk farkları oluyor birleştirirken ps de contrass brightnes fln yoruyor beni. şu nun büyügü olsa keşke kagıda deydirmeden tarayabilsek vs. lvy taradıgın birşeyler koysana cizgisel, adam harita fln taramış anlayamadım kalitesini cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mr_Hand said: şu yakın yalnız. şeffaf ekran prototipleri bayadır dönüyo ortalıkta, LG de Samsung da gösterip duruyo yaptığı aletleri. Görüntü sensörünü de display panele entegre etme fikri yeni fikir değil, apple buna benzer bi patent almıştı bikaç yıl önce, ayrıca başka firmalar da bunun üzerinde çalışıyolar (bunların da prototipi olduğu söyleniyo ama rastlamadım ben) biraz alakasız ama böyle birşey var birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 reklamındaki kadar iyiyse güzeldir hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nomsaR said: benim ol bebemmm tersine mühendislik rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 notebook yanına güzel gider işte. ev için gereksizliğin dik alası. laptop için olan portable printerları da daha da inceletebilirlerse, tek renk olsa bile farketmez bak güzel bişiler yapmış sayılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sabahtan akşama kartvizit scan'leyen stajyere bundan verirsen, arta kalan zamanda o ne iş yapacak... Şaka bir yana, kartvizit scanner'ı almaktansa bundan almayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Kartvizit scanlemek de üzücü bir işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 atıyorum 10ar 10ar scanleyip boş olan kısımlardan keserek ayrı ayrı kartvizitleri kaydeden program yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 niye kartvizit scanliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Kartını aldığın her kişinin bilgilerini outlook'a girmektense stajyer buluyosun; toplu halde yapıyo. Ayrıca kartvizit kaybolur, temizlikçiler toplar vs.. Toplu halde belirli bir kitleye email atmak gerekirse tek tek girmek zor iş hakkaten. Bu nedenle dijital ortamda tutmak daha mantıklı bence. Scanner'ta toplu halde yapınca post-process var baya. Bence bununla çok daha pratik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hazır basılı yayından görsel almak için çok pratik. 10cmX10cm lik görseli almak için bütün sayfayı taratmak istemeyen bünyeye iyi gelir bu yada tablo, grafik, vb almak için. ama karakalem çalışmayı almak zor ya, belki çalışmanın üstüne şeffaf malzeme koyup onun üstünden geçersen tabii o zaman da parlama yapma riski var tarayıcı ile uğraşmak istmeyen ya da o sırada tarayıcıya ulaşması sıkıntı olan kişi için iyi tabii daha ufak böyle çubuk gibi taşınaiblir tarayıcılar da var http://www.bimeks.com.tr/urun/111769/telefunken-tlf-sc-10-portatif-tarayici.aspx şunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yalnız bu jpeg olarak tarıyormuş, lg nin faresi metin olarak da tarayaibliyormuş yok yok lg nin alet daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Daesu said: lvy taradıgın birşeyler koysana cizgisel, adam harita fln taramış anlayamadım kalitesini cok. almadımki aldığımda koyarım direk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar