Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 benim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kimse heyecanlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Çizimlere öyle kaygısızca sürtmek gibi bir lüks olsa boşalırdım. Yoksa iyi hoş fena değil. Ne kalitede scanler merak ettim ama, sabit scannerlar bile baya kötü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 deliverlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Alete atıp kafa rahat scanlemek varken bunun işe yarayacağı ortamı merak ettim, neyi hedefledigini gerçekten anlamadım. Aşırı scan derdi olan her ofisin kütür kütür scannerı var, daha hızlı ve daha kaliteli scanler tartışmasız. Özellikle hedeflediği bir kitle mi var bilmediğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 scan olayı zaten olabildiğince tek hamle işi. büyük scannerlar bile a0 kağıt alırken ruloya scale de kayma oluyo. mouse olayı cezbetmedi bu sebeple. a0 tek parça kapaklı scanner yapsalar daha wooouv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Hah şimdi güneyimde bir alevlenme oldu, günde 200 şey scanlediğim için eski işimde o acıya son veren birşey çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o kitle direk ben oluyorum. öküz gibi alan kaplayan yok kağıdı koy düzelt bilmemne iki saat uğraştıran toz tutan scannerınızdan sıkıldınız mı eski scanner ınızla ilgili bu düşünceler beyninizde yer etmişken baştan vazgeçip amaaağn şimdi bi ton uğraş dur diyip yapacağınız işi mi erteliyosunuz daha kısa sürede sadece gerekli yerleri tarayıp hemen çalışacağınız işe geçmek mi istiyosunuz ahanda çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Hah işte çizim yaptığım kağıda birşey sürtme lüksüm yok, nasıl bir çizerin oluyor onu da bilmiyorum. En iyi scannerlar bile text değil, imaj scanlerken mahvettiği için şu çük kadar şey nasıl bir kalite sunabilir onu çözmeye çalışıyorum. LG genelde böyle çok şey yapmaz da finansal olarak zarara uğratacak. Videolarda inatla sadece text taramış oradan kıllandım bir kere. Dilemma resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi çok pratik vidyoları izledikçe aşık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Leap olmasına yol açar, ilk lazer mouseların kabız olup bir işe yaramazken, ilerledikçe replacelemesi gibi bir durum olur belki. Yapsınlar yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ütülemiceksin herhalde bi kez geçiceksin üstünden bi halt olmaz pimpiriklenecek bi durum yok al tarafı karakalem iş. ayrıca ben bitmiş iş scanleyen biri değilim referans olsun diye düşüncemi bi karalıyorum eskiz halinde sonra ps a atıyorum devam ediyorum bu sebeple kalbimden vurdu beni LG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Irrelevant da, bir kere bile sürtsen imanı gevriyor. Doğal şartlarla bile kaşar oluyor şu an. Ezik olur tonlar tek sweep'te çorba yapar. Ama sana yarar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben doku şeklinde inine cinine gölge girmiyorum desene tarzım çizgisel ve tarama olduğundan bana yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mouse yerine klavyesi olsaymış böyle lop diye kagıdın üzerine koyardık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bora bazen aşırı iyi fikirler fırlıyor senden. Bir garip oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 klavye pratik olmazmış mouse gezdir istediğin büyüklükte kağıtta. klavyeyi nası gezdircen. edit: LG sinem ne ister demiş resmen dsfs bok attırmıyorum inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 O alet bok gibi taradığında görürüm ben seni. Yıl 2011 hala bakarak tarayamıyoruz, Recess'te 2015 uzay kıyafetleri giyeceğimiz söylendi bize. Yeni nesil rahatsız. Monitöre şlak diye vursam kagıdı tarasa. Çok şey istemiyoruz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o zaman itiraf ediyorum tabletin üstüne eskizi koyup çizmeyi denedim.ehehe ayrıca ben inanıyorum bu alete yarı yolda bırakmıcak. aslanım LG be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 HAHAHHAHGHFGDHFGHK HERESY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 digitizer selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o hai o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben ihtiyacım olanı aldım.yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar