Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG scanner mouse

Lyvanna_Dolores

Öne çıkan mesajlar

Alete atıp kafa rahat scanlemek varken bunun işe yarayacağı ortamı merak ettim, neyi hedefledigini gerçekten anlamadım.

Aşırı scan derdi olan her ofisin kütür kütür scannerı var, daha hızlı ve daha kaliteli scanler tartışmasız.

Özellikle hedeflediği bir kitle mi var bilmediğim?
Sosyal ağlarda paylaş

o kitle direk ben oluyorum.

öküz gibi alan kaplayan yok kağıdı koy düzelt bilmemne iki saat uğraştıran toz tutan scannerınızdan sıkıldınız mı

eski scanner ınızla ilgili bu düşünceler beyninizde yer etmişken baştan vazgeçip amaaağn şimdi bi ton uğraş dur diyip yapacağınız işi mi erteliyosunuz

daha kısa sürede sadece gerekli yerleri tarayıp hemen çalışacağınız işe geçmek mi istiyosunuz

ahanda çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah işte çizim yaptığım kağıda birşey sürtme lüksüm yok, nasıl bir çizerin oluyor onu da bilmiyorum. En iyi scannerlar bile text değil, imaj scanlerken mahvettiği için şu çük kadar şey nasıl bir kalite sunabilir onu çözmeye çalışıyorum.

LG genelde böyle çok şey yapmaz da finansal olarak zarara uğratacak.

Videolarda inatla sadece text taramış oradan kıllandım bir kere.

Dilemma resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

ütülemiceksin herhalde bi kez geçiceksin üstünden bi halt olmaz pimpiriklenecek bi durum yok al tarafı karakalem iş.

ayrıca ben bitmiş iş scanleyen biri değilim referans olsun diye düşüncemi bi karalıyorum eskiz halinde sonra ps a atıyorum devam ediyorum bu sebeple kalbimden vurdu beni LG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...