di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Selamlar, Ocak ayi ortasinda Sair Arsi Cd, Sahra Araligi Sokak'taki evimizden ayriliyoruz.. Goztepe'deki Petrol Ofisi'ne oldukca yakin bir konumda, 2+1 ~80 metrekare bahsi gecen ev. Sizlerden dusunen olursa ev sahibim ile gorusturebilirim. Ev kendinden perdeli ve yatakli esasen. Biz de isimize yaramayacak ve satmaya degmeyecek esyalari birakacagiz arkamizda. Haliyle bizden sonra gelecek kisinin esya konusundaki ihtiyaclarinin bir kismi kendiliginden karsilanmis olacaktir. Evle ilgili tek bir sart var bu arada. O da eve iyi bakmaniz ve kiranizi her ayin ilk 3-4 gununde odemeniz. Forum'dan Korax ve Mr_Hand evi gelip gorenlerden. Haricen gorus almak isterseniz sorabilirsiniz nasil diye. Fotograf ekleyemiyorum su anda ama aksama halletmeye calisicam onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kirası ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evin kordinatlarını ya da googlemaps link'ini atabilir misin özelden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kira değil de babam ev almayı düşünüyo satış gibi bi durum varsa .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Joker said: kirası ne kadar? Su anda 900 TL. Aidat+su+yakit kisin 200-250 civari, havalar isininca da maksimum 100 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xaty said: Evin kordinatlarını ya da googlemaps link'ini atabilir misin özelden? Asagi yukari surasi : http://g.co/maps/c34y6 Yakalayip dovmek isteyen birileri vardi, onlara da gun dogmus oldu boylece. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 escape said: kira değil de babam ev almayı düşünüyo satış gibi bi durum varsa .. ? Ev konumu sebebiyle altin madeni resmen. O yuzden satmak isteyeceklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 di said: xaty said: Evin kordinatlarını ya da googlemaps link'ini atabilir misin özelden? Asagi yukari surasi : http://g.co/maps/c34y6 Yakalayip dovmek isteyen birileri vardi, onlara da gun dogmus oldu boylece. =) dövecek olan her kimse before/after photosu almayı unutmasın. ömürlük dalga geçilir bununla asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Aluriel said: di said: xaty said: Evin kordinatlarını ya da googlemaps link'ini atabilir misin özelden? Asagi yukari surasi : http://g.co/maps/c34y6 Yakalayip dovmek isteyen birileri vardi, onlara da gun dogmus oldu boylece. =) dövecek olan her kimse before/after photosu almayı unutmasın. ömürlük dalga geçilir bununla asdfs seni bulacağım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yok, di'yi bulucak olan oydu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 odullusoru said: seni bulacağım demiştim. Ha adresi ben verdim ama yine sen bulmus oldun yani ? Supermis. Neyse buldun simdi beni. Sonra ? Hani varsa bir niyetin acik acik soyle, ona gore o saatlerde evde olayim. Bosuna yormayayim seni, lise cikisindaki tipler gibi bekleme bu yagmurlu havalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Karşıda olmıyaydı iyiydi , ben de ev bakıyordum. Çoh zor işmiş la düzgün ev bulmak , bütçe sınırları dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Evet abi ozellikle su aralar baya zor. Kiralar son 6 ayda tirmandi yine epeyce. Evin konumu sahane, ufak bir ev. Az esya ile gayet mutlu mesut yasanabilir. Biz o konuda hata yapmisiz azcik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 di said: odullusoru said: seni bulacağım demiştim. Ha adresi ben verdim ama yine sen bulmus oldun yani ? Supermis. Neyse buldun simdi beni. Sonra ? Hani varsa bir niyetin acik acik soyle, ona gore o saatlerde evde olayim. Bosuna yormayayim seni, lise cikisindaki tipler gibi bekleme bu yagmurlu havalarda. Heyecan yapma hemen dalga geçiyordum. sakinleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 lol. Nasil bos beles bir tipsin yarebbim. Akillara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 onu bırak da aklı olanlar dert etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Derdin ne evladim ? Derdin ne cocugum ? Soyle kasintini kurtulalim ya. Her yerde gereksiz bir laf sokma cabasi, her konumu baltalama cabasi. Baydin hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 25i akşamı evde ol dayak var (gelicem bi ara routerı almaya ^_^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ben de onu sorcaktim sana unuttum bak. Gelmeden bi alo de bisey yap. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 di, sor istersen belki bi fiyat çeker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ulan bende göztepede petrol ofisi nerede var diye düşünüyordum meğer istanbul göztepeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 basıyoruz bu gece! except us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 odullusoru said: seni bulacağım demiştim. di yi dövmeye ben de geleceğim. bir kilo fıstıklı baklava, muştam ve çivili sopamla beraber. sonra da kardeş kardeş kahvemizi içer ayrılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Valla hevesle bekliyorum ama boyle birsey Güven Özveri Tecrübe istiyor. Sizde olmadiginda baya baya eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar