Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 SPOILER ALERT!!! Şöle diyim, Filmin sadece son 20 dakkası gerçek olayları anlatıyor. Geri kalan başta gördüklerinin hepsi rüya. Filmi izleyeli baya oldu detaylarını pek hatırlamiorum fakat. Kadın(sarışın olan) diğerini kıskanıyor, çünkü hep yardımcı rollere düşüyor, fakat siyah saçlı kadın ise çok başarılı hep başrolleri kapıyor ve o bizim karizma yönetmenle de birlikte olmaya başlıyor. Bizim kadın da lezbiyen olduğu için ve sürekli bunlar yiiştiği için kıskanio bunu. En sonunda bunu öldürtmek istiyor. Gerçek olay bu. Karı uyuyo rüya görüo. Kafasında bu karakterler tamamen yer değiştirio. Etrafta gördüğü insanlara görevler yüklüo isimler karışıo edio. Bu kendini başarılı bir kadın olarak görüoi, o siyah saçlı kadın ise böle yardıma muhtaç bi kadın olarak hayal edio. Tamamen bilinç altı... MÜKEMMEL Bİ FİLM AĞLICAM ŞİMDİ !!!! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 film guzel ama vizyon filmi olarak 10 uzerinden 6 biz cok konustuk ve sinema salonun giren 100 insandan 3-4 tanesi filmi tamamen anlamis olarak cikabilir, film kendi icinde yeterli ama izlerken kesinlikle farkina varmiyorsunuz yani filmi izleyip gerilip heyecanlanip sonra okuyup anlamasi zevk kupu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 [spo=mulhnanafjasjsd]filmde hersey var cok guzel kurglanmis, cunku gercek hayatta dersin ya abi seni gordum ruyada ama sen ogretmendin o tur element var, mavi anahtarin ruyada degisik boyutta olmasi var, zirt pirt ordan oraya atlamasi var.. yani cok ustaca kurgulanmis, ama holywood yapimcilari dogru dusunmusler bu film gise yapmazmis universal falanda almamis o yuzden[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok bence tam tersi izleyin iki kez üst üste izleyin herşey anlaşılıyo :) yani ben anlamıştım :) güzel filmdir yahu :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şimdi bi denicez[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya boyle bi seyi anlatıo iste guzel yani kurgusu falan ama ben sahsen izledikten sonra "wayt be hll olsun" demedim. belki de bi daa izlemem lazım ama anlasılmıyan bi film diil. anladıktan sonra guzellikleri ortaya cıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya biraz önce lost highway i izledim . yani bişiler var ama..yani sanki filmde bi eksiklik mi var mı desem cok mu salaım desem .neyse bi anlayan varsa bi kaç ipucu verebilir mi filmi sökmek için . ne de olsa david lynch filmi . burda da bi sürü david lynch hayranı var. neyin gercek neyin hayal olduunu anlsam çözülcek zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: elma, 11 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: şimdi bi denicez denedim ve anlamadım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 demin izledim hiçbişey anlamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 off ben de yeni bi film heyecanıyla filmi heryerde arıyorum meger yıllar onceki topikmiş... ne zorun var uplıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 uplasın nolcakki oda izlemiş ve anlamamıs, sende izle sende anlama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben geçen yıl izlemiştim abim bir iki ipucu verdi ve anladım bence harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bi film daha yapıcaktı galiba bu filmi anlasınlar diye devam gibi bişe olcaktı sanırım:)adam iyi düşünmüş aslında anlamayan onca insan öteki filminede gidicek ulan belki anlarız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 2002 de acılmıs 2004 te up olmus 2007 2. kere uplanmış tarih var bu topicte :) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:23 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: KahnX, 14 Ağustos 2007, Salı - 12:12 tarihinde demis ki: off ben de yeni bi film heyecanıyla filmi heryerde arıyorum meger yıllar onceki topikmiş... ne zorun var uplıyosun? yeni topic mi açsaydım k3nk t3h b@b plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bir de lütfen vizyona taşınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çok karışık bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şunu vizyona taşıyın pls :) vizyonda aratınca çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bu adamın amacı kendine kalsın . kitabı çıkıcakmış bir süre sonra , alırsam onu alabilirim . ama kalsın yani , yok rüyalar ,yok hayalller, yok gerçekler , yok detaylar. gerek yok yani.böyle şeylere hiç gerek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 güzel film. dün izledim gerilimi de gayet yerinde ya. o meşhur duvarın arkasından çıkan nembenneden ben de korktum. öyle çok korkak değilim ama korkuttu işte. şu filme asit diyenler acaba çok mu iyi anlamışlar yoksa kaçırdıkları şeyleri mi farketmemişler? çok ayrıntılı film çok. aradan biraz zaman geçsin tekrar izlerim. en azından bu sefer başında kimin kim neyin ne olduğunu biliyorum ama o kovboy şapkalı adamı bir türlü anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar